Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Monday 8 October 2012

8 Ekim 2012




SaLuSa 8 Ekim 2012



Gözlerinizi Yükselişe doğru çevirmeniz için hiç bir zaman çok geç değildir, ve farkına varınız ki eğer hazır hissediyorsanız kesinlikle bunu başarabileceğiniz bir noktadasınızdır. Bu odaklanma ve ilerleme arzusu gerektirir, ancak anlamak zorundasınız ki yükselip yükselmeyeceğiniz bilinç seviyenize bağlıdır. İstisnasız bütün yaşam ile Bir olma anlayışınız her ne olursa olsun bunu kendinizde uygulamalısınız. Sevgi sizin başarınızı görecek olan etkili kelimedir, ancak onunla çalışmalısınız ki sizi çoğunlukla geriye çeken insan duygularının üstesinden gelebilmelisiniz. Önce hareket etmek ve sonra soru sormak gibi bir eğilime sahipsiniz, bu yüzden durumlara yeni bir karşılık verme yöntemi bulunmak zorundadır. Bir başkasının eylemlerinin kurbanı olmuş olduğunuz durumlarda affetmekte hayati önem taşımaktadır, hatta eğer herhangi bir şekilde sizi bağlamasa bile. 


Verilen tavsiye ayrıca ilişkiler konusunu bağlayan karmaların temizlenmesinde de oldukça kullanışlı olacaktır. Bunlar muhtemelen rahatlamak üzere olduğunuz en büyük zorluklardır, ve size verilen en iyi tavsiye affediciliğinizle bu endişelerinizi bırakmayı denemenizdir. Eğer kızgınlık taşımaya devam etmek için ısrar ederseniz veya olumsuz düşünceleri barındırmaya devam ederseniz basitçe ilerleyemezsiniz. Geçmişin gitmesine izin verin ve Sevgi ve Işığa yönlendiren yeni bir yola adım atın. Sonra rahatlamış olduğunuzu hissedeceksiniz ve size daha fazla hizmet etmeyen eski paradigmayla bağınızı kestiğinizi bileceksiniz. Olasılık şudur ki bu sözleri okuyanlar çoktan hayatlarını değiştirmeye karar verdiler ve Yükselişe hazırlanmaya konsantre oldular.

Hatırlayınız ki vücudunuz sizin tapınağınızdır, ve ona bakın ve ona zarar verdiğini bildiğiniz herhangi bir uygulamadan uzaklaşın. Siz örneğin uyuşturucu alışkanlığınızı daha yüksek boyutlara taşıyamazsınız, ve yakında bağımlılığınızı kırma azmindeyseniz bunu başaracaksınız. Aynı prensipler alkol gibi her durumda vücudunuza zarar verecek diğer bağımlılıklara da uygulanabilir. Yukarı kaldırılmanızı garantilemek için ne yapmaya ihtiyacınız olduğunu iyice düşünün, ve Rehberlerinizden yardım alacaksınız. Tanrı her bir ruhun yükselmesini arzu eder, ancak size hür irade verildiğinden dolayı son seçimin size ait olduğunu kabul eder. Kendinize ciddi bir şekilde eğer bu içinde bulunduğunuz 3B döngüsünde kalmayı arzu ediyor musunuz diye sorunuz, ve eğer böyle bir hareketi arzulamak için yolunuzu net göremiyorsanız bu son olacaktır. 

Döngünün sonu hızla yaklaşıyor ve biz Işık işçilerinin Dünyada Işığı nasıl yükselttiğini görmekten zevk duyuyoruz. Işık daha fazla Işığı çeker, ve sizin Yükseliş için yolunuz açılıyor. Zaman çizgileri yakınlaşıyor ve yakında en güçlü olanı siz Dünya Ana ile birlikte yukarı çekecek. Bu olmak zorunda ve hazır olanlarla olmayanları birbirinden ayıracak, bu geçiyor olduğunuz değişimlerin doğal bir sonucudur. Bu aynı zamanda bir kez yükseldiniz mi karanlık Bireylerin tamamen sizin hayatınızdan kaldırılacağı anlamına da gelir. Aradığınız ve dua ettiğiniz barış en nihayetinde sizin olacak, ve Yükseliş boyunca kendinizde değişimler deneyimleyeceksiniz. Bu değişimleri sadece o zamanda deneyimlemeniz değildir çünkü bu bir kaç yıl önce başladı ancak gerçek Yükseliş yolunuz boyunca bir dönüm noktasıdır.

