Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Monday 12 March 2012

12 Mart 2012


SaLuSa 12 Mart 2012


Orta Doğu’da insanlığın geleceği ile ilgili bir mücadele sürüp giderken, zaman da hiç olmadığı kadar hızlanıyor. En azından henüz uyanışını gerçekleştirmemiş olanlara ve gerçeklerle ilgili bilgi sahibi olmayanlara öyle geliyordur. Ne yazık ki medya ve gerçeklerin açığa çıkmasını sağlayacak olan araştırmacı gazeteciler hala özgür ifadeyi engelleyen eski yaklaşımların zapturaptı altında. Asıl mesele, dünya barışını tehdit eden olayların arkasında çok şeyler olduğu. Keşke gerçek haberler size ulaşsa da, siz de rahat etseniz; bir Dünya Savaşı daha başlatma girişimleri olsa da bunların hepsinin başarısız olduğunu ve olacağını bilebilseniz.



Sizi ne kadar temin etsek de, gelecekle ilgili ani korku duygularına kapılmanızı istemeyiz. Yine de tekrar size, Orta Doğu’daki olayları tamamen kontrolümüz altında tutabilecek teknolojiye sahip olduğumuzu ve çok yakında tüm anlaşmazlıkların son bulacağı bilgisini vermek istiyoruz. Otoritelere, nükleer silahların kullanılmasına izin vermeyeceğimiz ve her tür şiddete karşı olduğumuzun bilgisi verildi. Bu yüzden, savaş oyunlarına devam etmek ve yangına körükle gidecek davranışlara bulunmak son derece anlamsız. Sabrımız tükeniyor ve eğer olaylar iyiye doğru gitmezse, savaşa yönlenecek tüm girişimleri durdurmak için kendi otoritemizi kullanacağız.

Biz, Galaktik Federasyon sizin ve Dünya Ana’nın hedefine güvenle ulaşması için buradayız, o da bu dualite döngüsünün tamamlanması. Karanlık güçler ve onların yandaşları ne kadar çabuk ortadan kaldırılırsa, güçleri ellerinden alınırsa hepimiz daha çabuk Yükseliş için sizi doğru yola sokmaya konsantre olabiliriz. Bununla birlikte, biz halen dünyanın üzerindeki, gittikçe artan farklı farklı enerjileri dengelemeye çalışıyoruz ve bilinç düzeyinizin artması için yardımcı oluyoruz. Tam bir bilinçlilik haline ulaşmak için daha yolunuz var ama bu beklediğinizden daha çabuk olacak. Galaktik Varlıklar olmaya ve aramızda yerinizi almaya hazırlanıyorsunuz, bu sizin ilahi hakkınız.

İnsanlığın şu anda geçirdiği sürece uyanmış olanların hala uykuda olanlar için endişelenmesini normal karşılıyoruz. Sizi temin ederiz ki bu yılın sonundan önce her bir ruhun Yükseliş’ten haberi olacak ve ona hazırlanıp hazırlanmamak için seçim şansları da olacak. Zaman azalıyor ama bu yaşama gelirken bunu amaç edinenler tam zamanında yetişecek. Kararlarında etkili olacak şey bu, sevgililer, bazıları buraya evrimlerinde ilerlemek için geldiler ama bir bilinç sıçraması için henüz hazır değiller. Bunun cevabı başka ruhların kendileri ile ilgili aldıkları kararlar için endişelenmekten vazgeçmektir çünkü kendileri için en iyi olanı ve gönüllerinin arzusunu bilecek olan yine onlardır. Emin olun sonrasında herkese ihtimam gösterilecektir, Tanrı ruhlar arasında bir ayırım yapmaz, herkes eşit sevilmektedir.

