Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Wednesday 19 September 2012

19 Eylül 2012



SaLuSa 19 Eylül 2012

Dualitenin döngüsü içerisinde bir çok hayatlara sahip oldunuz, ve geriye baktığınız zaman muhtemelen bunların sahip olduklarınız arasında en çetin ve zorlayıcı olanlar olduğunu fark edeceksiniz. Bunun sebebi sizin şimdiye kadar yaşamış olduğunuz en düşük titreşimlerden birini yaşamış olmanızdır. Bu daha önceki herhangi bir yaşamınızdan daha çok kendinizi Kaynaktan ayrı hissetmeniz ve büyük ölçüde hayatta kalma içgüdüsüyle yaşamış olduğunuz anlamına gelir. Dünyaya Işığı getirenler ve onunla karanlık enerjiler arasında bir dengeyi getirmeye yardımcı olanlar bunu topraklamakta zorluklarla karşılaşırlar. Zaman zaman karanlık derinliklere kadar ulaştı ve İnsan iyileşme umudunu yitirmiş göründü.

Ancak, İnsanın planını kontrol eden yüksek Varlıkların başka fikirleri vardı ve böylece gelgit döndü Işık yavaş yavaş ilerledi. Bunun daha belirgin bir hal almaya başlaması ve nüfus kazanması yakın zamanlara kadar olmadı. Ülkeler arasında savaşların sürmesine rağmen Işık çok gerekli değişiklikleri Dünyaya getirmek için gelenleri güçlendirmeye başladı. Kaos ve felaketlerin ortasında Dünya'nın etrafındaki Işık ızgaraları yeniden oluşturulmaya başlandı, Onlar o zamandan bu yana Işığı etraflarına yayan güçlü noktalar haline geldiler. Bunun sonucunda insanları gerçek ile aydınlatmaları mümkün olan Işık grupları oluşturuldu, ve bugün siz tamamen aydınlanmanın eşiğinde duruyorsunuz.

Çok uzun zaman önceye geri bakıldığında bu zamanın dualite döngüsünün işareti olacağı biliniyordu. İlk enkarne olmaya başladığınız zamanların erken dönemlerinde verilmiş olan bir sözdü, ve bu yüzden sezgisel olarak öyle olacağını herzaman bildiniz. Bazı geçmiş medeniyetler hemen hemen hiç bir iz bırakmadan kendilerini yok ettiler, ve siz bugün Dünya'da olanlarda bir ve aynı ruhlardır. Siz bitiş zamanlarının Yükseliş ile ve yıkımsız sonuçlanmasını garantilemek için seçildiniz. Siz burada Işık ve Sevginin özverili ve sıkı çalışmasının başarısı olan büyük bir yükseltilmenin eşiğindesiniz. Siz sizin deneyimlediğinize benzer zorluklarla karşılaşan diğerlerine yardım edebilmekte kullanabileceğiniz engin deneyimler kazandınız.

Hayat seçmiş olduğunuz deneyimler doğrultusunda dersler öğrenmekle ilgilidir, bunları Işığa hizmet ederek kullanabileceğinizi bilmelisiniz. Konu ruhları bir araya getirmektir ki herşeyin bir parçası olduğu Birliğin tekrar bir parçası olabilsinler. Ancak, Yükseliş fiziksel seviyede ayrılmak demektir ki böylece her ruh bulunduğu yolda devam edebilsin. Bazıları bilinçleri çoktan genişlemiş halde ve Yükseliş için arzuladıkları yoldalar, buna rağmen diğerleri hala dualitede bitirmediklerinden dolayı fikri kabul etmiyorlar. Bu sizin yaptığınız serbest irade seçimidir, ve bu yüzden diğerlerinin buna devam etmesine izin verilmelidir. Hiç kimse gerçekten geride bırakılmaz, ve onlarda büyük ölçüde kendi deneyimlerinden yarar sağlayacaklardır. 

