Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Friday 8 March 2013

8 Mart 2013




SaLuSa 8 Mart 2013


Dünya hala karışık bir durumda ancak biz sonucunun sizi yumuşak bir şekilde Yeni Çağ yoluna taşıması için gerekli olanları amaçlayan ilerlemeleri görebiliyoruz. Dualitenin bir anlamda sizi kontrol altında tutmak için olan eski sistem ve yöntemlerinin neler olduğu görüldü. Bunlar kaldırılmalı veya eğer herhangi bir parçasının yüksek vibrasyonlarda kalması mümkün ise değiştirilmelidir. Bazı değişiklikler oldukça doğal bir şekilde oldu ancak bazıları insan yapımıdır ve kırılması için ekstra dikkat gerektirmektedir. Egemenliğinizi geri almanızda bu konulardan biridir ve sizin haklarınızı elinizden almak üzere hazırlanmış kanunlarda yasal düzenlemeler gerektirir. Bu biraz zaman alacaktır ve hükümetsel değişiklikler olduğunda değişimler en iyi şekilde meydana gelecektir. Bu değişikliklerin etrafında bağlı olan birçok şey vardır ve bir anlamda bunun başarılmasından emin olmak için gerekenler çoktan yerlerine yerleştirilmiştir.

Birçoğunuzun çoktan farkına vardığı şey 21 Aralık’daki yükselmeden sonra insanların birbirlerine karşı olan tutumlarında gözle görülür bir değişim olduğudur. Ayrıca uyanış onların herkesin en büyük hayrı için bir araya gelmelerine yol açmıştır. Otoriteler şimdi sizi ve hayat standartınızı etkileyen görevler üzerinde çalışmaya alınmışlardır. Siz gücü elinde tutanlar tarafından manipüle edilmiş ve istismar edilmiş olduğunuzu anlamaya başlıyorsunuz. Bu bilinçli bir politika olmuştur ve ancak sizin toplu hapsinizin sona ermesiyle aydınlanmanız tamamlanacaktır. İlluminati binlerce yıldır bu doğrultuda çalıştığı için bu zor olacakmış gibi gelebilir.


Gelecek öngörülmüştür ve Işığın kuvvetlerine aynı zamanda İlluminatinin hedeflerine asla ulaşamamasını sağlamak üzere görev verilmiştir. Işığın her zaman böyle durumlarda kazanmasından dolayı siz bunun gerçek bir karşılaşma olmayacağını söyleyebilirsiniz. Ancak, bu hiçbir zaman İnsanlığa bir maliyeti olmadan olmamıştır ve hatta hayatlar bile feda edilmiştir ve aklınızda tutunuz ki hepiniz her zaman hür bir şekilde hizmetinizi sundunuz. Gerçek zamanlarda deneyimler sizin evriminizi hızlandırmıştır ki böylece sizin kendinizi feda etmeniz boşuna veya değersiz olmamıştır. Gerçekten de siz karanlığın en derinliklerindeydiniz ve şimdi sadece Işığın var olabildiği seviyelere en iyi şekilde geri dönüyorsunuz.

Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde siz en sonunda sizi ‘vaat edilmiş topraklara’ getirecek olan muhteşem değişimler göreceksiniz ve saflık ve temizliğin devamlı özellikler olduğu Işığın kristal şehirlerinde yaşayacaksınız. Bu sizin bu seviyeye ulaşmak için birçok heyecanlı seviyeden geçeceğiniz ve fosil bazlı yakıtlara olan bağımlılığınızdan serbest enerjiye geçebileceğiniz anlamına gelir. Bu çoktan gerçekleşme durumuna geliyor ancak öncelikle bu tür değişikliklere kendi çıkarları için müdahale etmeye çalışanlar yoldan çekilmek zorundadırlar.

Olaylar size açık bir şekilde gelebilmemize izin verecek seviyeye geldiğinde İç Dünyadan arkadaşlarınız da sizinle tanışabilirler ve evriminizde başka bir önemli dönem daha başlayacaktır. Siz kayıp zamanı çok hızlı bir şekilde tamamlayacaksınız ve gerçekte olduğunuz ve düşük vibrasyonları deneyimlemeyi kabul etmenizden önce olmuş olduğunuz Galaktik Varlık haline geleceksiniz. Bütün bu değişikliklerle beraber sadece hayatta olmak bile çok büyük bir mutluluktur ve yaşam çok tatmin edici ve çok memnuniyet vericidir. Aslında siz yakın zamanda o kadar çok yeni deneyimlerinize odaklanmış olacaksınız ki dualitedeki zamanınız hızlı bir şekilde arka planda solacak.

