Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Friday 18 January 2013

18 Ocak 2013





SaLuSa 18 Ocak 2013

Yükselişin söz konusu olduğu yerde ilerlemenizi hiçbir şey geride tutamaz ve her şey kabul edilebilir bir şekilde ilerlemektedir. Yolunuzun üzerinde ve çok uzak olmayan bir gelecekte bir yerde medeniyetiniz tamamen uyanacaktır. O zaman kritik kütle noktasına ulaşmış olacaksınız ve başarısı için başka hiçbir şeye bağlı olmayacaktır. Yani şimdi o, onun elde edilebilir olacağı koşulları arzuladıklarınıza güçlü bir şekilde odaklanarak yaratmakta tamamen size bağlıdır. Her zaman kendi geleceğinizi ve birçok paralel dünyayı yarattığınız gerçeğini gözden kaçırmayın. Ne istediğinizden emin olun ve niyetlerinizi saf ve erdemli ve herkesin hayrına olan şeyler üzerinde odaklayın.



Yükselmenizin ardından şimdi daha önce olduğunuzdan çok daha güçlüsünüz, ve Karanlık Bireylerin kontrol altına alınmalarıyla beraber yolunuzun üzerinde yerine gelmesini beklediğiniz şeylerin önünde çok küçük bir engel vardır. Dünya sizin de onu bildiğiniz gibi halen eski paradigmadadır ve artık siz de ona sırtınızı döndüğünüzden dolayı onun size önerebileceği çok az şey vardır. Bununla beraber değişiklikleri çağıran sizsinizdir ve arka arkaya anonsları beraberinde getirecek olan birçok şey çoktan yerlerine oturtulmuştur, bu sizin Yeni Çağın başladığını bilmenizi sağlayacaktır. Dünya bir kargaşa içerisindedir ancak planlanan olaylar barışçıl çözümleri getireceklerdir, ve ihtiyaç duyulan yerler bizim tarafımızdan desteklenecektir. Biz kesinlikle gözden kaybolma niyetinde değiliz ki bizim geleceğimiz çok fazla sizinkiyle bağlantılıdır.

Biz ışığın Galaktik Federasyonu her zamanki gibi meşgulüz çünkü birçok mesele hakkında değişiklikler sonuçlandırılmalıdır. Bu bizim planlarımızın ihtiyaçlarımızı karşıladığından emin olmak için müttefiklerimizle irtibatta olduğumuz anlamına gelir. Gemilerimiz başarılı bir şekilde körfezde son zamanlarda birkaç kereden fazla tehdit oluşturan nükleer bir savaşı engelledi. Böyle fikirlerin daha fazla dünyanızda yeri yoktur ve bu artık güçsüzleşmiş olan son kabalın silahıdır. Zamanla savaşın her türlüsü sona erecektir ve bütün dünyada barış ilan edilecektir. Böylesine eylemlerle bağlantılı olan birçok sanayi ellerini daha kullanışlı ve barışçıl ihtiyaçlara yöneltmelidirler. Gelecekteki iş durumları hakkında endişelenmeye gerek yoktur ki maddi rahatlık onların ihtiyaçlarını karşılayacağından dolayı insanlar değişiklikler yüzünden acı çekmeyeceklerdir.

Siz yoksunluk ve yoksulluklarınızdan çıkarılacaksınız ve herkesin ihtiyacı için bolluğu paylaşan toplumun bir parçası haline geleceksiniz. Basitçe akışla ilerleyiniz ve sıkıntılarınızın ve hayal kırıklıklarınızın yakında arka planda solacağını biliniz. Siz bu zamana dek tam Yükseliş yolunda ilerlediniz ki bunun kesinlikle şimdiye kadar sahip olduğunuz en büyük deneyiminiz olacağı garantidir. Ondan sonra siz Dünya Ana ve dualitenin tamamlanması konusundaki görevlerinizi iyice değerlendirir ve eviniz olan gezegene geri dönersiniz. Geleceğinize karar vermek sizin kendi seçiminizdir ve birçokları yolculuklarına Dünya Ana ile birlikte devam edeceklerdir. Dünyanın temizliği ciddi bir şekilde başlamaktadır ve biz şimdiden bu açıdan aktifiz. Siz kesinlikle gökyüzünüzde bizden daha çoğunu görmeye başlayacaksınız çünkü bize karşı olan tehditlerin ortadan kaldırılmasıyla bizim kendimizi göstermemiz daha güvenli hale gelmiştir. Sizi bizim varlığımız hakkında hiçbir şüphede bırakmak istemeyiz ve daha sonrada İlk Temasın gerçekleşme olasılığı yükselecektir. Bu tabii ki doğru protokollerle sizin değişik ülkelerinizin liderlerinin bilgisi dahilinde yapılacaktır. Bu bizim zorlamak istediğimiz bir durum değildir ancak bizim en güçlü arzumuz bunun uzun süre daha ertelenmemesidir. Birlikte yapacağımız çok şey vardır ve çoktan değişikliklerde müttefiklerimize katılmak için uygun olanlarınızı biliyoruz. Bu sebepten dolayı bazılarınız birçok kez bizim gemilerimizi ziyaret ettiniz ancak biz sizin açınızdan aşırı reaksiyondan kaçınmak için anılarınızı sildik. Hala daha dünyasal sorumluluklara sahipken biz sizin kafanızın karışmış olmasını ve onları göz ardı etmenizi istemiyoruz. Çok yakın bir gelecekte bu tür şeyler için bolca vaktiniz olacak.

