Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Friday 4 January 2013

4 Ocak 2013





Salusa 4 Ocak 2013


Dualite döngüsünde birçok hayatlarınız boyunca çok büyük zorluklarla karşılaştınız ve bunun bir sonucu olarak daha çok ruhsal seviyede büyüdünüz. Şimdi sizin bildiğiniz şekildeki dualite üzerinizdeki yüksek ölçüdeki gücünü kaybederek arka plana bırakılmaktadır. Ancak siz onun üzerinizdeki tesirleriyle uğraştıkça ve kendinizin düşük titreşimlerle olan bağlarınızı temizledikçe siz çok güçlü bir meydan okumayla karşı karşıya kalıyorsunuz. Biz inanmak üzere yetiştirildiğiniz tutum, fikir ve inançları atmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Ancak bununla birlikte bütün bilgiye sahip olmalı ve gerçeği aramalısınız ve eğer şüphe içinde kalırsanız da yeni anlayışa geçmekten tereddüt etmemelisiniz. Geçmişte yargılayıcı olmak kolaydı çünkü bu insanların davranış şekilleriydi ama şimdi siz bunun yerine bütün ruhların Bir’liğin bir parçası olduğunu görebileceğiniz yeni bir duruma geçmek istiyorsunuz.


Ayrım karanlık Bireylerin sizi birbirinizin boğazına yapışmışken tutabilmek için kullandıkları bir oyundu ama şimdi siz onların, hepinizin farklı olduğu yalanını yaşamaya devam etmeyi reddedebilirsiniz. Fiziksel, geleneksel ve dini inançlardaki farklılıkları unutun ki bütün bunların arkasında tamamen sizin gibi olan muhteşem Işıktan ruhlar vardır. Her şeydeki Bir’liği fark ettikçe sizde Yükseliş yolunda devam etmeye hazır olanların yanındaki yerinizi alıyorsunuz. Şimdi siz en sonunda Her Şeyin Kaynağı olana dönene kadar mükemmeli aramanızın asla bitmeyeceğini biliyorsunuz. Ancak kendi yönteminizce sizin gerçeğe ulaşmanızı engellemeye çalışan tüm girişimleri yenmeyi başardınız. Siz kendi katkınızın diğer herkes kadar önemli olduğu ve siz olmazsanız tamamlanmamış olacak olan Tek Hakikat’ın her zaman bir parçası olacağınızın farkına vardınız.

Siz belki bazı bitmemiş işleri geride bırakıyorsunuz ancak 2012 dualite döngüsünün tamamlanmasını gördüğünden dolayı bunun daha fazla bir önemi yoktur. Karmik olarak konuşmak gerekirse siz çoktan önemli görevlerinizi ele aldınız ve Grace Kanununun çalıştığı öyle zamanlarda da siz sadece ‘affedildi’ demelisiniz. Siz kendinizi yukarı kaldıracak olan derslerinizi öğrendiniz ve dualitede çok da gerekli olmayan ilerlemiş deneyimlerde yaptınız. Siz kendi Yüksek Benliğinizle daha yeni ve daha anlamlı bir iletişime sahip oldukça 2013 yılı bir tamamlanma yılı haline gelecektir. Bu geçmişin tam tersine sizin kendi Yüksek Benliğinizin tuttuğu bilgi çeşmesinden içtikçe daha fazla diğerlerinin bilgi veya anlayışlarına güvenmenize gerek kalmayacağı anlamına gelmektedir.

Biz size hep bütün bilgiyi içinizde tuttuğunuzu söylemedik mi. Kendinizin rehberliğine güvenin ve sezgisel olarak doğru kararı verip vermediğinizi bileceksiniz. Bu yıl sizin için çok büyük kazançlardan biri olacaktır ki siz Dünyaya bir dere gibi akarak ulaşmaya devam eden yüksek enerjileri kabul ediyorsunuz. Her şey hiç olmadığı kadar hızlanıyor ve zaman da daha önce sahip olduğu önemden yavaş yavaş uzaklaşıyor. Yükselişinizin bir sonraki parçası Dünya Ana ile ilgilidir ve bizim de yeni bir Dünya yaratmaktaki yardımlarımızla katlanarak büyüyerek tam bilinçli Varlıklara yakışır hale gelecektir. Ondan sonra siz kendinize ‘Galaktik Varlıklar’ diyebileceksiniz ve kapılar daha önce hiç deneyimlememiş olduğunuz fırsatlara hiç olmadığı kadar açılacaktır. Gelişiminizin derecesi tamamen size bağlıdır ve siz bir kez karar verdikten sonra bol bol bizden yardım alacaksınızdır.

