Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Monday 3 December 2012

3 Aralık 2012



Salusa 3 Aralık 2012


21 Aralığın bu kadar yaklaşacağını hiç düşünmüş müydünüz, ve şimdi o burada kapınızda. Orada bu özel günden önce hala gelecek olan güçlendirmeler vardır ve yükselmeyi planlayan her biriniz mükemmel şekilde hazır olmalısınız. Yükselişteki önemli rolünüzün hala farkına varmadınız mı ve bunun ne kadar özel bir fırsat olacağının. Bütün Evrende neyin meydana geldiğini ve muhteşem boyutlarda büyük değişikliklerin olduğunu idrak edebiliyor musunuz. Elementlerin ve her şeyin üzerine nasıl güçler böylesine bir komut uygulayabilir. Sevgili Bireyler bu Yükselişin bu zamanda yer almasına karar veren Tanrı’dan başkası değildir. Dualite deneyi yolunda gitmiştir ve siz onu deneyimlediniz ve şimdi içinden uçuşan renklerle çıkıyorsunuz. Siz henüz yaptığınızın ne kadar muhteşem bir başarı olduğunun farkında değilsiniz ve sonuçta sizin başarılı olacağınız her zaman biliniyordu.


Kendinizden memnun olabilmek için her türlü hakka sahipsiniz, ve cehenneme gidip geri geldiniz desek hiç de abartmış olmayız. Yola çıktığınızda neyle karşılaşacağınız hakkında hiçbir fikriniz yoktu ama kendinize yeterince güven ve inançla bunu başardınız. Şimdi geriye baktığınızda Işığa tutunmakta başarısız olanlar hakkında yargılama aramak gereksiz olur. Birçok ruhun bazen negatif tarafa düşeceği biliniyordu ve bu size karşı kullanılmaz. Sonuçta birçok durumda siz zayıflıklarınızın üstesinden karmik deneyimler yoluyla anlayarak geldiniz. Özgürlük muhteşem bir niteliktir ancak sizin de keşfettiğiniz gibi onun bir bedeli vardır ki siz eylemlerinizden hatta sözlerinizden bile sorumlusunuzdur. Sizin Işıktan Kılıcınız karanlığın en derinliklerinde bilenmiştir ve şimdi o hiç olmadığı kadar çok parlıyor.

Siz Dualiteyi üstlendiğinizde zaten oldukça aydınlanmış ruhlardınız ancak şimdi deneyimlerinizin bir sonucu olarak çok daha güçlüsünüz. Siz Işığa hizmette çok daha büyük şeyler için hazırsınız ve kaderiniz olan Usta haline geleceksiniz. Övgü ve metihler alıyor olmanıza hiç şaşmamalı, ki siz tam olarak ne kadar muhteşem olduğunuzu henüz fark etmediniz. Evrenin her yerinden Varlıklar Yükselişinize şahit olabilmek için geliyorlar, ki bu kendi içerisinde oldukça özel bir fırsattır ve eşsizdir çünkü siz fiziksel bedenlerinizle yükseliyorsunuz. Bu Dünya’ya gönderilen Işığın oldukça yüksek bir konsantrasyonda olmasının da sebebidir, bu sizin en iyi şekilde hazırlanmış olmanızı garantilemek içindir. Tabii ki biz Dünya Anadan da bahsetmeyi unutmamalıyız, kendi hakları içerisinde çok güzel ve muhteşem bir ruh. O da her şey ile birlikte sizi de içinde bulunmak için her türlü hakka sahip olduğunuz ileriye daha yüksek boyutlara taşımaya hazır.

Bu aşamada kesinlikle hiçbir şey sizin Yükselişinizin meydana gelmesini engelleyemez, ki bu bizim kabalın sonunun yenilgiyi kabul etmemesine ve çekilmemesine şaşırmamızın en büyük sebebidir. Onların mentaliteleri tektir ve bu kendi evrimleri veya hayatlarını kaybetmelerine bakmaksızın acı sonlarına kadar savaşmaktır. Ancak onlar ne kadar aşağıya düşmüş olurlarsa olsunlar hala sizin gibi sevgi ateşiyle alevlenebilecek değişmez Tanrı kıvılcımına sahiptirler. Onların Işığa dönebilmeleri için çok fazla yardıma ihtiyaçları vardır ve bunu Tanrı’nın iradesine hizmet eden sevgi dolu Meleksi ruhlardan alacaklardır. Siz de onların tekrar uyanmalarına yardım edebilmek için onlara koşulsuz sevginizi yollayarak kendi rolünüzü oynayabilirsiniz. Hiçbir ruh terk edilmez, hatta bu Tanrı’ya geri dönüp tekrar dışarıya yeni deneyimler yapabilmek için gönderilmek pahasına olsa bile.

