Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Wednesday 3 October 2012

3 Ekim 2012



SaLuSa 3 Ekim 2012



Sizinde hiç şüphesiz bir şekilde dikkat ettiğiniz gibi dünya nüfusu arasında huzursuzluk yayılıyor. İnsanlar karışmış olan ülkelere şiddetli tasarruf önlemleri getiren Bankerlerin düşüncesizliklerinden dolayı daha fazla acı çekmeye hazırlanmıyorlar. Hükümetler insanların gücünden korkuyorlar, ve devam ederlerse onlar sorunlara bir çözüm bulmak zorunda bırakılacaklarını biliyorlar. Uzun vadede, borç affı tam bir cevaptır, ancak bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bekleyip görmek zorundasınız. Siz insanlar kasıtlı olarak sizi kendilerine bağımlı tutma niyetinde olan ilimunati tarafından ihtiyaç içerisinde tutulmuşsunuzdur. Bu şekilde onlar sizin hayatınızın nasıl ilerliyor olduğunu tam olarak yönetebilme kabiliyetine sahip olmuşlardır. 


Yani iktidar oyunu hala devam etmektedir ancak dengesini nasıl yanılarak yanlış bir şekilde karanlık Bireyler tarafından yönetilmeye izin verdiklerine uyanmış insanlardan tarafa değiştirmektedir. Egemen Varlıklar olarak siz çok daha kaliteli bir hayata sahip olmalısınızdır, hükümetlerinizin bunu bu şekilde yapmak için yeterli dereceden fazla imkanları olmuştur. Zengin ve güçlüler toplumdaki kendi yerlerini korumak için sizi geri ittiler. Bolluk tekrar dağıtıldığı zaman siz dünyada, herkesin bereketli bir hayattan zevk alması için, yeterince olmuş olduğunu göreceksiniz. Bolluğun dönüşünü tetikleyecek olan değişiklikler eldedir, ve zamanı gelince bu gidişat sizin yaşam sürenizde olacaktır. Biz Işığın Galaktik Federasyonunun onun içinde bir rolü vardır, ve planlar çoktan hazırlanmıştır. 

Bizde sizin gibi yeterli ilerlemenin olması için bekliyoruz ki böylece biz size karşı sorumluluklarımızla Yükseliş yolunun daha hızlı açılmasından emin olmak için devam edebiliriz. Açıkçası bitiş zamanlarının çok hızlı bir şekilde yaklaşmasından dolayı biz Dünyaya gelebilme fırsatına sahip olmayı arzuluyoruz, ki bizim teknolojilerimiz iletişimin daha verimli bir seviyeye yükseltilmesini mümkün kılacaktır. Sonra biz dinleyecek olanlara söylemek zorunda olduğumuz şeyleri kendi lisanlarında dünyada hitap edebiliriz. Genel anlamda bizim herkesin Yükselişi ve onun içinde yer alma fırsatına sahip olduğunu öğrendiğinden emin olmaya ihtiyacımız vardır. Tabii ki bazılarının çok az veya hiç ilgisi olmayacaktır, ancak sonuçta onlar bu konu hakkında hiç birşey bilmediklerini söyleyemeyeceklerdir. 

Biz Dünyada Işıktan olanlarla hala daha düşük titreşimler tarafından geride tutulanlar arasında bölünmenin daha derinleşmeye başladığını görüyoruz. Uyanış yavaş yavaş yayılıyor, ve bir çok ruh hayatlarını iyileştirmek için değişim yapmada kendi büyük potansiyellerinin farkına varıyor. Tanrıya inanç eksikliği ille de insanların yükselişine engel değildir, ki onlardan bir çoğu kalplerinde nazik ve terbiyeli insanlardır. Bu sizinde içinde sayıldığınız şeydir, ancak biz her zaman diğerlerine kendinizmiş gibi davranmanın gerekliliğine geri geleceğiz. Size tekrar tekrar Hepinizin Bir olduğunu hatırlatacağız, ve eğer siz bunu kabul edebilirseniz bütün Varlıklara karşı olan sevginizden dolayı Işığın içine geçeceksiniz. Kendinizi yukarı kaldırmak oldukça basit ve hiç karmaşık değildir, ve bununla birlikte siz bilinci daha büyük bir ölçüde deneyimleyeceksiniz. 

