Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Friday 23 December 2011

21.12.2011




    SaLuSa, 21.12.2011


Normal yaşam beklentiniz daha yüksek boyutlarda olan bizim gibi varlıklarla karşılaştırılamaz. Bununla beraber, yaşamınızın içine pek çok şey dolduruyorsunuz. Bunlar her gün, birlikte ruhsal evriminizi hızlandıran deneyimlere yol aldığınız yeni mücadeleleri getiriyor. Sürekli olarak böyle çok yönlü deneyimler sunan Dünya gibi bir başka yer yok. Bunlar istisnai olarak sınanabilmekte ve dayanma gücünü artırabilmektedir. Dünya’nın insanları, kendini gösteren her mücadelenin üstesinden gelerek başarma azmiyle bizi hayrete düşürüyor. Dünya üzerindeki ruhlar için ışık ve karanlık arasındaki mücadelede siz gerçekten kazananlarsınız. Bu, döngünün kesin olarak yararınıza sonuç getireceğine herkes karar verdikten sonra böyle oldu.

Zaferinizin ödüllerini almanızdan önce kalan şey, kutlamaları berbat edenleri ortadan kaldırmaktır. Ancak böyle yapmalarına izin verilmeyecektir. Bunun nedeni 3. Dünya savaşını başlatma amaçlı çabalarını öğrenme korkusunu yaşamamanız gereğidir. Galaktik Federasyondan bizler böyle bir çabayı durdurma yetkisine tamamen sahibiz. Müttefiklerimize bizim adımıza müdahale etme talimatı verildi. Olaylar aylardır tamamlanma yolundadır ve size, İlluminati’den olan güçlü kişilerin sonunun başlangıcını görme fırsatı verecektir. Onlara kaçış yok, her zaman onlar hakkında görüşümüz var ve farkında olmadığımız saklanma yeri yok. Onların varlıkları ya da başlarına gelmek üzere olan şey hakkında endişelenerek enerjinizi boşa harcamanıza gerek yok. Güçlerinin ve sizin pahanıza haksız yoldan elde ettikleri kazançlarının alınacağı gün geldi.

Yaratıcı kendi deneyimlerinizi tayin etmek için size özgür irade verdi ve birçok yaşamlarınızla, denemediğiniz pek bir şey kalmadı. Şimdi bu konuda çok daha tecrübelisiniz. Çoğunuz ışığınıza bağlandınız ve asla onun azalmasına izin vermediniz. Şimdi diğer insanları aydınlatan bir işaret ateşi gibi parlayan ışığınızla onurlu bir şekilde duruyorsunuz. Farkındalık tam hızla ileriye gidiyor ve birçok ruh yaşamın amacını anlamaya başlamakta. Bu, bedeninizden daha fazlası olduğunuzun, onun yaşamının sonsuz olduğunun ve içinizdeki Tanrısal varlığınıza sahip olduğunuzun idrak edilmesidir. Bu aynı zamanda sizin her şeyle bir olduğunuzun kabulüne yol gösterir. Böylece tüm ruhların karşılıklı bağlantılı olduğunu ve bütünü oluşturduğunu görebilirsiniz. Bu, yargılamanın haksız ve mantıksız olduğunu size öğretir. Çünkü bir ruhun yaşamda belirli bir yolu almasına yol göstermiş olan koşulları bilmezsiniz. Gerçekte, çoğunuz -belki önceki bir yaşama geri dönüşler yapabilenler dışında- kendi arkaplanını bilmez.

Daha yüksek bir boyuta erişmenize ve bilinçliliğin daha yüksek bir derecesini elde etmenize kadar, yaşam bir muammadır. Bazı şeyler, şimdi olduğunuz gibi, hala kavrayışınızın ötesindedir. Bazen size gerçeği taşıyacak uygun ve yeterli sözleri bulmakta zorluk çekiyoruz. Bununla birlikte, uzak olmayan bir zamanda sahip olacağınız daha üst bilinç düzeyinde her şey açık olacaktır. Bu, sizin için daha yüksek düzeylere erişeceğiniz zamandır ve gelecek birkaç yıldaki yükselişiniz, şimdiki durumla karşılaştırıldığında şaşırtıcı olacaktır. Sonunda bize katılacaksınız ve gerçekten ait olduğunuz yere geri dönüşünüzü memnuniyetle karşılayacağız.

