Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Monday 26 November 2012

26 Kasım 2012




Salusa 26 Kasım 2012

Şimdi, her bir geçen gün perdenin arkasında olan şeylerin ilk kanıtlarını ortaya çıkarmaya başlamalıdır ki bu sizin için sürekli değişiklikler sağlayacaktır. Medyanın ‘iyi’ haberleri ele alamaması esef vermektedir çünkü hala kontrol edilmektedirler. Ancak sizin internetiniz öylesine geniştir ki İfşaat ve diğer beklenen durumlarla ilgili ve sıklıkla gerçek bilgi kaynağı olanlardan bilgiye ulaşmakta hiçbir sıkıntı çekmezsiniz. Ama hala bazı otantik görünümlü web sitelerine ve sizi şaşırtmak için sürdürülen raporlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Gerçek açıklamalar yapıldığı zaman kafanızda onların gerçekliğine dair hiçbir şüphe olmaz. Örneğin İfşaat dünya çapında önem taşır ve buna göre, bunun sizin liderleriniz tarafından ele alınması gerekir.


Sizin ve Dünya Ana’nın yolunda olan bütün bunlarla birlikte Yükseliş hala devam etmektedir ve onun varlığında herhangi bir sorun yoktur. Evrenle birlikte her şey hazırlıklarının son aşamalarındadır, ve sizin Yükselişiniz diğer bütün değişiklikler kadar önemlidir, hatta daha da fazla. Bunu tamamen kendiniz için kendi başınıza yapamayacak olan sadece sizlersiniz, ve tabii ki biz Işığın Galaktik Federasyonu ve diğerleri size yardımcı olabilmek için oldukça hareketliyiz. Bu rol için seçilmiş olmak bizim için bir ayrıcalıktır ve diğerlerine hizmet etmek bizim var olma amacımızdır. Yükseliş sadece bir başlangıçtır ve ondan sonra bizim onunla birlikte ilerleyen yaşam değişikliklerine sizi hızlı bir şekilde taşımakla yapacağımız çok şey vardır. Biz inanıyoruz ki şimdi birçoğunuz yaşam kalitenizi yükseltmenin ve egemenliğinizi yeniden yapılandırmanın ne demek olduğunun farkındasınız. Yolunuzun başkaları tarafından yaratılmasına sahip olmanın yerine siz kendi realitenizi kendiniz yaratacaksınız. Bu benzer düşüncedeki ruhları bir araya getirir ve değişik arzuları olan bazılarının da ayrı yollara gitmelerinin de sebebidir.

Eğer yeni bir frekansa geçiyor olduğunuzu düşünürseniz, her bir boyutun içinde çeşitli seviyeler olduğunu anlayacaksınız. Bu yüzden hepiniz birinin içerisinde olmayacaksınız ve bazı insanlar sizin görüşünüzden kaybolacaklardır. Bu nedenle tekrar vurgulamak istiyoruz ki her bir ruh kendini kesinlikle doğru seviyede bulacaktır. Bu kendi titreşimleriyle uyumlu, kendilerini rahat ve huzurlu hissettikleri yer olacaktır. Bu diğerleri için endişe eden ve onlara kendi seviyelerinde eşlik edecek olanlar için mükemmel bir cevaptır. Ailelerin söz konusu olduğu yerde izninizle aklınızı biz dinlendirelim, ki normal olarak bir çok üyesi bir arada kalacaktır. Açıkçası Yükselişin onlar için ne anlama geldiği konusunda oldukça zıt fikirlere sahip olan insanlar da kendileri için paralel dünyalarda farklı realiteler yaratabilecekler. Eğer bir şekilde kısıtlanıyor olsaydı o zaman size serbest seçim yapma özgürlüğü sunmanın manası var olmazdı.

Gelecek olan değişikliklerin gerçek boyutu birçok insan tarafından anlaşılmış değildir ki bu mevcut deneyimlerinizden oldukça farklıdır. Eğer Dünya üzerinde Cenneti arıyorsanız alacağınız şey budur ancak tabii ki yeni bir Dünya üzerinde. Hayatınızdaki öcülerden birisi de tozdur, ki siz onu temizlemeye çalışırken bir sürü saat harcıyorsunuz. Bu daha fazla olmayacaktır çünkü havanız saf olacaktır, ve ayaklarınızın altındaki yer şu anda bildiğinizden çok daha farklı bir dokuda olacaktır. Yaşlanma yada çürüme olmadığından dolayı bitkilerden veya başka kaynaklardan hiçbir kalıntı kalmaz. Temizlik ve parlaklık yüksek titreşimlerle el ele ilerler, ki bu aynı zamanda size şu anda sahip olduklarınızdan çok daha büyük bir renk aralığı da sunacaktır. Yani Cennet gerçekten Işığın yüksek boyutlarını tanımlayan kelimedir.

