Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Friday 23 November 2012

23 Kasım 2012



Salusa 23 Kasım 2012


Dünya barışını başlatmak için bütün savaşlar durdurulmalıdır ve eğer gerekirse bunun yapıldığından emin olmak için araçlara sahibiz. Yeni Çağda kesinlikle böyle düşük titreşimlere yer yoktur. Aslında şimdi başarıya ulaşmak daha da kolaylaşmıştır, bilinç düzeylerindeki artıştan dolayı çok daha fazla ruh savaşla alakalı herhangi bir şeyi reddetmektedir. Hatta en sert gazilerin bazıları bile yön değiştirip barış için çalışmanın erdemlerini görmeye hazırdırlar. Onlar kendi ülkelerini korumak için çağrılmalarının sinsice art niyetler içinde kullanılmış olduğunu görmeye başlıyorlar. Böyle insanlar gerçeğe uyanmaya başladıkları zaman siz illuminatinin hızla güçlerini ve silahlı kuvvetler üzerindeki kontrollerini kaybediyor olduğunu bilirsiniz. Onlar gerçekten de oldukları şeyden dolayı harcanan bir kuvvettiler, ve artık geri dönmelerine izin verilmez.


Sizin yakın geleceğinizde silahlı kuvvetlere kesinlikle ihtiyacınız kalmayacaktır ama Dünya’ya gelecek olan davetsiz misafirleri uzak tutacak olan korunma sistemlerine sahip olacaksınız. Aynı zamanda orada Evren polisi gibi hareket eden Işığın Galaktik Federasyonu da vardır. Bizim teknolojilerimiz öyledir ki, çok kolay bir şekilde başka bir gezegenin alanına giren gemiyi algılayabilir niteliktedir. Eğer gerekirse biz etrafta Işık hızından hızlı bir şekilde hareket edebiliriz, ve Evrenin değişik sektörlerinde sorumluluklara sahip olabiliriz. Ayrıca bizim çalıştığımız gibi çalışan ve kendi özel sorumlulukları olan Ashtar Komutası da mevcuttur. Bütün gezegenlerdeki herkes en iyi şekilde korunurlar ve onların insanları barış ve özgürlük içerisinde yaşayabilirler. Sizin eski Dünyanız da müdahalelere karşı sizin hür seçiminizin gelişimine izin vermek için korunmuştur. Ancak öylesine düşük vibrasyonlarda biz sizinle benzer medeniyetlerin sizinle iletişime geçmelerine izin verdik.

Yükselişin gelen noktasından geçtiğiniz zaman sizde benzer Sevgi ve Işık titreşimindeki ziyaretçilere açık olmalısınız. Öyle ki onlara güvenebilip diğer medeniyetlerin nasıl yaşadıklarını öğrenmekten zevk alabilirsiniz. Değişik ölçülerde olan hatta bazısı sizin şu anda sahip olduğunuz güneşinizden bile büyük olan diğer gezegenleri ziyaret ederek çok büyük deneyimler kazanacaksınız. Birçok gelişmiş medeniyet gezegenlerinin içinde yaşamayı daha kabul edilebilir bulurlar ve bu yüzden birçoğunun içi oyulmuştur. Sizin İçsel Dünya Varlıklarınız gibi onların da kendi güneşleri vardır ve onların yer altında olmuş olduklarını bilmenize gerek yoktur. Onlar sizden çok daha gelişmiş durumdadırlar ve doğru zamanı seçerek size varlıklarını bildireceklerdir. Onlar Lemurya’nın batışıyla İç Dünya’ya kaçan atalarınızdır. Sizden bazıları oldukça yakın bir zamanda onları ziyaret etmişlerdir ve onların hikayeleri hala bulunabilmektedir.

Orada kasten sizden saklanan çok fazla bilgi bulunmaktadır ve Yükselişten sonra yakalamanız gereken çok şey var. Daha fazla karanlıkta tutulamamalısınız ve yanlış bilgilendirilememelisiniz ve sizin sıklıkla da söylediğiniz gibi ‘ gerçek sizi özgür kılmalıdır’. Tutulmuş olduğunuz zaman tüneli kırılarak açılıyor ve biz size neyi doğru olup olmadığı konusunda yardım etmeliyiz. Eğer bazı insanların şüpheleri varsa biz size gerçek olarak sunulan şeylerin kanıtlarına sahibiz. Biz bunları sizlerin üzerinize empoze etmiyoruz ve bazıları hala yanlış inançlarına tutunmaya devam edeceklerdir. Bunun önemi yoktur çünkü zamanla sadece gerçek var olabilecektir. Siz bütün hayatınızı kapsayan kendi Kayıt Odanıza sahipsiniz, bu yüzden herhangi bir anlaşmazlık olduğunda hiçbir tartışma olamaz. Bunlar her bir enkarnasyondan sonra hayatınızın yeniden gözden geçirileceği zamanlarda kullanılır ki bu bazı insanlar için akla yatkın düşüncelerdir.

