Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Friday 19 October 2012

19 Ekim 2012




SaLuSa 19 Ekim 2012

Biz burada sizin dualitedeki uzun yolculuğunuzun en büyük kısmının eşiğindeyiz, ki bu yükselişe hazır olanlarınızın bulunduğunuz boyutu terk etmeleriyle bitecektir. Bu herşeyin bir anda değişeceği anlamına gelmez ancak bu sizde, sizinle benzer ruhların bulunduğu yüksek boyutlara kaldırılmanızla sonuçlanır. Bu sizin bütün ruhlarla yakın ahengi ve neşeli ilişkileri deneyimleyeceğiniz bir hayatı sağlayacaktır. Şimdi deneyimlediğiniz zorluklar ve çatışma hayırlısı için ortadan kaybolacaktır, ki bütün bu sorunlara yol açan varlıklar yükselmek için hazır değildirler. Yükseliş kendi benliklerine uyanmış olanlarınız içindir, ve onları yukarı kaldırmayı arzulamaktadır. Diğerlerini sizinle Bir olarak kabul edebildiğinizde, ve hayatınızı Koşulsuz Sevgi verme tutumunda yaşadığınız zaman hazır olmuş olanlara mükemmel bir örneksinizdir.
Eğer kendinizi hazır olarak düşünmüyorsanız ama yine de yükselmeyi arzu ediyorsanız, başarılı olmak için elinizden gelen herşeyi yaparak kendinizi yukarı kaldırmaya odaklanın. Bunu neredeyse kesinlikle yapacaksınızdır, bu zamanda dünyanızda büyük enerji girişleri vardır ve siz onları kendi üzerinize çekersiniz. Bunun olduğunu bileceksiniz, çok az ruh bunun etkilerini hissetmeden enerjiyi alabilirler. Bu hafif bir baş dönmesi ve genel anlamda vücudunuzda hissedeceğiniz bir hafiflik duygusu olarak hissedilebilir. Enerji alanınızın hastalığa düşeceğine inanmanıza yol açacak başka koşullarda olabilir, ancak herhangi bir etki etmeden yakında geçecektir. Yıkıcı güçlerle karşı karşıya kaldığınızda kendinizi kontrolde tutmayı kesinlikle mümkün bulacaksınız, ve bu sizin böyle bir seviyeye ulaşmanızı sağlayacak olan duyguların evcilleştirilmesidir. Aynı zamanda sizin varlığınızdan yararlanacak olan diğerlerine iyi bir örnek olacaksınızdır.

Işık hiç olmadığı kadar katlanarak büyümeye devam ediyor, ve sizi her zamankinden hızlı bir şekilde ileriye taşıyor. Bu en uygun seviyesine 21 Aralık 2012 de ulaşacak ve Dünya Ana ve onunla birlikte gitmeye hazır olan bütün ruhların Yükselişini tetikleyecektir. O zamana kadar siz değişik bir yolu tercih etmiş olanların güvenliği ve geleceği konusunda yeniden emin olacaksınız, ve olan her şey Evrensel Kanunların gerektirdiği gibidir. Basitçe söylemek gerekirse onlar da benzer bir titreşime ulaşana kadar hiç bir ruh yukarı doğru hareket edemez. Her şeyle ilgilenilmiştir ve Yükseliş etrafa geldiği zaman herkes neyin olduğunun farkında olacaktır. Bir döngünün bitmesinden dolayı orada doğal değişimler vardır, ki bu sizi daha yükseğe alacak olan yolculuğunuzun çabalarının sonraki aşamalarını açacaktır. Fırsatlar her bir ruh için her zaman oradadır.

Bir bakıma hayat daha önce olduğu gibi devam ediyor, ancak çoktan kaçınılmaz olan değişimlerin işaretlerini görüyorsunuz. Ne kadar acının olacağı ve onlara önerilen yeni yöntemlere ne kadar hızlı adapte olacakları Hükümetlerinize bağlıdır. Her ne kadar iluminati tarafından İfşaat yapma ve Dünya'da ortaya çıkma girişiminde bulunursak bize karşı kullanılması teklif edilmiş olsa da Askeri kuvvetler değişimleri geciktirmeyeceklerdir. Biz kolayca bu tip tehditlerle başa çıkabiliriz ancak sizin üzerinize sıçrayabilecek koşulları yaratmak istemeyiz. Biz hepimiz İfşaatın en kısa zamanda olmasından yanayız ancak bu barışçıl bir geri plan üzerine olmak zorundadır. Ancak, bu sizin en az beklediğiniz zaman gelebilir, ki bu konuda bir duyurunun arkasında olabilecek birden çok ülke vardır.