Dünyada o kadar fazla suç eylemi vardır ki siz hayatınızı evinizi ve mülkünüzü suça karşı güvenli hale getirmekle harcarsınız. Kişisel seviyede sizin korkunuz soyulmak veya saldırıya uğramak, veya hatta daha kötüsüdür. Sevgili Bireyler, yüksek alemlerde böylesine tehlikeler veya tehditler var olmazlar ve olamazlar, bütün ruhlar kendilerini sevgi ve şefkatle ifade ederler. Bolluk hangi formda olursa olsun zenginlik biriktirme ihtiyacını uzaklaştırır. İhtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuzda başkasının malına veya eşyasına imrenmezsiniz. Bu fikir üzerinden düşününüz ki kapıların kilitlere ihtiyacı yoktur ve sizin mülkünüzde gizlenmek zorunda değildir. Yakında sizde böylesine değişikliklere alışacaksınız ve yaşam sadece mutlak sevinç ve mutluluğun sürekli bir deneyimi olacağından hiç bir şey hakkında endişe etmenize gerek kalmayacak.

Kendilerini sizinle benzer bir yolda gören sizinle arkadaş olmak isteyen birçok medeniyet var. Bunlar insan gibi ya da insansıdırlar ve çoğunlukla genetik mühendislik yoluyla sizinle bağlantılıdırlar. İnsanlar doğalarında arkadaş canlısı ve samimi Varlıklardır ve siz benzer Varlıkları çekersiniz. Bazıları çoktan sizinle bireysel olarak iletişime geçtiler ancak bu tip iletişimleri biz Yükseliş gibi daha önemli konulara olan dikkatinizi dağıtmamak için kontrol altında tutuyoruz. Bizimle ilk görüşmeleriniz zaten Federasyon üyeleri olan sizin gerçek ailenizle tanışmak için olacak. O zamana kadar bilinç seviyelerinizi yükseltmiş ve geçmiş bağlantılarınızı yakında geri çağırabiliyor olacaksınız.

Fark etmeye başlıyor olduğunuz gibi, Yükseliş sizin titreşiminizde ve bilinç seviyenizde Kuantum bir atlayıştır. Hazır olup olmadığınızı kontrol edin, birkaç yıl geriye gidin ve emin olun ki siz bilincinizde büyük bir değişimi fark edeceksiniz. Bu geçmişte nispeten aşamalı bir ilerleme olmuştur ancak şimdi bu hızlanmıştır ve neredeyse günlük olarak fark edilebilmektedir. Size söyleyebiliriz ki Işık Evrenin her bir köşesinden Dünyanıza akmaktadır. Asla desteksiz olmadınız ve Yükselişin yakınlığından dolayı bu şimdi daha da yoğunlaşmıştır. Biz her ruhu yükselme niyetini ifade etmiş olarak görmek istiyoruz, böyle yaparak da güven dolu ve iyi hazırlanılmış olunur.

Siz Evrenin bir ucundan diğer ucuna aşkla seviliyorsunuz ve bu ne olursa olsun Işık veya karanlık bütün ruhları kapsar. Bu hepinizin dualitenin içindeki rollerinizi oynamanızdan dolayıdır ve bu nedenden dolayı kimse hiçbir ruhu yargılamamalıdır. Sizin yasalarınız sorgulayıcı ve onlara karşı gelenleri hapsetmeye yönelik olduğundan ve siz önyargılı ve cezaya karar eğiliminde olduğunuzdan dolayı buna alışmanız biraz zaman alacaktır. Bu hiçbir fikriniz olmamalıdır demek değildir ancak çoğunlukla sizin yargınız cezalandırma fikirlerinin enerji formlarını taşır. Burası sizin böylesine yargılar yapabileceğiniz bir yer değildir ve hatta bir kişi suçlarından kaçabilecekmiş gibi olsa bile adalet her zaman yerini bulacağından dolayı siz rahat edebilirsiniz. Hiç kimse onun hakkında bir şey bilmese bile eylemlerin enerjileri eterlerde varlığını sürdürdüğünden dolayı hiçbir şey sonsuza kadar saklanamaz.

Ben Sirius’tan SaLuSa, ve bir çoğunuzun Yükselişe kişisel hazırlığınızı tamamlamak için kodlamanın bırakılmasında büyük önem taşıyan 12.12 ye özel bir olay planladığınızı görmekten memnuniyet duyuyorum. Işıkta kalın, sevgiyle kalın.


Teşekkürler SaLuSa.
Mike Quinsey.
Çeviri: Pınar Gelişir

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com