Biz sizin gelecekte medeniyetinizin bizimle Bir olarak eş-varoluşta olacağı bir yer vizyonunuzu paylaşıyoruz. Hayatı ve onun gerçek amacını anlayışınızın sizi birbirinizden ayrı tutan bariyerleri kaldırmanıza öncülük edeceği bir yer. Biz çoktan sizin kendinizi diğerlerinde nasıl görmeye, özünüzde hepinizin barış ve mutluluk için aynı arzuları taşıdığınızı fark etmeye başladığınızı gördük. Birbirinizin yaşam tarzındaki değişikliklerden keyif almaya başlayabilirsiniz ve sanatta içsel kişiliğin gerçek ifadesini görebilirsiniz. Renk ya da ırk, politika veya dini unutun ki zamanla bunların hiçbiri büyük biraraya gelişin yolunun önünde duramayacaklardır. Modern seyahat ve iletişim kolaylıkları zaten sizi çoktan yakınlaştırmıştır. Reenkarnasyon gerçeğine inananlarınız için bizim atıfta bulunduğumuz şeyleri kabul etmek daha kolaydır. Siz birçoğunuzun birçok değişik kültürde, birçok ülkede evrimsel gelişmenizin bir parçası olarak yaşamış olduğunuzu biliyorsunuz.

Her şeyin dualite olduğunu fark edin ancak bu sona gelmiştir ve siz onun içerisinde deneyim kazanmak için gönüllü oldunuz, ve bu bir şekilde deney olarak görülebilir. Bu asla sizin gerçek realiteniz değildi ki bazı insanlar buna alışmışlardır, onlar bunu bırakmaya isteksizlerdir. Alışık olduğunuz şey her zaman rahat hissettirebilir ancak dualite ve 3 üncü boyut, amaçlarına hizmet etmiştir ve şimdi ayrılmaktadır. Bu doğrudur ancak benzer bir şekilde var olmayı arzu edenlerin dilekleri de kabul edilmiştir . Tanrı size hür irade vermiştir ve bunu sizden geri almayacaktır. Bunu yüksek alemler boyunca ilerleyerek bırakacak ve saf Işıktan varlıklar haline gelecek olanlar sadece sizlersinizdir. Ondan sonra siz Olan Her şey ile Bir hale gelecek ve Tanrının Arzusuna hizmet edeceksinizdir.

Şu anda siz gerçek benliğinizin bir yüzüsünüz ve anlaşılır bir şekilde ne kadar muhteşem bir güçlü ruh olduğunuzu kavrayamıyorsunuz. Potansiyeliniz limitsizdir ve bunu tekrar tanımaya doğru atılacak olan adım ve tekrar tam bilinçliliğe doğru dönmeniz Yükselişle birlikte olacaktır. Bu yıl boyunca devam ederken büyük düşünün ve bunun oldukça dikkat çekici ve heyecan verici olacağını bilin. Siz, sizin de söyleyebileceğiniz gibi ‘ rüştünüzü ispat ettiniz’ ve geçmiş hızlı bir şekilde mesafeler içerisinde solacaktır ve daha fazla sizin üzerinizde bir çekişmeye sahip olmayacaktır. Yani gitmesine izin verin ve bütün enerjinizi değişiklikleri tezahür ettirmeye yardım etmek için kullanın. Enkarne olmuş Sevgi olun ve hayatınıza karanlıklarıyla girmiş olanları affedin ve özgürce sevginizi verin. Bu kendinizi geçmişinizden azat etmenin ve tamamen Işığa adım atmanın tek yoludur.

Ben Sirius’tan SaLuSa, ve sizin ileriye devam etmek için olan niyetlerinizden ve şimdi tarihe gömülen şeylere enerjinizi boşa harcamamanızdan dolayı oldukça memnunum. Gelecek size aittir, yani sizin gerçekten arzuladığınız şeyin ne olduğundan emin olun.

Teşekkürler SaLuSa.
Mike Quinsey

Çeviri: Pınar Gelişir

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com