Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Friday 1 February 2013

1 Şubat 2013






SaLuSa 1 Şubat 2013



Uzun bir zamandır Dünya üzerindeki enerji oranı yavaşça büyümekteydi ancak siz bunlarda büyük bir yukarı kaldırılış deneyimlediğinizden beridir onlar çok fazla artmıştır. Bu sizin Işık seviyelerinizin çok daha büyük bir oranda artıyor olduğu anlamına gelir, ve sonuçları daha fazla insanın karanlık Bireylerin tutuşundan yavaş yavaş azat oluşuyla görülecektir. Işık uzunca bir süredir onların faaliyetlerinin altındaki gerçekleri ortaya çıkarmaktadır, ve artık onlar daha fazla gücü ellerinde tutmak için yaptıkları planlarıyla sizi kandıramayacaklar. Aslında artık onların zamanlarının bitiyor olduğu kendilerine de belirgin hale gelmiştir, ve onlar kendi saltanatlarının kaçınılmaz sonundan kaçabilmek için onlara umut veren her şeye sarılmaktadırlar. Geçmişte karanlık Bireyleri desteklemiş olan şeyin gitmiş olduğunun anlayışıyla hayatlarınızı onların eylemlerinin korkuları olmadan yaşamanız mümkündür. Bu onların içinde geliştikleri koşullarını reddettirir, ve kendi gözlerinin önünde onların güçlerinin kayıp gittiğini görürler. Dolayısıyla bizim müttefiklerimiz de uzun zamandır bekleyen değişiklikleri hızlandırmak için daha kolay çalışabilirler, ve siz de bunları görmek için çok daha uzun zaman beklemek zorunda kalmazsınız.


Şimdi düşük enerjiler uzaklaştıkça henüz uyanmamış olanlara Işığa cevap vermek için daha fazla fırsat ve kendilerini yükseltmeleri için basınç vardır. Aksi takdirde her zaman yükselmeye devam eden yüksek titreşimlerde kalmaya devam etmeyeceklerini keşfedeceklerdir. Söze dökülmemiş seçimleriyle onlar düşük titreşimlerde deneyimlerini yapmaya devam edeceklerdir. Kesinlikle her bir ruh Yükselişin bu döneminde Dünya hayatına eşlik eden fırsatlardan haberdar olmuştur, ve bununla birlikte bunu basitçe deneyimlerinin bir parçası olarak yaşamayı planlamış olabilirler. Bu, Sevgili Bireyler her bir ruhun kendi yollarını seçme özgürlüğüne sahip olmasına izin vermek zorunda olmanızın sebebidir. Eğer bu size yakın birisine olursa onların yaşam planlarının bir parçası olarak seçilmiş olmaktan dolayı gurur duyun. Aynı zamanda aklınızda tutun ki yükselmiş bir varlık olarak siz düşük boyutlara geri dönüp onlarla iletişim kurma kabiliyetine sahipsiniz.

Sizin de muhtemelen farkında olduğunuz gibi, bir ruhun yaşam planı akılda herhangi bir amaç olmadan rastgele düzenlenmiş değildir. Bu dikkatli bir şekilde bir ruha evrimini sürdürebileceği değerli deneyimleri vermek üzere planlanmıştır. Yine de hala bunu yerine getirip getirmemek sonuçta sizin seçiminizdir ancak net bir şekilde sizin hayrınıza olacak bir şeyi de kolayca değiştiremeyeceğinizden de emin olabilirsiniz. Ancak, sizin deneyiminizin bir parçası olması öngörülmeyen durumlar ortaya çıktığında hayat planları da değişir. Bazen onlar yararlı değillerdir ancak başka bir durumda sizi beklenenden daha hızlı ileriye götürebilirler. Yükseliş yolunu takip etmeye karar veren her bir ruhun niyetlerinin yerine geldiğinden emin olmak için durmadan çalışan birçok yardımcı vardır. Biz size yolculuğunuzda asla yalnız olmadığınızı vurgulamak istiyoruz, ve bizim varlığımızın etkili olması sizin özel anlarınız noktasında asla izinsiz girmez. Bu daha çok bizim tarafımızdan basitçe ne zaman bizim yardımımıza veya varlığımıza ihtiyaç olduğunu ‘bilmektir’. Diğerlerinin hizmetinde olan sadece Işığın Galaktik Federasyonu değildir, ki bütün yükselmiş ruhlar o ya da bu kapasiteyle ve sonunda sizin de yapabileceğiniz gibi hizmet etmektedirler.

