Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Wednesday 11 January 2012

11.1.2012




    SaLuSa, January 11, 2012


Sevgili dostlar, sizi tutan şeyin inançlarınız olduğunu unutmayın, özellikle bu yıl açık bir zihne sahip olmak önemlidir. Zaman geçtikçe, çok büyük gerçekler ortaya çıkacak ve kaynağa bağlı olarak, verilmekte olan şeyi daha dikkatli bir şekilde incelemek akıllıca olacak. Kesinlikle son karar yalnızca size aittir ve başka kimse yerinize sorumluluk alamaz, ancak bu kendinize karşı dürüst olma ve kalbinizin telkinlerini izleme zamanıdır. Bilinçlilik düzeyiniz yükseldikçe, daha kolay bir şekilde gerçeği kavrayabileceksiniz ve yavaş bir şekilde anlayışınızı kurabileceksiniz. Ruhsal evriminizi tamamlamak için birçok yaşamlara ve fırsatlara sahip oldunuz ve şimdi hali hazırda yükselişe hazır olanların tümüne katılmak için son bir şansa eriştiniz. Kesinlikle, bazılarınız 3. Boyutta daha fazla deneyime sahip olma kararı vererek çok az ilgiye sahip olmaya, ya da hiç ilgilenmemeye devam edeceksiniz. Herhangi biriyle aynı ölçüde hakka sahip olan böyle ruhlara kendi yollarını izleme fırsatını verin.

Hala çok fazla faaliyet gerçekleşiyor ve biz çok yakında büyük bir dönüm noktasının beklentisi içindeyiz. Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük. Değişen enerjilerin etkisi çok daha yüksek bir titreşime sahiptir ve Dünya’ya daha fazla ışığı getirme çabalarıyla birlikte, daha düşük enerjileri dönüştürmeye yardım etmektedir. Değişiklikleri zorlayabiliriz, ancak bu bizim çalışma yöntemimiz değildir ve ilerleme hızını kendinizin yaratması önemli olduğundan, böyle yapmamız en iyisidir. Elbette doğrudan bizim sorumluluğumuz olan meseleler de vardır ve biz planlanan tartışmasız doğru rotadayız. Korkacak herhangi bir şey yoktur, çünkü Galaktik Federasyon oynanmakta olan oyunda müthiş bir oyuncudur. Zafer halen bizimdir ve bu da yükseliş yolunuzu temizlemiş olduğunuz anlamına gelir ve hiçbir şey tüm evren boyunca kutlanacak olan bu büyük tamamlanmayı önleyemez.

İnsan melekler olduğunuz bilgisine sahip olduğunuzda, bunu kavramanın zor olduğunu ve çoğunuzun bunu kabul etmeyi zor bulacağını biliyoruz. Bununla birlikte, sizi yanlış yönlendirmiyoruz. Kendiniz hakkındaki gerçeği öğrenmenizin zamanıdır. Probleminizin parçası değersiz hissetmeye mecbur bırakılmanız ve hak ettiğiniz saygının verilmemesidir. Bu gerçekte, aranızdaki ilişkileri etkilemiştir ve aynı zamanda birbirinize saygı duymada başarısızlığa uğradınız. Bir insan ırkı olarak problemleriniz binlerce yıl geriye, karanlığın en dibine düştüğünüz zamana kadar gider. Bundan kurtulmak iç güdülerinizin yalnızca en güçlü ve en uygun olanın yaşamını sürdürdüğü anlamına geldiği bir mücadeleyle sonuçlanmıştır ve o tarihten beri de böyle olmuştur. Bununla birlikte, son zamanlarda ışık bu sert dış cilde nüfuz etmiştir ve kalplerinizi yükseltmiştir. Böylece sevgi ve merhamet gelişmiştir. Şimdi sağlam duran ve kendi fikrini söyleyen, evrende özel yerlerini fark etmeleri için diğerlerine yardım eden ışık işçilerinin kayda değer güçlerine sahipsiniz. Gerçekte kim olduğunuzu hatırlayan ve bizim yanımızda yerinizi almak için hazırlanan büyük ruhlarsınız.

