Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Monday 17 December 2012

17 Aralık 2012






Salusa 17 Aralık 2012


Siz deneyimlemiş olduğunuz gibi olan dualitenin şimdi geçmişte kalıyor olduğu fikrine alışıyorsunuz. Yani şimdi siz yüksek boyutlarda yeri olmadığını bildiğiniz eski kişisel enerjileri temizleme görevinde devam edebilirsiniz. Sezgisel olarak neye dikkat etmeniz gerektiğini bilerek yüksek frekanslara kaldırıldığınızdan dolayı şimdi bunu daha kolay bulabilirsiniz. Viraja ulaşıldı ve geriye dönüş yoktur, ve bakışlarınız kararlı bir şekilde geleceğe doğru olmalıdır. Dünyanın yükselişiyle birlikte siz gerçek anlamda Altın Çağa gireceksiniz ve yeniden organize etme ve temizlik ve Galaktik bir Medeniyet kurmakla devam edebileceksiniz.

Biz biliyoruz ki birçoğunuz 12. 12 de çok büyük bir canlanma hissetmenize gerek kalmadan kendinizde o zamandan beridir değişikliklerin farkına vardınız. Bu vücudunuz halen Dünyanıza ulaşan enerjilere cevap verdikçe devam edecektir. Yükseliş hala sizin ruhsal evriminizin de olduğu gibi devam etmektedir, ancak bu bir sonraki kritik noktaya ulaşıncaya kadar bir süre daha sürecektir. Gelecek olan heyecanlı zamanlar sizin geleceğinizin uzandığı yere doğru seçim yapmanıza izin vereceklerdir. Büyük fırsatlar hayatta kalmak için bir gelir elde etmeyi öncelikle düşündüğünüz zamanlardan çok farklı olarak kendilerini sunacaklardır. Çok yakında bu türden sorunlar var olmayacaktır ve siz kalbinizin arzularını takip etmek için bütün zamanınıza sahip olacaksınız. Bunun hayatınızın temel amacı olduğunu fark edeceğiniz gibi, başkalarına hizmet etmek en tatmin edici ve ödüllendirici şey olacaktır.


Yani zaman ilerledikçe eski boyutta size zevk veren bazı şeyler çekiciliklerini aşamalı olarak kaybetmeye başlayacaklardır. Arzularınız daha saf ve yararlı ve hatta sizi daha da yüksek titreşimlere taşıyacak olan enerjilerden olan şeyleri takip etmek olacaktır. Bağımlılıklar ve eski alışkanlıklar giderek atılacaktır ki siz vakit geçirmek için daha ilginç ve tatmin edici yollar bulacaksınızdır. Yeni bir şeyler deneyimlemek için asla kaybolmayacaksınız ve gittiğiniz her yerde sizi muhteşem duygularla tamamlayacak yeni dostluklar kuracaksınız. Ancak emin olunuz ki Dünyada sahip olduğunuz birçok özel ilişki de gelecekte devam edecektir ve güçlü sevgi bağı sizi asla çok uzun süre için ayrı tutmayacaktır.

Sevgi her şeyin anahtarıdır ki bu sizin Koşulsuz Sevgiye doğru cesaretlendirilmenizin de sebebidir. Bu size her kapıyı açacak olan ve yukarıya başka boyutlara doğru ilerlemenizi sağlayacak nihai başarıdır. Böylesine bir başarıyı elde etmek için en ideal olmayan enerji içerisinde sağlamaya çalışmak çok değerli olmuştur. Siz düşük vibrasyona düşenlerle çok fazla oyalanmalara ve karşı karşıya gelmelere sahip oldunuz. Şimdi Materyalizm Çağı tamamen kaybolmadan önce hızlı bir şekilde arka plana doğru uzaklaşıyor. Şimdi yapmış olduğunuz ilerleme en çetin şartlar altında sağlanmıştır ve biz sizin esneklik ve başarılı olmada ki kararlılığınızı olağanüstü buluyoruz. Bu sizi tamamlanma yolunuzda ki gerçek amaçtır ki bu sizi çok uzun bir süre ilerletecektir.