21 Aralığın sonuçlarının etkileri hala içten içe devam etmekte ve yayılmaktadır, ancak bu genel olarak Işığın söz konusu olduğu yerde ‘başarısızlık’ diye bir şeyin olmayacağını takdir etmenin zorluğundan dolayıdır. Sabit olan tek şey ‘değişim’ dir ve bu çok fazla insanın yaşamına dokunmaktadır ve bunun sonucunu belirleyecek olanlar da onlardır. Siz artık bunun mümkün olabileceğini biliyorsunuz, ve kendi realitenizi yaratmak tamamen size kalmıştır. Biz doğal olarak Refah fonlarının düzenlenmesi, İfşaat anonsu ve barışın getirilmesine yönelik büyüyen taleplerin farkındayız. Çok uzun sürmeden ve ileri düzeyde düzenlemeleri yapılmış bir şekilde karşılanılacağından emin olunuz. İçinizin derinliklerinde zaten galip olduğunuzu bildiğinizden dolayı zamanı gelince neşeniz ve mutluluğunuz bol olacaktır. Sizin için zaman hızlandı ki bazı yönlerden ayak diretiyormuş gibi görünüyor, ve siz endişeli veya sabırsız hale gelmeye başladınız. Lütfen gözlerinizi sıkıca gelecekte tutunuz, ve hatırlayınız ki birçoğunuz neyin olmaya devam ettiğini daha kesin bir şekilde bilebilecek avantajlı konumlarda bulunuyorsunuz. Işık işçileri olarak biz sizden insanları yükseltmenizi bekliyoruz ki geçen zaman uzadıkça görüşlerinizi belirtmekte isteksizleşiyorsunuz. Çok ağır olmadan ve gerçeğinizi söylemiş olarak bırakarak açık olun, ve etrafınızdakiler için en iyisini yapmış olacaksınız.

Dünya Ana sürekli olarak değişiklik yapmaya devam etmektedir, ve şimdi onun üzerine topraklanmış muazzam Işık miktarından dolayı artık daha yıkıcı önlemlere başvurmasına gerek kalmamıştır. İklim değişiklikleri insan yapımı parazitleri de kapsayan birçok sebepten dolayı olmaktadır ancak her şey oturduğunda siz şimdi alışık olduğunuz aşırılıkların olmadığı çok hoş kabul edilebilir koşullara sahip olacaksınız. Dünya Ana ona göndermiş olduğunuz sevgi ve kutsamalardan dolayı oldukça memnun, ki kısa zaman öncesine kadar onun oynadığı ‘Anne’ rolü unutulma eğiliminde olmuştu. Dişi tesirler geri dönmekte ve daha çok uyum ve dengeyi var etmektedirler ve baktığınız her yerde eril hakimiyet daha ele alınabilir bir temsil şekliyle yer değiştirmiştir.

Bizim seviyemizden, biz birçok grubun değişiklikleri getirmek üzere oluşturulmasından dolayı memnunuz, ki bir çok şey düşük seviyelerden başlar. Bunu bir kez yaptığınızda Çekim Yasasından dolayı siz her şeyin iyi kurulup başarılı olması garanti edilinceye kadar hiç almadığınız kadar çok yardım alırsınız. Biz sizin çalışmayı çok zor bulabileceğiniz seviyelerde çalışıyoruz, ki böylece biz birlikte değişiklikler için müthiş bir kuvvet olacağız. Hiçbir şey bizi sizin adınıza hazırladığımız eylemleri söylemekten daha memnun etmezdi, ancak hala bizim hazırlıyor olduğumuz şeyleri açıklamak için doğru zaman değildir. Zamanla siz de bileceksiniz, ve sizin tarihinizin söz konusu olduğu yerde doğru yerleştirilmesi gereken şeyler vardır. Nereye bakarsanız bakın gerçeğin çok kötü bir şekilde çarpıtıldığını, veya karanlık Bireylerin emellerine uyacak şekilde yeniden yazılmış olduğunu keşfedeceksiniz. Onlar tüm önemli kurumlarda bulunabilirler, ve her zaman Işığın karşıtı olarak çalıştıklarının farkında değildirler. Gerçeği bilmeye başlamak zorundasınız ki o size gerçek kendinizin; kendi geleceğinizi belirleme gücünüz olmadığı izlenimi verilerek bastırılmış ve köleleştirilmiş olduğunu gösterecektir.

Ben Sirius’tan SaLuSa, ve bizim hala çok fazla sizinle birlikte olduğumuzu bilmenizi istiyorum, ve Işıktan olanları olabildiğince koruyoruz. Bu anlaşılması biraz zor bir şey olabilir ancak bazen bir ruh varlığı söz konusu olduğu objeyi vurgulamak için hayatını feda edebilecektir. Bu genellikle muazzam bir Işığı Dünyaya getiren diğerlerine son bir armağandır. Sizi her zaman olduğu gibi seviyoruz. 

Teşekkürler SaLuSa.
Mike Quinsey

Çeviri: Pınar Gelişir

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com