Yılın sonunda yükselmeyi seçenleriniz hazır olacak ve şimdi olduğunuz şeyi önemli ölçüde değiştirmiş olacaklar. Ana farklılık çok yakın gelecekte büyük ölçüde genişleyecek olan bilinç düzeylerinizde olacak. Bu bakımdan süreci bütün olarak hızlandırabilen teknolojileri kapsayan yardımlarımıza sahip olacaksınız. Bu, genel hatlarıyla ve düzenli bir sırayla tüm bilginin size programlanacak olmasıdır. Çünkü böyle yapmaya alışkın olmanızla birlikte, bilgileri çalışmaya çok zaman harcamaya gerek yoktur. O zaman doğrudan evrensel bilinçten yararlanacaksınız ve arzu ettiğinizi herhangi bir yerde size çekecek olan mesih bilinçliliği düzeyini elde edeceksiniz. Şimdi sizi geride tutan sınırlamaların üstesinden gelmiş olacaksınız.

Birçok lider, henüz barış içinde birlikte var olmayı düşünemezler ve hala birbirine güvenmeyi güç bulurlar. Bu bizim, bütün savaşlara bir son vermeye ek olarak, sizin gibi, bunu talep etmekte olan insanların arasında yer alacağımız şeydir. Bir ülkenin diğerlerine karşı silahlanmasını önleyecek zemini sağlayacağız ve saldırılmadığından emin olacağız. Savaşı imkânsız kılarak tüm savaş silahlarını kullanılamaz hale getirmenin basit barışçıl araçlarına sahibiz. Bin yıldan fazla zamandır savaş için silahlanmaya harcanan para ve enerji size tüm iyi yaşam standartlarını verebilirdi. Tahribat ve yaşam kaybı Tanrı’nın kanunlarına doğrudan uymamaya girer. Bu, böylesine şiddetli karmayı yaratmanızın nedenidir. Yinede çoğu kişi karanlığın ve şeytanın böyle düzeylerinin ötesine geçmiştir. Işık ve karanlık arasındaki mücadele mutlaktır ancak bitmiştir ve ışığın ileriye doğru büyük bir adım atması yakındır, öyle ki herkes insanlığın girmekte olduğu yönü görecek.

Son zamanlarda sıklıkla ifade ettiğimiz gibi, karanlık güçler korku yaratmak için son çabalarını harcamaktalar, ancak bu artık umdukları etkiyi yaratmayacak ve yararlandıkları enerjiden onları mahrum bırakacak. Sakin olun ve onlara enerjinizi vermeksizin meydana gelmekte olan şeyi bilin. Onları kayıp ruhlar olarak görmeyi tercih edebilirsiniz ve onlara sevginizi verdikçe, emin bir şekilde istediklerinde bir gün ışığa dönebileceklerdir. Hiçbir ruh tüm zamanlarda kayıp değildir ve büyük merhamete sahip olan Tanrı yeniden kendi Tanrı kıvılcımlarını ateşleyecek olan sevgiyle onları kuşatır. Kendi yollarında, onlar siz yolunuzu kaybettiğiniz ve karanlığa gömüldüğünüz zaman ne olacağını size göstererek büyük bir amaca hizmet ederler.

Çoğunuz, son birkaç yılda titreşimlerinizi yükselterek ve insanlık için ışığı taşıyarak fevkalade bir ilerlemeyi başardınız. Yapmaya başladığınız şey budur ve özellikle diğerlerine yardım etmek ve yükselişin gerçekleşmesini görmek için bedenlenmiş olan harika bir düzeneğin parçasısınız. İşinizin çoğu bütünüyle sahnenin arkasında devam etmiştir, ancak şimdi yaşam planınızı tamamlamanız ve ileriye adım atmanız gereken zamana erişmektesiniz. İfşaat gitgide yakınlaşmaktadır ve bu kişisel deneyimleri boyunca kendi gereklerini açık olarak dile getirebilen insanları ortaya çıkaracaktır. Öyle harika zamanlar köşe başınızdadır. Biz de medya sistemleriniz yoluyla sizinle konuşma fırsatımızı bekliyoruz. Size söyleyecek çok şeyimiz var ve bu fırsat için çoktan ve tümüyle hazırız.

Ben Sirius’tan Salusa’yım ve yükseliş gibi böylesi büyük bir olayın parçası olmak için ayrıcalıklı ve hoşnut hisseden takımımızın adına size şükranlarımı sunuyorum.


Teşekkürler SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light

Çeviri: BDost/Emreskopi 
emreskopi.blogspot.com 




Translations 







First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com