Alışılmadık başarılar yılının beklentisiyle güçlenen enerjileri ileriye doğru taşımanızı isteriz. Bu, müthiş başarılardan biri olarak tarihinize kaydedilecektir. Tüm zaman hatları esnek olduğu için, bu enerji dualitenin sonunun nasıl hızlı bir şekilde geldiğini tayin edecektir. Bununla birlikte, yaşadığınız en önemli sorunlara yol açan bazıları daha iyiye dönecektir ve hiçbir şey onların ortaya çıkmasını durduramayacaktır. İfşaat liderlerinizle açık olarak görüşmemize fırsat veren bu büyük gelişmenin hala vazgeçilmez unsurudur. Onlar bizi biliyorlar çünkü uzun zamandır temas halindeyiz. Ancak onların, kendi insanlarını temsilen karar verme haklarına uyduk. Onları ve yapmakta oldukları şeyi görmemize rağmen, sizin yararınıza olmadığını düşünmüş olabilirler. Ancak özgür iradenin seçimine fırsat vermek zorundayız. Bununla birlikte, insanların mazeretlerine ve uzun yıllardır süren savaşlardan sonra barış arayışlarına da karşılık veririz. Size başka bir Dünya savaşı başlatma çabasının başarıya ulaşmayacağına ve barışçıl ilişkiler kurmak için yapabileceğimiz her şeyi yapacağımıza söz veriyoruz.

Bize göre, liderlerinizin boyunduruğu altında gördüğünüz muamele ile enerji ve kaynakların daha çok verimli olmayan faaliyetlerde harcanmış olması konuları bir açıklama bekliyor. Doğru şekilde kullanılsaydı, ve insandan insana yayılmak için yeterli olandan daha fazlası var olduğundan, kolayca lüks içinde yaşardınız. Bu durumun gerçeğini bilfiil yaşayacaksınız. Çünkü zenginliği yeniden dağıtacağız ve kaynaklarınızın doğru bir şekilde kullanılmasını sağlayacağız. Bütün bunlara rağmen, ve hiçbir şekilde en üst düzeye erişmeseniz bile, orada yaşam keyifli, neşeli ve tam anlamıyla mutlu bir yaşam olur. Her şey hemen tamamlanamasa da, buna erişmek için zaman olacak. Kaderiniz olan büyük kozmik varlığa geliştikçe, yükselme düzeyleri de size gelecektir.

Dostlarım, halen başlamış olan temizlenmeden ya da İlluminati’nin parçası olup, son ana kadar direnenlerden kaynaklanan problemlerle şaşkına dönmemek için elinizden geleni yapın. Her zaman başarınızın garanti olduğunu ve yükselmeyi arzu eden herkesin yükseleceğini unutmayın. Aynı zamanda, eğer olaylar olması gerektiğine inandığınız gibi sonuçlanmazsa, kendinizden endişe etmeyin, çünkü en önemli konu yükseliştir. Bunun benzersiz olduğunu ve sonunda bir deneyimin tamamlanacağını size hatırlatırız.

Ben Sirius’tan Salusa’yım ve Dünya’nızda meydana gelen olayları yakından izlemekteyim. TV programlarınızı bilfiil izliyoruz, ancak ilgimiz gerçekte Dünya’nızın haber hizmetlerine odaklanıyor. Oynanmakta olan oyunları ve onunla birlikte giden siyaseti anlıyoruz, ancak onların arkasındaki gerçek amacı da biliyoruz. Enayi yerine konmayız, işte bu yüzden bizimle yapılan müzakereler olumlu olacak ve evrağa taşınacaktır. Çünkü sizinle kalpten ilgileniyoruz. Başkaları için dilediğiniz her şeye siz de kavuşasınız.



Teşekkürler SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light

Çeviri: BDost/Emreskopi 
emreskopi.blogspot.com 




Translations 




First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com