Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Friday 2 March 2012

2 Mart, 2012


SaLuSa 2 Mart, 2012


Her gün, günü yaşayın, sanki bu kadar büyük değişimlerin eşiğindeyken, neler olacağı ile ilgili hiçbir fikriniz yokmuş gibi. Müttefiklerimizin birçok alanda çok büyük gelişmeler kaydettiği ile ilgili şüpheniz olmasın. Çok yakında büyük olayların olacağına kesin gözle bakabilirsiniz. Şimdiden, bankacılık tezgahını kuran ahlakı bozuk kişileri ortadan kaldırmak için araştırmalarımızın ne boyutta olduğunu görebilirsiniz, daha da bitmedi üstelik. Yani, gördüğünüz üzere, ahlaksızlıklar kadar sorumluları da ortaya çıkıyor. Bu olaylar arttıkça, ne çok insanın farklı bilgilerle ortaya çıkacağına şaşıracaksınız. Asıl büyük gelişme; trilyonlarca dolarlık kumpaslarının ve o paraları hak edenlerden büyük bir cesaretle, rezil bir şekilde çaldıklarının ortaya çıkıyor olması. Niyetimiz; bu paraların, zaten yasal olarak onu kazanmış olan sahiplerine iade edilmesi. Paranın çoğu halkın cebinden alınan paralar ve astronomik rakamlar söz konusu.

İhtiyaçlarınızı karşılayabilecek gücünüzün olmadığının söylenmesine şaşmamalı, zira o paralar özel hesaplara, kara para operasyonlarına gitti. Savaşların artık

geçmişte kalan şeyler olması ve dünya barışının ilan edilmesi için bu suçlara bir dur diyoruz. Bunu yapabilmek için de önde gelen hükümetlerin gizli desteğini almamız gerekiyor ama önce sizin iyiliğinizi bütün kalbi ile istemeyenlerin temizlenmesi gerekiyor. Üzerinde çalışılan bu ve onlara karşı açılacak davaların hazırlığı yapılmakta. Bu çoğu zaman hükümetlerdeki her üyenin ettiği yemine olan sadakati ile ilgili bir şey ve üzülerek söylüyoruz ki çok azı bunu yapıyor.

Yani, sevgililer, olayları sonuçlandırmak için neler yapılması gerektiğini doğal olarak iyi biliyoruz ama bazen yapılacak şey öyle büyük oluyor ki, bayağı bir müzakere etmek gerekiyor. Biz ve müttefiklerimiz harekete geçtiğinde, bütün olasılıkları değerlendirmiş olacağımızdan ve mutlaka başarılı olacağımızdan emin olabilirsiniz. Yıllardır bu zamanın planlarını yapmaktayız ve amacımıza ulaşacağımızın garantisi olan bayağı bir kaynağımız var. En önemli avantajımız hiç kimse tespit edemeden istediğimiz her yere gidebiliyor olmamız. Bu karanlık güçlerin planlarından haberimiz olması anlamına geliyor ama her zaman da müdahale edemiyoruz. Yapılan tüm hareketleri yöneten evrensel yasalar var ve sizin özgür iradenizle seçim yapma hakkınızı gözetmek zorundayız. Anlamanız zor olsa da bu karanlık güçleri de içeren bir yasa. Çoğu zaman onların yapacaklarını bile bile buna ses çıkarmayarak özgür iradenizi onlara teslim ediyorsunuz. Dualite sizin düşündüğünüzden daha da çok bir oyun ve bu konuda da bayağı ciddi kuralları var. Yine de, kabal ve kurdukları organizasyon bizim yaptıklarımızla büyük bir güç kaybına uğradığı, o yüzden artık rahat olabilirsiniz.

Gittikçe artan ışık seviyesi her geçen gün daha fazla ruhun kalbine dokunuyor ve uyanış tüm dünyaya yayılıyor. Her ülkede istisnasız herkes artık doğruları öğrenmek, temsilcilerin de doğruyu söylemesini istiyor. Bahaneleri ya da cevapsız kalmayı kabul etmiyorlar, bir aksiyon bekleniyor. Bazı ülkelerde gördünüz, bu beklenti büyük gösterilere neden oldu. İnsanlar konuşmaya başladılar, gelecekte de duyuluyor olacaklar. Hatta, artık bildiğiniz anlamda politika ortadan kalkacak çünkü Yeni Ça’da ışıktan olanlar tespit edilecek ve bu pozisyonlara yaratıcıya ve tüm yaşama bağlılığı olanlar atanacak.