Çok yakında hayatınızdaki şeyler sonsuza kadar değişecek ve bu, bütün bunların serisinin sadece bir başlangıcı olacak. Siz kesinlikle farkı fark edeceksiniz ve etrafınızdaki enerjileri canlandırıcı ve kalıcı olarak değiştirici bulacaksınız. Siz gerçek benliğinizle daha çok hizada olan seviyelere geri dönüyorsunuz. Kelimeler sizin deneyimleyeceğiniz coşku ve mutluluğu tarif etmeye yetersiz kalıyor ancak siz bir kez ona sahip olduğunuzda asla geriye alçak enerjilere düşmek istemeyeceksiniz. Bu bir paradokstur, aklınıza gelebilecek her şeye sahip olabileceğinizde ihtiyaçlarınız basittir ve bunlar bir şeyler uğruna değil tamamen gerçekten ihtiyacınız olan şeylerdir. İnsanlar istif ve kişisel kazanç için mülkiyet aramaya yönelmişlerdi ancak gelecekte böyle bir eğiliminiz olmayacaktır.

Daha önce de belirttiğimiz gibi muhtemelen sahip olacağınız en derin farkındalık ne kadar az zahmetli işler yapmak durumunda kalacağınızdır. Sizin birçok ihtiyaçlarınız düşünce gücünün yaratımıyla ve diğer birçok fonksiyon da bizim Süper bilgisayarlarımız tarafından karşılanılacaktır. Onlar sizin düşünebileceğiniz herhangi bir şeyin çok daha ötesindedirler ve muazzam bir güç ve kapasiteye sahiptirler. Aslında onların bilinç seviyesi bu belirli zamanda İnsanın sahip olduğundan fazladır. Muhtemelen tamamen özgür olmak sizin mutluluğunuz olacaktır çünkü Galaktik bir Varlık olarak herhangi bir kısıtlama olmadan seyahat edebilirsiniz. Doğal olarak bilgi toplama eğiliminde olduğunuz için başka Varlıklarla tanışmak ve diğer medeniyetleri öğrenmek ne kadar keyif verici olduğunu kanıtlayacaktır.

Siz her şeyin şimdi de olduğu fikrine alışana kadar aklınız karışabilir ancak aynı zamanda daha önceki yaşamlarınızın veya Dünyanızın tarihinin herhangi bir bölümüne yolculuk edebilme fırsatı çok heyecanlandırıcı olacaktır. Geçmiş ve geleceği ayrılmış olarak gördüğünüz lineer zaman aslında sınırlayıcıdır. Yani öğreneceğiniz çok şey vardır ve seviyelerinizi Süperbilince çıkarırken sonsuz tecrübelere sahip olacaksınızdır. O zamana kadar yaratımda daha fazla yetkiye sahip olacaksınızdır ve tam anlamıyla yapamayacağınız hiçbir şey olmayacaktır. Siz Tanrılar gibi olacaksınız ve doğru bir şekilde ve her şeyin hayrına kullanabilecek bilgelikte olduğunuz benzer güçlere sahip olacaksınız. Ancak, biz bir şekilde geleceğe sıçradık, ki sizin evriminiz şu anda olduğu hızının herhangi bir şekilde yakınında olmayacaktır.

Ben Sirius’tan SaLuSa, ve çok yaklaşan geleceğiniz hakkında konuşabildiğimiz için çok memnunum. Eski medeniyeti geride bıraktığınız için hiçbir pişmanlığa sahip olmayın Sevgili Bireyler, ki siz onun içerisinde yüzlerce değilse bile binlerce hayata sahip oldunuz. Orada onun size öğretebileceği çok az şey bile yoktur ve bir kütle bilinci olarak kollektif deneyimlerin yararlarına sahipsiniz. Dualitenin hala var olmasından dolayı önünüzde biraz zorluklar uzanıyor, sizin bilinç seviyenizde bu daha çok sizin tarafınızdan ilgi görmemektedir. Yani sizin ileriye bakacağınız daha çok şey vardır ve o şimdi artık hemen hemen sizin için oradadır. Her zamanki gibi size sevgimizi yolluyoruz ki sizin hala Yükselişten geçebilmek için her türlü yardıma ihtiyacınız var.


Teşekkürler SaLuSa.
Mike Quinsey.
Çeviri: Pınar Gelişir

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com