Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Friday 1 March 2013

1 Mart 2013





SaLuSa 1 Mart 2013

Dünyanın birçok yerinde eski enerjiler çöküyor ve bununla birlikte onlara yeni paradigmayla yer değiştirmeleri için fırsat verilecektir. Bu sizin de söyleyebileceğiniz gibi birçok işin uçağın kalkışa geçebilmesi için kanatlarda beklemesi gibi beklemesidir. Bu yanında bir zamana kadar göreceğiniz parçalanma belirtileriyle bir dereceye kadar belirsizlik getiriyor. Euro çok kararsız ve diğer başka dövizlerde çok iyi tutunamıyorlar. Bu bankaların da alım satım yöntemlerini gözden geçirmeye itecek olan bir noktaya geleceği büyük bir değişimi işaret etmektedir. Onlar bunun gelişini gördüler ancak kaçınılmazı savuşturmaya çalıştılar ancak hiçbir işe yaramadan bu böyle olacaktır. Birçok ülkeyle çoktan önerilen değişiklikler konusunda anlaşma yapılmıştır ve bu sadece devam etmek için doğru zamanın beklenmesi meselesidir.


Çok fazla geçmeden İfşaat olacaktır ancak ilk aşamada bunun çok kapsamlı olmasını beklemeyin. Dünya dışı yaşam ve UFO’lar konularının kapsandığı herhangi bir şeydeki gizliliğin kaldırılması zaman alacaktır. Ancak bir kez gerçek ortaya çıkmaya başladıkça bizim ve sizinle geçmişte yaptığımız iletişimlerin söz konusu olduğu şeylerdeki kapaklar açılacaktır. Sizin Hükümetlerinizin Grilere katılımları ve onlara verilmiş gelişmiş teknolojileri kullanmaları hakkındaki gerçeklerin açığa çıkması zaman alacaktır. Bizim en büyük arzumuz varlığımızın resmi olarak iletişimimizin her zaman barışçıl ve İnsanlığa yardım amaçlı olmuş olduğunun güvencesinin verilerek açıklanmasıdır. Biz Işıkla yaşıyoruz ve sizinle olan anlaşmalarımızda her zaman Tanrı’nın Kanunlarını ve protokolleri izledik.


Zamanla bizim sizinle olan binlerce yıllık katılımımız hakkında daha çok şey öğreneceksiniz, ve bizim sizin Koruyucularınız gibi hareket ettiğimizi keşfedeceksiniz. Biz sizin büyümenizi izledik, ve sizin gelişiminizi ciddi bir şekilde engelleyecek olan zorlukların üstesinden gelmenize yardım ettik. Elbette ki bizim gidebileceğimiz yerin bir sınırı vardır ki biz sizin kendi karmanızı temizlemeniz gereken durumlara müdahale edemeyiz. Biz geride durmak zorundayızdır, ancak bu bizim size devamlı Sevgi ve Işık göndererek deneyiminizi kolaylaştırmaya çalışmamızı engellemez. Şimdi bizim size yaklaşmamıza izin verildiğinde bunun çok aktif bir zaman olacağını kanıtlayacak olan zamanlarda size daha yakından eşlik etmekteyiz. Siz bizi atmosferinizi temizlemeye devam ederken ve hala sorunlara sebep oldukları belirlenmiş olanları takip ederken sık sık fazlaca sayıdaki gemilerimizle gözlemliyorsunuz.

Geçmişte karanlık Bireylerin elebaşlarının tutuklanmasından çok fazla bahsedilmişti ve onlar değişmez bir şekilde toplanmışlardır. Siz aynı zamanda ‘Çevrelemeyi’ de duymuştunuz ve bu ciddi bir şekilde bizim onların aktivitelerini kısıtlamamızı mümkün kılmıştır. Çok az kişinin gerçekte neyin olup bittiğini biliyor olmasından dolayı toplu tutuklamaların sizin aranızda paniğe yol açabileceği kabul edilmiştir. Bu yüzden yavaş yavaş olan değişiklikleri tercih ederek aynı zamanda bizim müttefikimiz de olan temsilcilerimizi Işıktan olanlara daha çok kontrolü verecek olan pozisyonlara yerleştirdik. Ancak, biz bir kez açığa çıkabildiğimizde siz bizim uzun zamandır hazırlanıyor olduğumuz değişikliklerin hızla meydana gelmeye başladığını göreceksiniz. Sizi temin ederiz ki, siz hemen size söz verilmiş olan faydaların tadını çıkarmaya başlayacaksınız, ve biz size yardımcı olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Sizin enerjinizi illimunati ve onların konularına girmeksizin saf ve olumlu olana vermeniz çok önemlidir. Onların eylemleri onlar tamamen durdurulana kadar kısıtlanmıştır ki onların zamanları artık sınırlıdır. Onlar daha fazla kullanmaya alışık oldukları tehditleri temsil edemezler ve Işık Varlıkları onların güçlerini sınırlandırmışlardır ki onlar kontrol altında tutulabilsinler. Biz halen medyanın doğru ve adil haber vermeye başlamasına sebep olamadık, ancak o da gelecektir ve daha fazla size verilen haberler hakkında şüpheniz kalmayacaktır. Bu konuların birçoğuna başlamak için biz sizi bekliyoruz, böylece Çekim Yasasıyla size katılmamıza izin verilecektir. Siz Dünyaya dualiteyi deneyimlemeye geldiniz ve her ne kadar o döngüsünü tamamlamış olsa bile siz biraz ‘döküntüsünü’ deneyimliyorsunuz. Karanlık enerjiyi ışığa temizlenmesi için getiren bitmemiş eylemler vardır ve bu sizin devreye girdiğiniz yerdir.

