Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Monday 10 September 2012

10 Eylül 2012



SaLuSa 10 Eylül 2012

Gevşeyen olayların doğrudan sizin yararınıza olduğunu aklınızda tutun. Çeşitli bilgi kaynaklarından öğrendiğiniz kadarıyla gerçeği tam sağlam kanıtların desteği olmadan sizin tamamen anlayacağınız şekilde iletmek zordur. Bu, bu tür bilgileri engellemek isteyenlerin kaldırılmasından sonra gelecektir, ve biz bunu size gerçeğe dair herhangi bir şüphe bırakmayacak bir şekilde yapacağız. Ancak, olayların izleyeceği ana odak rotasının ne olacağı siz yükselmeye hazırlananlara bağlı olacaktır. Biz insanların kendi aralarında özgürce Yükseliş hakkında ve medeniyetiniz için ne anlama geldiği hakkında konuşabildiğini görmekten dolayı mutluyuz. Herşeyden öte bu neyin olmak üzere olduğu hakkında önbilgi sahibi olup olmamalarına bakmadan her bir ruhu etkileyecektir. Basitçe söylemek gerekirse, ya olduğunuz titreşim seviyesinde kalırsınız yada bu Dünya Ana ile birlikte yükselmenizi sağlayabilmek için yeterince yükseltilir. 



Ruhların Yükseliş için seçilmiş olmak gibi bir sorunları yoktur, ki bu kendi kendinize elde ettiğiniz bir varlıksal durumdur. Eğer hazırsanız yüksek titreşimlere tutunmuş olarak yükselmekten başka bir şey yapamazsınız. Açıkçası bu demek oluyor ki kendinizi çok fazla sizin gibi olan bu ruhlarla birlikte ve Sevgi ve Işıkla çalışan bir medeniyete uyan yeni bir çevre yaratmaya katılmak için hazır bulacaksınız. Biz bundan sonra sizinle açık bir şekilde çalışabileceğiz ve biz hep birlikte ilerleyeceğiz, ve herşeyle uyum ve dengeye dayanan bir toplum inşaa edeceğiz. Siz düşük vibrasyonların dışına yükselene kadar Yeni Çağ vizyonunuzu oluşturmayı ve tutunmayı her zaman zor bulacaksınız.

Biz geçikmelerin deneyimlendiği ve sahne arkasında olup bitenlerin farkında olmanızın engellendiği yerlerdeki hayal kırıklıklarınızı paylaşıyoruz. Ancak, bizim faaliyetlerimizin söz konusu olduğu yerleri her zaman ortaya çıkarmak çok akıllıca değildir, ama emin olun ki biz sürekli tamamlanmasını sağlamak için çalışıyoruz. Katılınan projeler oldukça zorlu ve muazzam miktarda işbirliğini içerir, ve biz müttefiklerimize son derece zor şartlarda elde ettiklerinden dolayı teşekkür ederiz. Amaç her zaman sizi değişime dahil etmektir ki herşeyi sizin yerinize yapmamız gerekmesine asla niyet edilmemiştir. Hep birlikte İfşaata izin veren durumları yaratmaya devam edeceğiz, ancak bir dizi açığa çıkarma şeklinde gelişine de hazır olun. 

Müttefiklerimiz tarafından muazzam miktarda bir çalışma ortaya kondu, ve bu gerçeği yayan hepinizi kapsıyor. Ancak karanlık Bireylerin yanlış bilgiyi yaymadaki başarılarından dolayı hala bugünkü inançlarını değiştirmeyi zor bulan bir çok ruh var. Onlar her ne kadar özellikle bilgilerinden ötürü saygınlık kazanmış liderleriniz olmasından dolayı kandırıldıklarına inanmayı zor bulsalar da. Cevap kendiniz için düşünün ve rahatça birlikte yaşayabileceklerinize göre bakışınızı değiştirmeye hazır olun. Zamanla reddedilemez durumlar ve bilgi ile karşı karşıya geleceksiniz ki sizin ve medeniyetiniz hakkındaki gerçeklerde hiç bir şüphe bırakmayacak. 

