Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Monday 15 October 2012

15 Ekim 2012



SaLuSa 15 Ekim 2012



Dünyanızı araştırdıkça sizin kişisel uyanışınızın güçlendiğini keşfediyoruz, ve insanlar kendi aralarında Yükseliş hakkında konuşmaya daha hazırlar. Her bir birey için ne anlama geldiğini açıklamada açıkça zorluklar vardır, ancak en azından bir bilgi tohumu ekilir ve büyür. Doğal olarak insanların her bir ruha ne kadar muhteşem bir fırsat verildiğini anladığından emin olmak için geniş ölçekte bilgi verilmesi hakkında planlar vardır. Yükseliş hakkında ilk defa bilgi alacak olanlarda hala güvensizlik veya korku olacaktır, ancak diğerlerinin haberleri samimi olarak hoş karşıladıklarını gördükleri zaman onlar kendilerini gelecekleri hakkında daha emin hissedeceklerdir. Realitede insanlarda sürü eğilimi vardır ve içgüdüleriniz çoklukta güvenlik olduğunu söyler.


En zor sorunların ailelerin bir arada oldukları yerlerde olma olasılığı vardır, çünkü birbirlerine kenetlendikleri yerde birlikte kalmayı severler. Şansları zaten geleceğe doğru birlikte gitmeyi planlamış olmalarındadır. Ancak, bazı durumlarda ailenin bir üyesi diğerlerinin kabul ettiklerinin tam tersi olan kendi hislerini takip etmekte çok kararlı olabilir. Bu tarz durumlarda siz o insanın kendi hür iradesinin seçimlerini deneyimlemesine izin vermelisiniz. Bilinçaltında her ruh içgüdüsel olarak kendi için neyin doğru olduğunu bilir, ve açıkça onların kararıyla ilgili rahat hissetmeniz gerekir. Küçük çocuklu aileler genel olarak bir birim şeklinde birlikte geliştiklerini keşfedeceklerdir. 

Size sık sık hatırlattığımız gibi, aile veya arkadaşların arasındaki sevgi bağının söz konusu olduğu yerde aralarında her zaman bir bağlantı olduğundan emin olunuz. Yani herhangi birinizin değişik bir yolu almasından dolayı geçici ayrılıklarla karşılaştığınızda endişe etmeyiniz. Yüksek titreşimlerde birbirinizi düşünce ile bulabilirsiniz, ve bir noktada da herhangi bir yere anında seyahat etmenizde mümkün olacaktır. Aslında siz yükseldikçe daha çok grup çalışmalarına dahil olmak için bir eğilim olacaktır, ve bu bir grup bilinci şeklindedir. O seviyelerde herhangi bir karanlık enerji olmadığından dolayı siz tanıştığınız her bir ruhun bütün diğer ruhlara karşı çok büyük bir sevgiye sahip olduğunu anlayacaksınız. Orada hemen kabul, güven ve sizinle Herşey ile Bir olma durumu arasında uyum vardır. 

Dünyada sık sık kendinizi kanıtlamak için 'savaşmak' zorunda olduğunuzu hissedersiniz, ve çok kolay bir şekilde gerçek dostlarınızın kimler olduğunu belirleyemezsiniz. Tüm çevrenizde yaygın olan açgözlülük ve yolsuzluklarla birlikte kime güvenebileceğinizi bilmek çok zordur. Bu kısa zamanda geçmişe ait bir şey olacaktır, ve zaten Işıktan olanlar olmayanlardan uzağa çekiliyorlar. Bu işbaşındaki Çekim Kanunudur ve oldukça doğal bir tepkidir, ve bu hatta şimdi sizin benzer görünümdeki insanlara çekilmenizin sebebidir. Gerçekten de, siz enkarne olup Işık için çalışmaya karar verdiğinizde aynı şeyi yapmış olan hemşerilerinizi bulmaya yatkın olacaksınızdır. Bazı insanlarla diğerlerinde olmadığı kadar kendinizi 'evinizde' hissedersiniz ki bu ortak olan çok şeyiniz olduğundan dolayıdır. Net olarak sizin hayat planınızın söz konusu olduğu yerde sizin onun parçası olan belirli ruhlarla karşılaşmanız yazgınızdır. Bu evlilikle birleşenlere kadar uzanır ve bu şans eseri olmamıştır. 