Siz çok uzun bir zamandır sabrettiniz ve bu takdir edilmiştir, ancak bilin ki olaylar çok çok yakında yol almak zorundadır. Biz hazırız ve müttefiklerimize devam edebilmemiz için zemin hazırlamalarında güveniyoruz. O zamana kadar normal olarak devam edin ve olayları gün içinde önünüze geldikçe ele alın. Zamanla her ne kadar bazılarınızınki diğerlerinden daha çok sıkıntı taşıyor olsa da bütün ihtiyaçlarınız dikkate alınacaktır. Biz neyin olmak üzere olduğunun çok iyi bir şekilde farkındayız ve konuların elden kaçmasına izin vermeyiz. Biz çok uzun zamandır size özen gösterdik ve yolunuzda size rehberlik ettik, ve şimdi her zamankinden çok daha büyük bir varlığa sahibiz. Bize karşı olan tehdidi kaldırmadığımız sürece hala daha çok gemimizi görünür kılamıyoruz. Ancak o bir kez olduğunda, sizi selamlamak için muhteşem bir görüntü sergilemeliyiz.

UFO görülmelerinin ilk zamanlarında biz genellikle sizin ' sıradan bireyler' diyebileceklerinizle temas kuruyorduk ki onların deneyimleri kasıtlı bir şekilde sizden saklandı. Hatta biz diğer gezegenlerde zeki yaşam olduğunu kanıtlayacak şekilde onları sizin Güneş Sisteminizin etrafında gezintiye de çıkardık, ve hala girişimler detayların bastırılması için devam ediyor. İfşaatla birlikte kanıtlar tamamen reddedilemez olacaktır ki siz sadece kendi yıldız sisteminizden değil diğer sistemlerden de gelmiş olan insansı varlıklarla tanıştırılacaksınız. Biz çok uzun bir zamandır sizden ayrı kaldık ve sizinle bir araya gelme düşüncesindeki heyecanınızı paylaşıyoruz.

Işığın Galaktik Federasyonu hiç bir şekilde askeri bir kurulum değildir, ancak Evrende kendimizi korumamız gereken güçler de vardır. Bunlar çoğunlukla Sürüngenler gurubunun karanlık Bireyleridir, ama hemen barışçıl niyetli diğerlerinin olduğunu da eklemeliyiz. Sizin Galaktik tarihinizde medeniyetler arası güçlü savaşları anlatan bir çok hikaye vardır. Ancak, o devir geçti ve savaşan taraflar arasında barış ilan edildi, ve bizim görevimizin bir parçası da bunun devamını sağlamaktır. Sizin Dünyanızda hala onların ziyaretlerinin kanıtları vardır, ancak onlar genellikle oldukları şeyden dolayı dikkat çekmezler ve sizin kabul ettiğiniz tarih yorumuna uymadığından dolayı göz ardı edilirler. Aslında sizin tarihinizin büyük bölümü kurgudur ve gerçeğe çok az benzerlik taşımaktadır. Bizim değinmemiz gereken bu alanlar gerçeklerin bilinmesinin önemli olduğu yerlerdir.

Olaylar hareketlenmek üzere olduğundan dolayı ileriye bakmaya devam edin, ve siz hayal kırıklığına uğramayacaksınız. Niyetlerini sizin üzerinizde gerçekleştirmeleri konusuna gelince karanlık Bireyler en iyi şekilde bitmiştir. Onlar dişsiz kaplan gibidir, ancak hala kaldırılmalarına kadar aşağıda tutulmalı ve kaçınılmalıdırlar. Bizim kadar bir çoğunuzda liderlerin kimler olduklarını biliyorsunuz ve biz onların tekrar yukarı çıkmalarına izin vermeyeceğiz. Para hala onlara zaman satın alıyor, ancak sizlere karşı yapmış oldukları suçlardan kaçabilecekleri özgürlüklerini asla satın alamaz. Onların değişmesi için asla geç değildir, eğer daha önce oldukları gibi devam etmekten vaz geçerlerse bu kendi kayıtlarında bir çok iyileştirme yapacaktır.

Ben Sirius'tan SaLuSa, ve saatin gece yarısını vurmaya başladığını görüyorum ki geri sayım başlamıştır. Bekleyen herkesin ona gelmesinden dolayı lütfen serinkanlılığınızı biraz daha sürdürün. Tanrı hepinizi korusun.
 
Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.


Çeviri: Pınar Gelişir

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com