Yükseliş sizin düşük vibrasyonlardan tamamen serbest olmanızdır, ve sizi yaratıcı güçlerinizin daha belirgin hale geldiği gerçek varlık durumunuzdaki seviyeye yükseltir. Sizin düşünce gücünüz hala bulunduğunuz boyutta yaratım yapıyor ama nadiren bir anlık sonuçlar sunuyor. Ancak, bir medeniyet olarak olayların her dönüşümünü kurdunuz, ve düşük titreşimlerin sizi aşağıya çektikleri çukurdan kendinizi yükseltmeniz sadece nispeten son zamanlarda oldu. Her zaman yardıma sahip olduğunuz doğrudur, ancak bu sizin ricalarınıza bir cevap olmuştur ve asla onsuz sizin üzerinize gönderilmemiştir. Bizim rolümüz değişiklikleri sizin üzerinize zorlamak değildir ki bunlar sizin vibrasyonunuzun yükselmesinden dolayı doğal olarak meydana gelmektedir. 

Bizim değiştirme gücümüzün ötesinde olan şey ilahi olarak karar verilmiş Yükseliş sürecidir. Bu bütün kainatı etkilemektedir ve siz meydana gelen şeyin küçük ama yine de önemli bir parçasısınız. Siz bizi Tanrının hizmetkarları olarak tarif edebilirsiniz ki biz Tanrının emirlerini taşıyoruz ve sonuçta bu Işığın Galaktik Federasyonunun da yükümlülüğüdür. Barış ve ahenkde yaşamak sizinde yakında deneyimleyebileceğiniz gibi bir neşedir, ve yüksek vibrasyonlarda olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatabilmeye sizin kelimeleriniz yetersiz kalır. Orada sizin Dünyada deneyimlediğiniz gibi sert yada itici enerjiler yoktur, ve hayatınızın bütün yönleri tatmin edici ve canlandırıcıdır. Size tarif ettiklerimizden eğer bir örneği deneyimleyebilseniz asla kendi eski yöntemlerinize veya deneyimlerinize dönmek istemezsiniz. Aklınızda tutunuz ki Dünya'daki olayların tamamlanmak için kendi yollarını bulmalarına izin veriniz. 

Geriye Dünyaya döndüğümüzde siz zamanın gerçek bitişine çok yakınlaştınız, ve kalan haftalar boyunca enerji dalgalanmalarını deneyimleyeceksiniz. Yavaş yavaş onların sizin içinizde oluşturduğu değişimleri kabul edeceksiniz, ve büyük olasılıkla etrafınızda dış gelişmelerden etkilenmeyecek bir dinginlik oluşturacaksınız. Hayatınızı çoktan yükselmiş gibi yaşamaya başlayın, ve öyle yaptığınızda size hizmet etmeyen bütün eklentileri bırakın. Siz Dünyada olduğunuz sürece beklenen mükemmellik değildir ki bu neredeyse imkansızdır. Ancak, bir örnek olarak sizin böyle yapmanız diğer ruhların yükselmesine çok yardımcı olacaktır, ve sizin dinginliğinle Işığınız diğerlerine de geçecektir. 

Sevgililer, bekliyor olduğunuz bazı olayların tamamlanmasına yaklaştık, ve şimdiye kadar farkına varmış olduğunuz gibi tam tarih vermeye isteksiziz. Aslında Dünyada olayların çok çabuk kayabilmesinden dolayı kesin olması her zaman mümkün değil, ve biz en uygun zamana göre hareket ediyoruz. Biz illuminatiyi kaldırabiliriz ama bu hemen onların faaliyetlerinin durmasını getirmez. Onların kontrolü toplumun derinliklerine kadar gider ve bizim bunları parça parça kesmemiz gerekir. Onlar bizim müttefiklerimiz tarafından ciddi şekilde zayıflatıldıklarından güç üstlerini yaşama döndüremezler, ve tamamen çöküşleri çok uzak değildir.

Ben Sirius'tan SaLuSa, ve baş gösteren bizim bir araya geliş günümüzü görüyorum, ve Sevgi ve Işıkla birbirimizi tanıyacağımız zaman çok memnun olacağım.


Çeviri: Pınar Gelişir

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com