Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Friday 11 January 2013

11 Ocak 2013





SaLuSa 11 Ocak 2013



Doğal olarak bazı insanlar 21 Aralığın neden oldukça sakin bir olay olmuş olduğunun sebepleri konusunda hala emin değiller, ancak biz bir medeniyet olarak ileriye doğru oldukça büyük bir adım atmış olduğunuzu vurgulamalıyız. Şu anda önemli olan sizin gerçekleşmesini arzu ettiğiniz şeyler üzerinde odaklanmaya devam etmenizdir ve siz bunların yavaş yavaş olmaya başladığını göreceksiniz. Şimdi siz düşük enerjileri arkada bıraktıkça bunların sonuçlarını elde etmek çok daha kolay olacaktır ki siz daha fazla engellenmiş veya geri de tutulmuş değilsinizdir. Gelişim ki bizim ölçtüğümüz şekliyle sizin bilincinizi yükseltebildiğiniz seviyedir ve Yükseliş gününden önce beklenen veya arzu edilen seviyeye ulaşmamıştır. Eğer niyetiniz daha güçlü olsaydı aldığınız sonuçlar daha başarılı olabilirdi ancak siz başarıyı daha önce olduğundan çok daha yakına getirdiniz. Sevgili Bireyler, 21.12 her bir birey için başarılı olmuştur ve her bir ruhun yüksek enerjilere ulaşabilmesini garantilemiştir. Bunlar sadece çok iyi haberler olabilir çünkü bu Dünya üzerindeki titreşimlerin yükseldiği anlamına gelmektedir ve siz Yeni Çağda fazlaca ileriye gitmişsinizdir.


Nihayetinde dualiteye bir son vermek için gerekli olan birçok değişiklikler açısından biz müttefiklerimizle beraber asla durmaksınız onları ortaya çıkarmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sonuç olarak onlar gerçekleşmeye her zamankinden çok daha yakındırlar. Sizin de bileceğiniz gibi biz değişikliklere kendi arzularımızı size empoze ederek değil sizin onayınızla devam etmeliyiz. Bu yüzden biz müttefiklerimizin her şeyi dürüstçe ve sizin hukuk sisteminize göre yaptıklarından dikkatli bir şekilde emin olmalıyız. Ancak siz insanlığın veya Sevgi ve Işığın iyileştirmesine yönelik yapılmış olmayan kanunlara da sahipsiniz. Bunların ilerlemeyi durdurmasına izin verilmeyecektir ve her hangi bir olay karşısında kaldırılacaklardır ki bu kanunlar insanların yanlış olarak hapse atılmasına da sebep olmaktadırlar. Gelecekte bütün bu kanunlar tekrar gözden geçirilecek ve sadece doğru ve adil olanlarla sizin özgürlüğünüzü ve egemenliğinizi koruyacak olanlar muhafaza edileceklerdir. Bu aynı zamanda yanlışlıkla hapse atılmış olan birçok insanında serbest bırakılacağı anlamına gelmektedir ki biz orada birçoğunun bu durumda olduğunu biliyoruz.

Zamanla bilinç seviyeleriniz o kadar artacak ki suça yönelik eylemler düşüncelerinizden çok uzak olacak ve sonuçta hiçbir suç kalmayacak ve bu yüzden de hapishanelere hiç de gerek kalmayacaktır. Küçük düşüncesizlikler de herhangi bir eylemin yapılıp yapılmaması gerektiğine karar verecek yüksek Varlıklar tarafından değerlendirileceklerdir. Genellikle onlar hatalarının farkına varabildikleri için bu gerekli değildir, cevap bu duruma katılan ruh için zaten açık olacaktır. Siz şu anda size iyi hizmet eden On Emir’e sahipsiniz, bunların sadece Kendilerine hizmet edenler ve kendilerini önemseyenler tarafından bir kenara atılmış ve göz ardı edilmiş olduklarını kabul edin. Böylesine ruhlar bu şekilde daha fazla devam edemezler ve kendilerini Her şeyin Bir’liğinin olduğunu kabul etmiş olanların ilerlemelerine ayak uyduramazken bulacaklar. Onlar kendi kaderlerini kendileri mühürleyecek ve düşük titreşimlerde kendi seçimleriyle kalacaklardır. Kendi durumları için suçlayabilecekleri kendilerinden başkası yoktur ki oldukça sık bir şekilde yollarını değiştirmeleri gerektiği konusunda uyarılmışlardır.