Yüksek alemlerde gerçek kız ve erkek kardeşlerinizi daha kolay tanıma kabiliyetine sahip olacaksınız. Genellikle bu sizin aynı Yıldız Medeniyetinden gelmenizden ve Işığın Galaktik Federasyonu veya Kardeşliklerinden birinde hizmet etmenizden dolayıdır. Orada tabii ki hala bilimsel bilgilerini geliştirmek için çalışanlara hizmet etmeyi tercih etmiş olan ruhlarda vardır, ve onlar normalde evrimin bu yönüyle ilgilenen değişik Konseylerde bulunurlar. Yani bu sizin ilgi alanınızsa bu devam edebilir. Bütün bilgi paylaşılır ve her bir ruh için de ulaşılabilirdir, bu Dünyada diğerlerinin üstünde güç kurmak için kullanıldığının tersidir. Bu yükseldiğiniz zaman keşfedeceğiniz ana farklardan biridir, ve herşey istisnasız diğer herkesin kullanımına açıktır.

Sevgili Bireyler size baktığımızda sizi gereksiz bir endişe içerisinde buluyoruz, oysa etrafınızda hayatınızın arzu ettiğiniz gibi tamamlanmasını garantileyecek bir çok yardımcınız vardır. Siz yine de daha fazla bir şey arayabilirsiniz, ancak sizin yaşam planınız gerçekten evriminizin söz konusu olduğu yerdedir. Şu anda sahip olduğunuz en değerlisidir, çünkü dualitedeki zamanınızı bitirmeniz için ihtiyacınız olan şeyi tespit ettiniz. Bu belki sizin istediğiniz şey değildir ama onu geldiği gibi alın, ki hiçbir önemli şey size bazı faydalar sağlamadan olmaz. Bitiş vakitleri aynı zamanda sizin düşük titreşimlerle bağlantılı olan herhangi bir şeyi de fark etmeye başlayacağınız zamanlardır. Sonunda yükseldiğiniz zaman sizin sadece çok az bir miktarda karmanız kalacaktır, ve bu silinecektir.

Bu bitiş günlerinde size kendi kişisel yolculuğunuza daha fazla konsantre olmanızı tavsiye ederiz, ve diğer başka herşeyin hallediliyor olduğunu biliniz. Durumlardan habersiz bile olsanız o hesaba katıldığında elde olan en son değişimleri açıkça ortaya koyacağından emin olunuz. Tabii ki orada beklenmekte olan çok büyük değişiklikler ve yolunda ilerleyen İfşaat vardır. Finans sektöründeki değişiklikler bizim listemizin en üstlerindedirler, ama para piyasalarında çok fazla kaos olmasını önleyerek bunu koordine etmek çok büyük bir zorluktur. Bankacılıkta kendi keyifsizlikleri daha da kötüye gitmektedir ve onun üstesinden gelmeye çalıştıkça kaçınılmaz bir çöküşle yüzleşmektedirler. Bu hazır beklemekte olan yeni sistemin tanıtılması için bir sinyal olacaktır.

En önemli olan şey sizin Yükselişinizdir, ve hazır olduğunuzdan ve etrafınızda Yeni Çağı yaratmada yardım etmek için elinizden gelenin en iyisini yaptığınıza emin olunuz. Diğer ruhlara sizinle Bir'ler gibi bakın ve yükseldikten sonra olacağını tasarladığınız şekilde yaşayın. Sizin onların bakıcıları olmanız beklenmemektedir, ancak sizin şefkatiniz ve yol arkadaşınız olan ruhlara karşı sevginiz Dünyaya daha çok Işık getirecektir. Bizim sizi gördüğümüz kadarıyla tüm görüntü muhteşemdir, ki çok kısa bir zamanda bütün Evrenin görebileceği çok büyük bir Işık alevlendirdiniz. Siz gerçekten bazı yönlerden beklenenden çok daha fazla duruma yükseldiniz, ve siz İnsan Irkı için güvensiniz. Burada Yükselişin eşiğinde henüz yapamayacakmışsınız gibi görünen zamanlar oldu. 

Ben Sirius'tan SaLuSa, ve başarıya ulaşmadaki parçalarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum. Biz hepinizi seviyoruz ve gururla sizin yanınızda duruyoruz, Biz Bir'iz.


Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.


Çeviri: Pınar Gelişir
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com