Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Wednesday 18 January 2012

18.1.2012




    SaLuSa, January 18, 2012


Olayların söz verildiği gibi ilerleyeceği konusunda bize ve Tanrı’ya güvenin ve bunun, arzu edilen sonuç için tam olarak doğru olan bir şekilde olacağı zamanlamadan endişe etmeyin. Aynı zamanda son zamanların planlandığı gibi sonuçlanacağından emin olun. Bu sorumluluk bizimdir ve her şey tam olarak hazırlanmaktadır. Her biriniz planladığınız şeyi eksiksiz olarak yaşayacağınız için, size olacak şey ve bireysel rolünüz hakkında endişelenmeyin. Bazılarınız dünyadan erken ayrılmayı seçtiniz ve bazılarınız da sonuna kadar son yılı göreceksiniz. Her hâlükârda, bu seçiminiz olmuş olacak ve her şey şimdi bildiğiniz gibi, sonunda eski Dünya’yı bırakacak.

Deneyimin sert parçalarından sağ salim çıkmak için, sadece zihninizi koruyun ve yükselişe odaklanın, çünkü yıl ilerledikçe ve daha yüksek titreşimler baskın oldukça, barış Dünya’ya inecek. Halen bizim tarafımızdan kaydedilebilen kitlesel bilinçlilik düzeylerinde kayda değer değişiklikler vardır ve her zamankinden daha fazla ruh yükseltilmektedir. Farkındalık hızlanmaktadır ve bu döngünün son zamanlarından önce tüm ruhlara dokunacaktır. Tüm tepkiler kendi seçimlerine kalsa da, bir ruh yükseliş fırsatını anlamaksızın bu dünyayı bırakmayacaktır. Bazı ruhlar daha yüksek boyutlardaki yerine yabancılık çektiği için, bu herkese cazip gelmeyecektir.

Bu arada ışık işçileri, baş gösterecek olaylar için gerekli ön hazırlıkları yaratan bireysel görevlerine devam ediyorlar. Farkında olan biri olarak, sizin en iyi katkınız ışığınızı diğerleriyle paylaşmak ve tamamen özgür olarak bunu yapmaktır. Zihinsel olarak ışığınızı her yere yayın ve eğer şifa vermekten hoşlanıyorsanız, buna en çok ihtiyaç duyulan bu alanları zihninizde resmedin. Ortadoğu endişeye neden olmaya devam eder, çünkü negatif enerjiler savaş yüzyıllarının bir sonucu olarak derinlere kök salmıştır. Bizim davamız problemlerin tırmanmamasını ve savaşa neden olmamasını sağlamaktır ve biz bir savaşın patlamasını önleyeceğiz. Karanlık güçler doğal olarak böyle bir durumu sömürmekten hoşlanırla. Ancak Galaktik Federasyon’u hesaba katmamaktadırlar. Biz onların planlarını biliyoruz ve bu nedenle ortaya çıkan şeyi kontrol edebiliriz ve hâlihazırda yapabildiğimiz şeyi onlara gösterdik.

Ana gemimizin havada uçan şehirler olarak adlandırdığınız ve uzun zamandır Dünya’nızın üzerinde yerleşmiş olarak kalabilen bir şey olduğunu söylemeye değer. Normalde olması gereken her şeyi kapsayan neşeli ve tatmin eden bir varlıktır. Dünya üzerinde üslerimiz var. Aynı zamanda içsel Dünya’dan olan ve yine sizi karşılamak için ortaya çıkacak olan müttefiklerimiz var. Aynı zamanda, bazıları binlerce yıldır faaliyette olan deniz dibinde üsler var. Bunlar deniz altınızın erişilmeyen kısımlarına yerleştirilerek, meraklı gözlerden ve robot araştırıcılardan uzak tutan büyük gizlilik ve inzivaya imkân vermişlerdir. Bazı üsler çok büyüktür ve kendi kendini desteklemektedir ve yüzlerce personeli barındırabilir.