Hayatımızı o kadar da ciddiye almayız, şakalaşır eğleniriz dediğimiz zaman bize inanın Sevgili Bireyler. Biz hayatlarımızı neşe içerisinde yaşar ve mizahı paylaştıkça aramızdaki bağı güçlendiririz. Elbette biz sizin endişelerinize veya kaygılarınıza sahip değiliz ancak sizde birlikte gülerek kendinizin ve diğerlerinin günlerini aydınlatabilirsiniz. Kahkaha Evrenseldir ve her bir ruh komik bir durumu veya yorumu takdir edecek içsel anlayışa sahiptir. Kahkaha öylesine canlandırıcıdır ki ruhu ve titreşimleri yükseltir. Ancak iyi bir kahkaha başkasını alay konusu ederek kazanılmaz. Kalplerinizde hepiniz hala birer çocuksunuz ama bir mesafe koyma ölçüsüne sahipsiniz ki büyüdükçe kendinizi çocukça eğlenceler olarak isimlendirdiklerinizden ayrı tutuyorsunuz. Kendinize devam edip tekrar o çocuk haline gelmek için izin verin ve hayatın eğlenceli yönünü görün.

Siz gelen büyük değişikliklerin ilk işaretlerini görmeye çok yakınsınız ve müttefiklerimiz onlara katılmaya aradığımız fırsatı yaratmak için çok çalışıyorlar. Onlar sorumluluklarının neler olduğunu çok iyi biliyorlar ve Yükseliş yolunda son itmeyi sağlayabilmek için size hizmet etmeye kendilerini adamışlardır. Bu bazı olayların bir süre ertelenmesi anlamına gelse de her halukarda onlar yine de olur. Ancak belli değişiklikler diğerlerine göre daha fazla önem taşımaktadırlar ve biz İfşaatın yapıldığına dair ilk belirtileri arıyoruz. Bir taraftan bizim varlığımız ve şimdi sizin yanınızda olduğumuz genel olarak bilinmektedir, siz bir aciliyet göremeyebilirsiniz. Oysa bizim bu bilgilendirmenin sizin yetkilileriniz tarafından yapılmasına ihtiyacımız vardır ki böylece biz en nihayetinde açık hale gelebilelim.

Bizim hala durumu zorlama seçeneğimiz vardır ancak bu eylem bizim son tercihimizdir. Her yönden biz İfşaatı sizin kendi çabalarınızla ortaya çıkarmanızı tercih ederiz. Adil olmak gerekirse siz birçok kez liderlerinize buyurmaları konusunda rica ettiniz ve dilekçe yazdınız ama şimdiye kadar hiçbiri böyle yapmaya cüret edemedi. Biz ihtiyatlı yaklaşımlarını takdir ettik ancak şimdi tedbiri rüzgara bırakmanın ve geniş bir halk kitlesi tarafından çoktan bilinen şeyi açıklamanın zamanıdır. Ne olduğuna çok fazla aldırmadan biz hala kendimizi daha sıklıkla görünür kılıyoruz ve daha önce var olmuş olan korku olmadan kabul görülmekten de memnunuz. Biz sizin bizimle tanışmaya hazır olduğunuzu hissediyoruz ve bu bizim tepkimizi hızlandırıyor.

Ben Sirius’tan Salusa, ve size Işığın Galaktik Federasyonunun iyi dileklerini getirdim, ki sizde sevginizi bütün dünyaya yaymalısınız. Asla çok fazla olamaz ve siz neredeyse yükselmeye hazırken onun katlanarak çoğalmasına yardım edeceksiniz. Dünya sizin hepinizden gelen muhteşem bir Işık şovu sunuyor ve bu sizin Yükseliş çağrısına ne kadar iyi cevap verdiğinizin göstergesidir. Çok fazla yardıma sahip oldunuz ve zorluklarla tek başınıza yüzleşmeniz gerektiği de asla düşünülmemiştir, ve daha yüksek titreşimlerdeki yolculuğunuz boyunca da öyle olacaktır.

Teşekkürler SaLuSa.
Mike Quinsey.

Çeviri: Pınar Gelişir

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com