Zaman geçtikçe çok daha fazla şeyi fark etmeye başlayacaksınız, ki yozlaşmış uygulamaların her türlüsü araştırılmakta ve suçlular ortaya çıkarılmaktadır. Bu sizin bilinç seviyelerinizin yükselmesinin bir sonucu olarak tüm ilişkilerde ve anlaşmalarda dürüstlüğün geri dönmesini arzulamanızdır. Meydana gelen temizliğin bir parçası olarak ortaya çıkacağı gibi saklanacak hiçbir yer yoktur. Siz, sizi Yeni Çağa taşıyacak olan değişikliklerin tanıtılmasına hazırlandıkça hala düşük titreşimlerin kalıntıları olan şeyler temizlenmektedir. Medya halen büyük ölçüde gerçeği gizleyenlerin elindedir ancak onlar İnternet gibi gerçeği açığa çıkarabilecek diğer ortamlara engel olamazlar.

Bunları engellemekte çıkarları olan birçok insan olmasından dolayı değişiklikleri getirecek olan bütün süreç kolay değildir. Ancak ilerleme engellenemez ve ilgili konularda halen birçok şey eylemlerin ele alınabileceği noktaya getirilene kadar olmaya devam etmektedir. Bu zamanda siz ‘engel’ denilebilecek olan duruma sahip olabilirsiniz çünkü değişikliklerin birçok yönü birden tamamlanmanın sınırındadır. Bir kez neler olduğu ortaya çıktığında orada oldukça hızlı bir şekilde takip edecek olan bir dizi olay olacaktır. Yeni bir yola adım atmış olmakla birlikte gelecekte siz tam teşekküllü Galaktik Varlıklar haline birkaç yıl içerisinde gelene kadar farklı zamanlarda meydana gelebilecek değişiklikler olacaktır. Bunlar özellikle şu anda düşük titreşimlerden kaynaklanan müdahalelerin ötesinde olacak en keyifli deneyimlerdir.

İfşaat sizin evriminizde o kadar önemli bir faktördür ki onun söz konusu olduğu yerde hiçbir şey şansa bırakılmaz. Bizim bakış açımızdan, bizim açık bir şekilde Dünyaya gelmemiz konusunda oldukça büyük bir ölçüde korkuyu barındıran çok fazla insan vardır. Bu yüzden biz mevcudiyetimizin medyanız tarafından daha iyi yorumlanmasını bekliyoruz, ancak bu doğru bir şekilde yapılmalıdır sansasyonel bir şekilde değil. Orada bizim yakında devam etmek zorunda olduğumuz konusunda herhangi bir şüphe yoktur ve biz sonsuza kadar bekleyemeyiz. Bu yüzden siz bizim ifşaatın olmasında en doğru ortamı yaratmak için elimizden gelen her şeyi yaptığımızdan emin olmalısınız. Bu oldukça önemli bir olay olacaktır ve böylesine tarihi bir durum için kutlamalar hazırlanacaktır.

Zaman hızlanmaya devam edecek ve o böyle yaptıkça siz onun takibini kaybediyormuşsunuz gibi olacaktır ki o sizin hayatınıza daha önce olduğu gibi hakim değildir. Bu unutkanlık ve şimdide yaşama eğilimiyle birlikte devam edecektir. Bu sizi öyle bir noktaya getirmektedir ki siz sadece akışla devam ettiğinizde hayatı yaşamanın daha kolay olduğunu keşfedeceksinizdir. Biz bazı insanların her şeyi planlamadan var olamayacaklarını biliyoruz ancak hepiniz değişikliklere adapte olacaksınız ve hayatı geldiği gibi kabul etmenin çok daha keyif verici olduğunu fark edeceksiniz. Bu bir dereceye kadar yardımcı olacaktır, ki siz Yeni Çağda ilerledikçe daha fazla kendinize ve eğer olursa daha az endişelere ait zamana sahip olacaksınızdır. Siz özgür olmanın nasıl bir şey olduğunu daha önce gerçekten deneyimlemediniz çünkü siz kendi gezegeninizde hapishanedeydiniz. Bu normal olarak kabul edilebilir bir şey haline geldi ve bu, biz Işığın Galaktik Federasyonunun ve diğerlerinin sizi gerçeğe uyandırmaya çalışmak için bu kadar çok zaman harcamamızın sebebidir.

Sevgililer, bunun farkına varmış olsanız ya da olmasanız da Milenyumdan bu yana siz yolunuzda oldukça fazla ilerlediniz. Bu bizim daha fazla verilen zamanla daha çok ruhun Dünyaya ulaşan Işığa cevap vereceği inancımızı tamamlamaktadır. Şimdi hemen hemen bütün ruhlar Yükseliş aracılığıyla taşınmış ve daha fazla yüksek enerjiler tarafından alınmışlardır. Devam eden akışla birlikte onlar daha fazla yükselmiş olacaklardır ve daha iyisi için büyük değişiklikleri gösterecek olan olaylar da oldukça yardımcı olacaktır. Biz sizi hiç tükenmeyecek sevgimizle ve geleceğiniz için iyi niyetlerimizle birlikte bırakıyoruz.

Teşekkürler SaLuSa.
Mike Quinsey

Çeviri: Pınar Gelişir

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com