Ölüm artık daha fazla bir sorun olmayacak ki siz başka bir deneyime ne zaman geçmeyi arzuladığınıza kendiniz karar vereceksiniz. Vücutları değiştirmek yeni bir takım kıyafet giymek kadar kolay olacaktır. Yaratıcı güçleriniz geliştikçe bu öyle bir noktaya gelir ki siz hangi şekilde ortaya çıkmak istediğinizi kendiniz ‘düşüneceksinizdir’. Bütün bu avantajlar size kendiniz için çok daha fazla zaman tanıyacaktır ve sizin anladığınız şekilde ‘çalışmak’ hayatta kalmak için yapmak zorunda olduğunuz bir şey olmayacaktır. Bunların hiçbiri şimdi olduğu kadar zamanınızı almayacaktır. Bu daha çok neyi yapmanın sizin hoşunuza gittiği ve sizi memnun ettiğiyle alakalı bir şeydir. Nihayetinde karışan hiçbir maddiyat olmayacaktır ki bunun dağıtılmasına çok fazla kalmamıştır ve bu toplumun herkesin yararı için birlikte çalışacağı durumdur. İhtiyaçlarınızın birçoğu size sağlanacaktır ve bunların birçoğunun onlara ihtiyacınız olduğunda var oldukları ‘düşünülebilir’.

Sevgili Bireyler, biz 21 Aralık’ta görünüşte bir şey olmadığından dolayı birçoğunuzun halen hayal kırıklığı içerisinde olduğunuzun farkındayız, ancak belirgin olandan çok daha fazla şey meydana geldi ve bizim konuları muhteşem bir sonuca getirmedeki yardımlarımızda hiçbir gevşeme olmadı. Realitede her şey tam olarak olması gereken zamanda olmaktadır ve biz ‘şimdi’ de yaşadığımızdan dolayı biz sizinle aynı deneyimi paylaşmıyoruz. Zamanın gitmesine izin verin ki o artık güvenilir değildir ve asla da sürekli olmamıştır. Akışla devam edin ve olayların nerede uygunsa size gelmesine izin verin ve siz sezgilerinize çok daha fazla güvenebileceğinizi keşfedeceksiniz. Şunu anlayınız ki öyle bir noktaya geleceksiniz ki saf düşünceyle ve anında seyahat edebileceksiniz. Şimdi, geçmiş ve gelecek bir olacaktır ve siz bir kez Galaktik Varlıklar haline gelince eğer arzunuz bu olursa kendi Evreninizin bile ötesine seyahat edebileceksiniz.

İçinizden bazıları dünyevi konulara o kadar çok bağlandı ki geleceğinizin sizi nereye götüreceğini unuttu. Biz sizin sorunlarınızı hafifletmiyoruz ancak lütfen hepsinin sizin gelişiminizde ihtiyacınız olan deneyimi vermek için çalıştığına inanınız. Eğer bunları tatsız olarak görürseniz, sizin için onun içinde nasıl bir ders olduğunu düşünmeyi bırakın. Dualite belki bitiyor ancak siz onunla olan bağınızı henüz tamamen kesmediniz. Orada aynı zamanda hala oynanması gereken bir karma vardır ve bu tamamen sizin kişisel temizlenmenizin bir parçasıdır. Onu olduğu şey olarak görün ve arkanızda bırakın. Eğer buna karışan diğer insanların suçlu oldukları hissini taşıyorsanız lütfen yargılamayı bir kenara bırakın ve karışmış olan herkesi affedin. Hayatınızda iyi bir sonucu olmayan hiçbir şey gerçekleşmez, böylece gelen şeyi erdemle ve iyi bir kalple kabullenin.

Ben Sirius’tan SaLuSa, ve sizin kendi yükselişiniz için çalışmaya devam ediyor ve öğrendiklerinizi pratiğe geçiriyor olduğunuzu görmekten çok memnunum. Sizin Işığın içerisine doğru büyümenizin hızı dikkat çekicidir ve böyle yaparak her bir birey bütün diğer ruhların yükselmesine yardım ediyor. Siz kollektif bilinçtensiniz ve o kritik kütleye ulaştığında Yükselişin en muhteşem deneyimine sahip olacaksınız. Bu devam ediyor ve siz ona hazırlanmakla hiçbir şey kaybetmediniz ve aslında çok şey kazandınız. Başarmak için niyetinizi kuvvetli tutunuz ve siz oraya kolaylıkla ulaşacaksınızdır.

Ben Sirius’tan SaLuSa, ve sizinle bu iletişimi paylaşabildiğim için kutsanmış hissediyorum. Bunu Işığın Galaktik Federasyonu adına Sevgi ve Işıkla size yolluyorum.


Teşekkürler SaLuSa.
Mike Quinsey

Çeviri: Pınar Gelişir

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com