Orada Dünyada bir çok değişim olmak üzeredir, ve önemli ölçüde bu sene inşaa edilmiştir. Bu demektir ki temiz bir süpürmenin doğasındaki olan bir şey yapılana kadar sizin problemleriniz büyüyecekler. Daha belirgin olan alanlar siyasetle bağlantılıdır, ve dünyanın etrafında bir çok ülke ayaklanmalar deneyimliyor. Bu büyük değişikliklere ihtiyaç olduğunun kabul edilebilmesinden önce bu tür aşırılıklara ulaşılan talihsiz bir durumdur. Ancak bir kez kabul edildiğinde yeni sistemi kurmak için bir an bile boşa harcanmaz. Biz siyasi konulara bir kez karar verildiği zaman geri kalan değişikliklerin oldukça hızlı bir şekilde onu izleyeceklerini görüyoruz. İçinde bulunulan zamanda, bir birey olarak siz en önemlisisiniz, ki biz Yükseliş boyunca size ne kadar muhteşem bir fırsatın sunulduğunu fark etmenizi arzularız. 

Mutlaka yükselmek için eşyalarınızla olan bağınızdan vazgeçmek zorunda değilsiniz, ancak düşük vibrasyon taşıyan herhangi bir şey sizinle birlikte ilerleyemez. Örneğin bazılarınız meşgale ve hobilere sahipsiniz, ki bu unutulmayan olaylar veya insanlarla alakalı hatıra eşyalar toplamayı da kapsar. Yeni titreşimler aslında realitenizdeki bir çok şeyin yeni bir Işıkta görünmesine izinde verecektir. Her şey onların içindeki güzelliği ve mükemmelliği dışarı çıkaracak bir enerji içinde ifade edileceklerdir. Eşyalar daha 'canlı' gibi görünecek ve bilinç seviyeniz daha öncekinden çok daha yüksek bir seviyede olacağından tüm canlı varlıklar ile daha yakın bir ilişkiye sahip olacaksınız. Gerçek anlamda siz yükselişten bir çok yönde kazanç sağlayacaksınız, ve yakında dualitedeki zamanınızı unutacaksınız. Her ne kadar her zaman deneyimlerinden faydalanacak olsanız da sonunda kötü bir rüyaymış gibi görünecektir.

Gelecekte sizin her türlü ihtiyacınız karşılanacaktır ve kesinlikle hiç bir şey istemeyeceksinizdir. Zaman ilerledikçe ve siz yaratma kabiliyetlerinizi geliştirdikçe, bunları sizin kendinizin sağlaması da mümkün olacaktır. Aynı zamanda sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan yüksek teknolojileri kullanıyor olmanın faydalarından da yararlanacaksınız. Hepsi sizin için hazırdır, ve sadece tanıtılıp dağıtılmak üzere doğru zamanı bekliyor. Bununla birlikte hemen çok fazla şey beklemeyin, ki değişim bir gecede gerçekleşemez. Size daha önce söylediğimiz gibi, bizim önceliğimiz kimsesiz ve yaşamın temel ihtiyaçlarından yoksun olanlara yardım ve rahatlama getirmektir. Siz şu anda bulunduğunuz yerden Altın Çağdaki mutlak güzellik ve sevincin içerisindeki yerinizi almanız için bir dizi ilerlemelerle yukarı kaldırılacaksınız,.

Ben Sirius'tan SaLuSa, ve biliyorum ki eğer sizi dükkanda bekleyenlere bir bakış atabilseniz mevcut endişeleriniz çok küçük veya hiç sonuçsuz görüneceklerdi. Yükselişten önce orada çok kısa bir zaman vardır, yani yakında alacağınız faydalar açısından düşünmeye çalışın. Onlar için hakkınızı kazandınız ve onlar sizin hayatınızı tamamiyle değiştirecekler. Biz Işığın Galaktik Federasyonu Yükselişten sonra da sizinle çalışmaya devam edeceğiz, ve size tam Galaktik Bilinci elde etmenizde yardımcı olacağız. O zamana kadar o seviyede bir bilince sahip olmanın nasıl bir şey olduğunu bilemeyeceksiniz, ki karşılaştırmakla birlikte siz şimdi gerçek kapasitenizin fazlasıyla farkında değilsiniz. Bize bakınız, ve yakın gelecekte olacağınız olan gerçek benliğinizi bizde görünüz.


Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.


Çeviri: Pınar Gelişir
 

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com