Yaşam kalitesi üzerinde etkisi olan her davranış tarzına daha ruhsal bir bakış açısı ile yaklaşılacak. Hatta dinler bile, ışık yolunda ve ona bağlı görünmek için metodlarını, öğretilerini yeniden değerlendirmek zorunda kalacaklar. Dinlerin çoğu ellerindeki gücü onlara inananların üzerinde bir hakimiyet kurmak için ve ne yazık ki o insanları cemaatlerinde tutmak için kullandılar. Mesele şu ki, gerçeği anlayabilmek için dışarıdan yardım almaya ihtiyacınız yok çünkü o zaten içinizde. Yine de, kendi yolunuzu takip ediyorsunuz ve bazen, o yol sizi, aynı yolda daha ileriye gitmiş olan, size rehberlik edebilecek olan kişilere yönlendirebiliyor. Verdiğiniz her kararın sağlamasını sezgilerinizle yapabilirsiniz, bunu yapabilmek için kendinize birkaç sessiz an yaratmanın bir yolunu bulun. Sorun şu ki, bazen insanlar gerçekten yapmak istedikleri şeyi tasdik etmediği zaman sezgilerini görmezden gelebiliyorlar.

Yükselişten önce kalan kısa zamanda öğrenecek çok şeyiniz var. Ama, yaşamın amacı ile ilgili yeni anlayışı özümserken ve bunun mutluluk ve neşe verici bir deneyim olması gerektiğini fark ederken çok zevk alacaksınız. Sadece o da değil, yükselişten sonra sizi nelerin beklediği ile ilgili şeylerin size sunulacağı yeni bir yola gireceksiniz. Ne de olsa, sizi uğruna bu kadar çok çalıştığınız yüksek diyarlara ulaştıracak olan şey niyetinizdir. Buralar, üçüncü boyuta düşmeden önce içinde gezindiğiniz için size çok tanıdık gelecek. Sizler; gücünü kanıtlamış ve karanlığın üstesinden gelme becerisi olan, değerli ruhlarsınız.

Galaktik Federasyon, sonunda değişimin işaretlerini, artık reddedilemeyecek şekilde almaya başladığınız için çok mutlu. Gemilerimizi daha sık görmenize izin verme niyetimiz, bazılarınızın bizi potansiyel istilacı olarak görme kuşkusunu biraz azalttı. Yıllar içinde, ne kadar kışkırtılırsak kışkırtılalım saldırgan ya da düşüncesizce hareket etmeden bunu çözebildiğimizi gösterdik. Yaklaşımımız her zaman, onurlandırdığımız ve taptığımız yaşamın kutsallığını kabul etmek şeklinde oldu çünkü hepimiz yaratıcının bir parçasıyız. Bu kural, illuminati için de geçerli, tüm kötülüklerine rağmen, herkes gibi onları da ışıktan gelen ruhlar olarak görmek zorundayız. Onların ışıkları kör kandil gibi ama yine de her ne olursa olsun o pozisyondan tam bir ışık haline doğru genişlemek mümkün. Kaderlerine dünyada karar verilecek ama ruhsal bir bakış açısı ile, yani bu, onlara şefkat ve merhametle yaklaşılacağı anlamına geliyor.

Ben, Sirius’lu SaLuSa’yım ve yükseliş yolunuzdaki bir sonraki aşamaya geçerken, sizin tamamen hazır olmanızı sağlama taahhütü olanlar olmaktan dolayı kendimizi çok ayrıcalıklı hissediyoruz. Muhteşem olacak ve bulunduğunuz boyutta hiç deneyimlemediğiniz şekilde özgürlüğün tadına varacaksınız. Bu koşullarda yaşayacağınız çok zaman kalmadı ve çok yakında değişikliklerin ne kadar çabuk olacağı sizi hayrete düşürecek. Cesur ve gözü pek olun, elinizde tuttuğunuz ve olduğunuz sevgiye ışığınızla yürüyün.

Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri:Ebru Altan
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com