Güçlü ruhlar olduğunuzdan bir an için bile şüphe etmeyiniz, ve varoluşunuzun daha yüksek bir seviyesine ulaşmak için yeteneğinizin üzerine herhangi bir sınırlama koymayınız. Siz arzu ettiğiniz şey ne ise o olma potansiyeline sahipsiniz, ancak bunda başarılı olabilmeniz için o yolda çalışmak zorundasınız. Siz sebepsiz bir şekilde Tanrılar olarak adlandırılmadınız, ve bir çoğunuz çoktan Üstatdır. Çok yakın bir gelecekte gerçek kimliğinizi keşfedeceksiniz ve dualitedeki deneyimlerinizden yararlanmış olduğunuzu göreceksiniz. Siz daha ileri olanlara sahip olmak için devam edeceksiniz, ancak yüksek alemlerde evrim hızı çok daha yavaştır. Açıkçası şimdi sahip olduğunuz gibi gün be gün meydan okumalarla yüzleşmeye veya bu kadar hızlı bir şekilde gelişme fırsatına sahip olmayacaksınız. 

Bu kadar uzun bir zaman düşük titreşimlerde olmaktan sonra dinlenebileceğiniz ve kendinizden keyf alabileceğiniz huzurlu boyutlara girmek sizin için hoş bir değişiklik olacaktır. Orada içinde gelişebileceğiniz çok daha fazla seviyeler vardır, ve her biri titreşim ve Işığı yükseltir. Sonunda anladığınız manada bir form alma ihtiyacının ötesine geçeceksiniz, ancak fırsat gerektirdiğinde bunu yine kendiniz için sağlayabileceksiniz. Hemen bütün faydaların hepsini birden kazanmayacaksınız, ancak hızla geride bıraktıklarınızın yerini alacak olanları kazanacaksınız. Üçüncü boyutun işleri ve tatsız yaşam özellikleri daha fazla var olmayacaktır, ve herşey çok güzel ve tatmin edici bir deneyim olacaktır. 

Herşeyin aydınlık yönüne bakmaya devam edin hatta eğer bir hastalık veya bir sakatlıktan dolayı acı çekiyor olsanız bile, ki bu çok da uzun bir süre sizinle birlikte olmayacaktır. Bedeniniz çoktan değişiyor ve sizin titreşimleriniz çok yakında tersini meydana getirmeye yetecek kadar güçlü olacaktır. Mükemmel bir vücuda sahip olma düşüncesi onu yaratmada yardımcı olur, ki odaklandığınız şey her ne ise sahip olacağınız şeyde odur. Bu bizim sizi Işığa odaklanmanız ve düşük enerjilerdeki şeylere odaklanmamanız için cesaretlendirmemizin sebebidir. Yeteneklerinizden şüphe etmeyiniz, ki siz saf düşünceyle yaratabilirsiniz.Tabii ki bu katlanarak artar ve sizi Yükseliş boyunca ileriye taşır. Bu size hem Dünyadaki hem de Dünyadışındaki bir çok diğer kaynaktan gelen Işık tarafından daha da geliştirilmiştir. 

Biz sizi sürekli yüksekçe ruhsal bir Varlık olarak Barack Obama'nın Başkanlık Seçimlerini kazanmaya mukadder olduğu konusunda bilgilendirdik. Siz şimdi onun pozisyonun güvencede göründüğünü görüyorsunuz, ve bu sonradan kendimizi İfşaata dahil edebilmemiz için bekleyebileceğimiz anlamına geliyor. Bu çok büyük değişikliklerin başlamasını getirecektir, ve siz en sonunda karanlık Bireylerin çöküşünü göreceksiniz. onlar ödünç alınmış zamanlarda yaşadılar, ve oldukça uzun bir süre önce gitmiş olmalıydılar ama Işığın muzaffer olduğu bariz gerçeğini inkar etmeye çalıştılar. Onların özgürlüklerinin nasıl ellerinden alınmış olduğunu görmekte başarısız olan ilgisiz insanlar tarafından da yardım edilmemiştir.

Ben Sirius'tan SaLuSa, ve bizim çok uzun süredir Dünyanızdaki üstleri kullanan karanlık güçleri ortadan kaldırmaya devam ettiğimizi bildiririm. Onların daha fazla kalmalarına izin verilmemiştir,ve Yükseliş sürecinde hiç bir yerleri yoktur. Onların varlığı bu zamana kadar ağırlıklı olarak bir kaç bin yıldır süre gelen bir miras olmuştur, ve kayıtları hala sizin kayıtlı tarihinizde bulunmaktadır. Çoğunuzun şimdilerde bildiği gibi Grilerin Amerikan Hükümeti ile anlaşmasından dolayı Dünya üzerinde ikamet etmesine izin verilmiştir, ancak onlarda burayı terk etmek zorundadırlar.


Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey



Çeviri: Pınar Gelişir

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com