Siz nihayetinde Kaynağa dönmediğiniz sürece evrim asla bitmez, hatta o zaman bile yeni deneyim döngüleri tanıtılır. Bu her halükarda sizin acil görüşünüzde değildir, ve ona ulaşana kadar daha çok uzun bir yol katetmelisiniz. Tanrı sonsuz sayıda Evrenler yaratmıştır, ve eğer öyle arzu ederseniz tamamiyle yeni bir deneyime başlamayı seçebilirsiniz. Sizi bekleyen gelecek merak ve heyecan dolu, ve siz Işığın hiç bitmeyen ifadelerini ve onun büyüleyici yaratım güçlerini keşfedeceksiniz. Dünya üzerindeki yaşam geçmek üzere olduğunuza, eğer varsa, çok az bir benzerlik taşımaktadır, ancak siz Galaktik Varlık haline gelmeyi çok kolaylıkla alacaksınız. Siz yıldızlar arasındaki gerçek evinize geri dönmek ve gerçek ailenizle yeniden birleşmek üzeresiniz. Sizin Dünya deneyimleriniz ancak çok yakın zamanda geri döneceğiniz yüksek alemlerdeki yerinizden bir gezidir. 

Sizi sık sık bilgilendirdiğimiz gibi, yolunuzda sizi en yükseklere taşıyacak bir çok şeyler gelmektedir. Bir kez yükseldiğinizde, yükselmemiş olanlar için hazırlanan yeni 3üncü boyutta bir sebepten ötürü vakit geçirmeyi seçmediğiniz sürece, ona tekrar geri dönmek zorunda değilsiniz. Herşeye sahipsiniz ancak düşük vibrasyonlarda bitirdiniz, ve bir çok ruh kendilerini düşük enerjilere karşı koruyabilirler. Korumanız olarak sadece etrafınıza beyaz bir ışık bandı yerleştirmelisiniz. Böyle yaptığınızda da herhangi bir şekilde negatif tonlu bir konuşmadan kaçınmalısınız, ki bunlar sizin korumanızı kırarlar ve onlara karşı savunmasız hale getirirler. En iyi yöntem Işıktan olana konsantrasyonunuzu devam ettirmenizdir, ve bakışınızı Yükselişte tutmakta bunu yapmanın bir başka yoludur. 

Bir çok insan hala ele alınması gereken bagajlar taşımaktadır,ve silinene kadar bu onlara geri gelmeye devam edecektir. Bunlar size meydan okuyan düşünceler olarak geleceklerdir hatta yapmanız için tahrik ettikleri şeyin ötesinde olduğunuzu bilseniz bile. Şu size böyle şeyleri hatırlatıp duran 'diğer' kişi ile konuşun ve katı olun, sizi daha fazla ilgilendirmediği için ona gitmesini söyleyin. Sorun ne olursa olsun üstesinden geldiğinizi görmek için baştan çıkartılacaksınız, ve siz onu yeterince sıklıkla reddederseniz o kaybolacaktır. Bazılarınızın temizlemesi gereken çok karma vardır, ve bu sizin bu kadar temizlikle mesgul olmanızın sebebidir. Bu tabii ki diğerlerini de içerebilir ve sıklıkla o her ne ise başa çıkmak için birlikte çalışabilirsiniz. Geçmiş ilişkiler sıklıkla insanları başarmak için birbirlerine yardım etme amacıyla bir araya getirir. 

Anlayınız ki Yükselişe kendinizi hazırlama zor işini yapmak için anlaştınız, ama asla yardımsız değilsiniz. Nitekim her ruhun kendi yardımcıları vardır, onlar bile düşük enerjilere musamaha ederler. Her bir ruh Işıktandır ve asla terkedilmemiştir, ki hepsinin geriye dönme yolunda çalışma yapma yetenekleri vardır. Hatırlayın ki Işık ve karanlığın ikisini birden deneyimliyor olmanızın sebebi dualitede olmanızdır ve ikisininde sizin evriminize nasıl yardım ettiğini anlamaya çalışın. Doğal olarak nihai hedef karanlık enerjilerin üzerine yükselerek onların üstesinden gelebilmektir. Şimdi bir çoğunuz dimdik duruyorsunuz ve biliyorsunuz ki başardınız, ve yükselmiş alemlerde sizin yeriniz garantilenmiştir. 

Ben Sirius'tan SaLuSa, ve sizin bilinç seviyelerinizin gerçeği aradığınız ve kendi seviyelerinizi genişlettiğiniz için uyumlanmaya başladığını hissediyorum. Sonsuz bir Işık kaynağı Dünya üzerine hüzmelendikçe geri kalan haftalarda daha çoğunuz böyle bir gelişme kaydedeceksiniz. Sizin Güneşinizin ve Büyük Merkezi Güneşin hizalanmasından gelen girişle siz Işıkta önemli bir artış deneyimleyeceksiniz ve bunun farkında olacaksınız.


Çeviri: Pınar Gelişir

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com