Sizi ileriye taşıyacak çeşitli programlar uygulanmak için hazır ve hazırlıklar tamamlanmış durumda. Hükümet değişikliklerinin sağlam temellere oturması için güvenilir insanlara ihtiyacımız var, kendilerinden beklenenleri tam olarak anlayarak sizi yönlendirebilecek kişilere. Sözlerini tutmayan kişiler sayesinde seçtiğiniz milletvekillerine olan inancınız çok kereler yıkıldı, hayal kırıklığına uğratıldınız. Gelecekte, liderleriniz bilgi ve ruhsal deneyim seviyelerine göre seçilecek, güvenilir ve dürüst kişiler olacak. Sıklıkla, zaten hiç tutmayı düşünmedikleri sözlerle gözlerinizi boyadılar, size değil kendilerine hizmet ettiler.

Siz, evrimleşip daha da yüksek boyutlara yükseldikçe, kimsenin kimseyi kandıramayacağını, yalan söyleyemeyeceğini, niyetlerinin mutlaka ortaya çıkacağını göreceksiniz. Hatta, ruhla ilgili tüm bilgiyi barındıran auralarına bakmanız yetecek. Şimdi bile, auraları görebilen, okuyabilenleriniz var, sizin hakkınızda bir çok şey söyleyebilirler. Örneğin, sağlık durumunuzu görebilirler, hatta bir hastalığı daha belirtisi ortaya çıkmadan sezebilirler. Gerçekte cidden karmaşık varlıklarsınız, kendinizle ilgili bir çok şeyden haberiniz yok, mesela bedeninizin dışındayken kullandığınız astral bedeniniz gibi. Birçok ruh, terkettikleri dostlarını, aile üyelerini ziyaret etmek için astral bedenini kullanıyor ama çok azınız bilinçli bir şekilde bunu hatırlıyor. Sonsuz yaşamınız olduğunu unutmayın ve ruh öyle ya da böyle bir şekilde varolur, sonunda da saf bir ışık varlık haline ulaşır.

Yaşamın amacı deneyimlerle evrimleşmektir ve bunu nasıl yapacağınızı seçenler de sizsiniz. Dünya zorlu bir deneyim ama bunun böyle olacağını zaten biliyordunuz ve yüzlerce farklı medeniyet içinde farklı hayatlar yaşadıktan sonra, işte bilinç seviyenizi ne kadar artırdınız. Deneyimlediğiniz hiçbir şey asla kaybolmaz, illaki her bir olayı hatırlamanız gerekmez. Bazen unutulmaları daha iyidir hatta, size acı verecek, kötü deneyimler hafızanızdan silinebilir. Bir sonra hangi maceralara atılmayı seçerseniz seçin, size ve başkalarına hizmet edecek büyük bir deneyim zenginliğine sahipsiniz. Bazılarınız bize katılacak, bizimle eşdeğer Galaktik Varlıklar olarak yaşayacak.

Bizim misyonumuz da başladığımız günden bu yana değişikliğe uğradı, artık sizin yolunuz bizim için de daha net, bu yüzden sizin işlerinizle daha fazla meşgul oluyoruz. Sona yaklaştıkça, karanlık güçlerin artık başarılı olamayacaklarını anlayacaklarını ve sizin yolculuğunuza müdahale etmeyeceklerini ummuştuk. Ama öyle olmadı ve hareketlerini sonlandırmak konusunda verdikleri sözleri tutmadılar. Bize de onları ortadan kaldırma izni almaktan başka seçenek kalmamış oldu, birçoğunuz bu konudaki ilerlemeleri görüyor. Sürece müdahale etmelerini engellemek için onların, genelde yer altında olan üslerini yok etmemiz gerekti. Bu arada da, uzun zamandır bir dünya savaşı potansiyelini barındıran Orta Doğu’ya odaklanıyoruz. Beklentimiz, farklı ülkeler, bizim durmaları için yaptığımız talepleri görmezden gelmelerinin boşuna bir çaba olduğunu anladıklarında, eylemlerine bir son verecek ve Dünya’ya barışın tekrar gelmesine de izin verecekler. Böyle olmak zorunda çünkü ilahi planda verilen karar budur.

Ben Sirius’lu SaLuSa’yım ve süregelen bir barış için dünyanın önünde duran en büyük sorunlardan birinin çözümüne bu kadar yaklaşmış olmaktan dolayı çok memnunum.


Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: Ebru Altan
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com