Sizin mutlaka sizi Yeni Çağa taşıyan bu yüksek noktaya nasıl geldiğinizi bilmeniz gerekli değildir. Hepiniz birçok hayatlarınız boyunca bazı aşamalarda akla gelebilecek her durum veya zorluğu yaşadınız ve o iç ses sizi kendi hayat planınızda tuttu. Şimdi dualite döngüsü tamamlanıp bittiği için onun sizin üzerinizde çok az bile bir etkisi yoktur. Şimdi hayatlarınızdaki en önemli şey ileriye doğru devam etmeye bakmak ve yeni Kendinize adım atmaktır. Nazikçe yüksek boyutların güzel enerjilerinde yerini alacak olan Biri. Yüzlerce yaşama sahip olmanıza rağmen deneyimlemek üzere olduğunuz deneyim oldukça benzersiz ve gelmesi uzun zaman almış bir hazinedir.

Bu arada siz zamanınızı sabırla geçiriniz ki biz Işığın Galaktik Federasyonu kendimizi Yeni Çağı getirmeye devam edecek olan katılacağımız birçok proje için hazırlıyoruz. Size söylemeliyiz ki şimdiden itibaren her an bir şeylerin harekete geçmeye ne kadar yakın olduğunu gösterecek olan durumları öğrenebilirsiniz. Biz kesinlikle harekete hazırız ve bekleyebileceğiniz gecikmelerin çoktan olmuş olduğunu da aklınızda tutunuz. Şimdiye kadar bir süredir yaptığımız gibi dünyanın durumlarını gözlemeye devam ediyoruz, Ortadoğu’daki durumların tırmanışını durdurduk yoksa başka bir Dünya savaşını getirmiş olabilirdi. Böyle durumlar çoktan geriye bırakılmıştır ve biz kalıcı dünya barışını getirmek için sabırsızlanıyoruz. Bu gelmek zorundadır ki savaş veya onunla ilişkili olan düşük titreşimli hiçbir şey yüksek boyutlarda var olamaz.

Noel’i kutlayanlarınız için bu vermenin ve çok iyi durumda olmayanları hatırlamanın zamanıdır, ve biz sizin sevginizin ve cömertliğinizin başka bir vesilede olduğundan çok daha fazla muhteşem olduğunu görüyoruz. Bu sizin ruhsal yollarınızdaki gelişmenizin derecesinin bir göstergesidir, ve Dünyaya getirilen Sevgi miktarında büyük bir artış meydana getirmiştir. Üzerinizde Yeni Çağ ile bu enerjiler artmaya devam edeceklerdir ve orada her yerde büyük sevinç ve mutluluğun harika duygusu var olacaktır. Yüksek enerjiler normal dediğiniz durum haline geldikçe bunlar daha fazla anlık deneyimler olmayacaklardır. O her şeyi kuşatan ve çok güçlü olduğu için bu mutluluk duygusunu kelimelerle ifade etmek oldukça zordur. Bu sizi alan ve vücudunuzun her hücresine işleyen büyük bir sevgidir. Sizin muazzam mutluluk ve sevgi hissettiğiniz yüksek noktalara vuran bazı duygusal zamanlarınız gibi olduğunu söyleyebilirsiniz. Bu çoğunuza atıfta bulunduğumuz sevgi seviyesinde sahip olduğunuz duygulara yakındır.

Siz günler geçtikçe ahenk ve huzurun güzel duygularının daha sık bir şekilde size ulaştığını keşfedeceksiniz. Siz vücudunuzdan istenmeyen eklentileri temizledikçe böylece daha çok yüksek enerjiler için yer hazırlayacaksınız. Unutmayınız ki hepsi tamamen kristalin hale gelene kadar şimdi bile sizin vücudunuzdaki hücreler değişmektedir. Bu yüksek boyutlara giren bir ruha yakışan daha büyük bir bilinç seviyesine izin vermektedir. Bu sizin tam bilinçliliğe ve Galaktik bir Varlık haline gelmeye doğru başlangıcınızdır.

Ben Sirius’tan SaLuSa, ve en sonunda bitiş çizgisinin görüş alanınızda olduğundan dolayı memnunum. Karanlıktaki uzun ikametinizden sonra bu günlere ulaşmak için uzun bir süre beklediniz. Siz Işıkta çok iyi yerleştiniz ve bu katlanarak artmaya devam edecek. Siz sevginin enkarne olmasısınız ve biz bunun bir parçası olmaktan dolayı kendimizi ayrıcalıklı sayarız.


Teşekkürler SaLuSa.
Mike Quinsey.

Çeviri: Pınar Gelişir

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com