21.12’yle siz çok sivri bir odağa sahip oldunuz, ancak şimdi bu geçtikçe siz daha açık bir şekilde ne zaman meydana geleceği pek net olmayan birçok olayı deneyimleyeceksiniz. Size hepsinin yüksek vibrasyonların sonucu olan kollektif anlayışınıza odaklanmanızı söylemeliyiz. O zaman siz sizden beklenen kadarını yapıyor olursunuz ve değişimleri hızlandırırsınız. Dünyada ki bu kadar çok borçla sorunlarınızın tek bir cevabı olduğu çok açıktır ve bu toplu borç affıdır. Bu sizin NESARA diye bildiğiniz planın bir parçasıdır, ve bollukla birlikte hızlı bir şekilde gelişen bir toplum kurulacaktır. Sizin sorunlarınızın gerçek çözümleri nispeten daha basittir ancak onları tanıtmak için doğru insanları bulmak o kadar da kolay değildir. Siz hükümetsel değişiklikleri de kapsayacak olan büyük değişimleri takip etmelisiniz ve sonra her şey mümkün olacaktır.

Siz çoktan zamanın devam ederek hızlandığının farkına vardınız ve nerede olduğunuzun farkına bile varmadan olaylar aniden büyük değişimi başlatmış olacaktır. O sıralarda biz kabul edilmiş ve sizinle birlikte aktif durumda olmayı bekliyoruz ki böylece biz de kuvvetlere katılarak hızlı bir ilerlemeyi sağlayabiliriz. Uygun olduğunda kutlamalar gelecektir ancak tüm tehlikeli savaşçıl eylemlere rağmen dünya barışı esastır. Biz gerekli olduğu taktir de bunu zorlamak için yetki ve kuvvetlere sahibiz. Orada herhangi bir girişimi tolere edebilmenin hiçbir yolu yoktur ve temizlik tamamlandığında biz aslında hiçbir sorun beklemiyoruz. Sevgili bireyler görüyorsunuz ki bizim sizi Altın Çağın içine alacak hatta ileriye devam edecek olan Yükselişinize katılımımızda hiçbir gevşeme yoktur.

Zaman sizin için hayatınıza hükmedici olmuştur ancak siz daha çok kendinizi yüksek vibrasyonlara daldırdıkça o daha az öneme sahip olacaktır. Siz tamamen An’da olmanın konseptini anlamaya başlayacaksınız ve sadece akış ile ilerleyeceksiniz. Biz sizin zamanınızı nasıl kullanacağınız konusunda planlar yapmaya alışık olduğunuzu biliyoruz ancak olayların doğal olarak konuyla ilgili herhangi bir katı düşünceye sahip olmadan olmasına izin verdiğiniz zaman hayat sizin için çok daha kolay bir şekilde akacaktır. Sizin yaşamı şu andaki anlayışınıza göre zaman olmadan düşünmeniz çok zordur ancak siz kendinizi tamamen gerçekten özgür hissedecek ve huzurlu ve tatmin edici bir hayatın tadına varacaksınız. Sizin zamana bakışınız değiştikçe deneyimleriniz de değişecektir.

Ben Sirius’tan SaLuSa, ve sizinle bu iletişime sahip olduğum için kutsanmış hissediyorum. Size Işığın Galaktik Federasyonu adına bunu Sevgi ve Işıkla yolluyorum.


Teşekkürler SaLuSa.
Mike Quinsey

Çeviri: Pınar Gelişir

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com