Dünyadaki en önemli insan sizsiniz, ki yolculuğunuzun sizi nereye götüreceğini belirleyen de sizlersiniz. Siz, sizin için mümkün olan çok çeşitli fırsatlar arasından seçim yapıyorsunuz ve bu, bunların neler olduğunu bildiğinizden emin olma bakımından çok önemlidir. Kendinizle ve ihtiyaçlarınızla ilgilenmeniz diğerlerini görmezden geliyorsunuz anlamına gelmemektedir ki Işık işçilerinin işlerinin bir parçası da aynı zaman da diğerlerinin ihtiyaçlarıyla da ilgilenmektir. Her bir ruh şimdi daha fazla miktarda Işık almaya hazırlanma sorumluluğuna sahiptir ki böylece onların bilinç seviyeleri genişlemeye devam edebilir. Bu sizi kararlı olarak yüksek anlayış yolunda tutacaktır ve yüksek boyutlara doğru hareket etmeye devam etmenizi sağlayacaktır. Yol orada sizin önünüzdedir ve sizin ilerleyişiniz size tam olarak en uygun olan hızdadır. Daha önce söylediğimiz gibi sizler ölümsüzsünüz ve gelişmek için bütün sonsuzluğa sahipsiniz. Siz kendinizi rahat hissettiğiniz bir seviye dışında ilerlemek için herhangi bir baskı altında değilsiniz.

Siz, sizi dualiteye bağlayan düşük enerjilerin birçoğunun farkına vararak çok zor bir işi bitirdiniz. Şimdi daha arzulu olabilir ve hedefinizi öncekinden daha yüksek bir yere yerleştirebilirsiniz. Milenyumdan bu yana ve özellikle son birkaç yıldır ortaya koyduğunuz çalışma oldukça fazla bir başarı sağladı. Basitçe Yükselişin sizin beklentilerinizi karşılamamasından dolayı bir şekilde başarısız olmuşsunuz gibi hissetmenize gerek yoktur. Aslında bu tam tersidir çünkü siz titreşimleri yükselttiğinizden dolayı gelen enerjiler sizin sayenizde topraklanabilmiştir. Bu ızgarayı yerine yerleştirmektedir ki böylece şimdi sizi daha da kaldırması mümkün olacaktır ve şimdi daha hızlı ilerlemenizi ve Yeni Çağın avantajlarını almanızı sağlayacak olan ‘Sevgi’ ön plana çıkmaktadır. Karanlık Bireylerin ilerlemeyi durdurmak için kullandıkları geciktirmeler ve engellemeler artık daha fazla devam etmeyecektir. Onlar bunu yapmak için daha fazla güce veya organizasyona sahip değillerdir ve onların aktiviteleri ne olduklarından dolayı artık fark edilmektedir.

Biz sizden daha önce sahip olduğunuz odaklanmayla hayatınıza devam etmenizi istiyoruz ve pozitif olarak düşünün çünkü ‘şimdi’ de sizi bekleyen çıkışlar tam olarak arzu ettiklerinizi gerçekleştireceklerdir. Farklı zamanlarda ne olmasını beklemeniz konusunda yeterli ayrıntılar verilmiştir ve yeni paradigma ön plana çıktıkça siz Yeni Çağa girmekten yararlanmak için her bir fırsata sahip olacaksınızdır. Şu anda mevcut olan belirsizlik çok kısa ömürlü olacaktır ve yakında değişikliklerin meydana geliyor olduğunu hem hissedecek hem de fark edeceksinizdir. Katılmanız gereken şey genel anlamdaki bilinç seviyelerinin yükselmesinin sonuçlarıdır çünkü bu yeni bir tutum ve medeniyetinizi tam hızla Yeni Çağa taşıma arzusu getirecektir. Bazı rahatsızlık verici durumların kaçınılmaz olduğunu kabul edin, ki değişimlerin ölçeği oldukça uzaklara ulaşmaktadır. Ancak biz Galaktik Federasyon her zaman olduğu gibi hazırız, her zaman da planlarımızı sizin gelen ihtiyaçlarınıza göre ayarlıyoruz. Biz bir kez hızlı bir şekilde başladık mı gelişmeler sizin şimdiye kadar yapabildiklerinizden çok daha hızlı bir şekilde yapılacaktır.

Ben Sirius’tan SaLuSa, ve Yükseliş için genel reaksiyonunuzun kabul yönünde olmasından ve Yükseliş sürecinde bir şey kaybetmediğinizi anlamanızdan dolayı memnunum. Bütün ilerleme mukadder kılınmıştır ve sizin muhteşem geleceğiniz garantilenmiştir ki siz bunu zamanı gelince deneyimleyeceksiniz. Her nereye gitmeniz gerekirse gereksin bizim sevgimiz sizinle birliktedir ve hep öyle olacaktır.

Teşekkürler SaLuSa.
Mike Quinsey

Çeviri: Pınar Gelişir

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com