Üslerimizin bazıları dağların içinde derinlerdedir ve araştırmalarınızdan tamamen güvendedir. Girişler görünmez ve bu meraklıları uzak tutar. Geçmiş zamanlarda, yerel sakinlerle karşılaştığımız ve onlara yardım ettiğimiz zaman daha aktiftiler ve böyle toplantılar onlar tarafından kaydedilmiştir. Görüyorsunuz ya sevgili dostlar, ifşaat için baskı yapan insanlar varken, Dünya’ya ziyaretimizin delillerini bulmaya kafayı takmış olan bazıları da bunu yaparken güçlükle karşılaşmazlar. Ne yazık ki, delil bulunsa da, geçmişinizin kabul edilmiş versiyonuna uymadığı için bunlar önemsenmemiş ya da gizlenmiştir. Bunların tümü açık olarak değişecektir ve gerçek bol delille desteklenerek size verilecektir. Geçmişte, gerçeği seslendirenler işkenceye uğramış ya da sürülmüştür ve sıklıkla da inançları için öldürülmüştür.

Gerçekliğinizin ne kadar hatalı olduğunu ve sizi özgürlüğünüzden habersiz kılarak köle tutanlara tam olarak güvenen biri yapmak için yaratıldığını görmeye başlayabilirsiniz. Çok farklı olan yaşam, büyük ruhsallık ve anlayış zamanlarının keyfinin sürüldüğü Atlantisli döneminde gözden düşmemiştir. O özel dönemde yaşadınız ve hala bilinçaltınızın derinlerinde onun hatıralarını taşıyorsunuz. Antik tarihte yalnızca adları olan bazı uygarlıklara dahi gidersiniz. Bir güneş döngüsünün yaklaşık olarak 26.500 yılda tamamlandığını hatırlayın ve deneyiminizi daha ileri götürmek için orayı ve o zamanı seçerek çok defalar bunun içinde ve dışında oldunuz. Bazılarınıza çok yaşlı ruhlar olduğunuzu belirtmek için, diğer gezegenlerde yaşadığınız zamana sizi geri götürebiliriz.

İçinde yaşadığınız bu özel yaşam, öncekilerin en yüksek noktasıdır ve tamamen eşsizdir ve evriminiz için çok önemlidir. Birçok ruhun bu döngü boyunca gitmek istediğini merak etmeyin, çünkü yeniden doğma döngüsünü bırakma fırsatını ve daha ileri doğru büyük bir adım sundu. Uzun ve yorucu bir yolculuk oldu ancak bunun gibi deneyimler bir kez tamamlandığında, kolayca arkanızda kalır. En büyük değerlerinizden biri çeşitli zorluklar ve engellerle başa çıkma gücünüz olmuştur. Bu deneyimler sizi ileriye taşıyacak ve benzer mücadelelerle karşılaştığınız zaman size hizmet edecektir. Hizmetleriniz sahip olduğunuz deneyime henüz sahip olmayanlar tarafından talep edilecektir.

Karşınızdaki yaşam harika bir şekilde tatmin edici ve çok ödüllendirici olacaktır. Sıkı çalışmanız ve ruhsal gelişmenize bağlılığınız daha yüksek boyutlara yükselmenizi sağlayacaktır. Bu gerçek evinizdir ve dünya üzerindeki bazı deneyimleriniz hoş olsa da, bunlar yaşayacağınız mutlak mutluluğu ve katıksız neşeyi karşılamayacaktır. Gerçek özgürlük henüz keyfini sürdüğünüz şeyler değildir, ancak Galaktik bir varlık olarak yerinizi aldığınız zaman, her şey sizin önünüze uzanacaktır. Kelimeler ne kadar harika hissedeceğinizi ve sizi kuşatan güzelliği ve sevgiyi ifade edemez. Her şey dualitedeki deneyimlerinizden farklı olarak uyum ve denge içindedir.

Ben Sirius’tan Salusa’yım. Anagemilerimiz ve çeşitli ileri teknolojik harikalarımızın sizi heyecanlandıracağını ve korkutacağını bilin. Dünya’da belirmeye hazırlanmakta olan Işık Şehirlerinden birini ziyaret etme noktasına gelebilir, hatta bu ziyaret deneyiminden keyif alabilirsiniz. Bunlar, aynı zamanda bütünün iyiliği için teknolojilerimizi kullanarak yapılabilen şeylerin örnekleridir. Umutsuzluğa düşmemenizden ve şeylerin güzel yanına bakmayı sürdürmenizden dolayı, her şeyin barış ve özgürlük içinde yaşanacağı günün gelmesi çok yakındır.

Teşekkürler SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Çeviri: BDost/Emreskopi 
emreskopi.blogspot.com 




Translations 








First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com