Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Friday 2 December 2011

28.11.2011



     SaLuSa, 28.11.2011



Güzel gezegeninize gönderilmekte olan sevginin miktarı giderek artmakta ve bu da daha yüksek bilinç düzeylerine çıkmanıza yardım etmektedir. Saf ışıktan hayal bile edemeyeceğiniz güçte birçok harika varlık buraya katılmaktadır. Işığın akışını aşırı yüke karşı kontrol edebilirler çünkü maksimum başarıyı sağlamak için yükselişin bütün süreci dikkatli bir şekilde düzenlenmelidir. Genel anlamda dünyaya enerji getirme yeteneğiniz olduğu için ızgaralar güçlendirilmiştir ve bu bilinçlilik düzeyinizi yükseltmenize yardım etmektedir. Biz bu zamanların hepiniz için ne kadar önemli olduğunu yeterince vurgulayamıyoruz ve size sunulan bu harika yükselme fırsatından yararlanmanızı ısrarla tavsiye ediyoruz. Uzun olmayan bir zaman sonra dünya üzerinde merkezlenen odaklanmış bir enerji olacak ve bu enerji her ruha yükselmenin araçlarını sunacaktır. İlk gerekli olan şey tüm ruhların sizinle bir olduğunu görmenizdir. O zaman kendiniz için istediğiniz şekilde herkese sevgi ve incelikle yaklaşacaksınız.

Yaşamınızdaki hiçbir şey ruhsal evriminiz kadar önemli değildir ve daha düşük titreşimlerde kalmayı istemiyorsanız daha yüksek bir düzeye bilincinizi nasıl yükseltebileceğinizi araştırmak zorundasınız. Ne hissederseniz hissedin, yaşam amacınızı arayan sizi ileriye itecek doğal bir heves içinde olmalısınız. Bedeninizden daha fazlası olduğunuz fikrini kavrayamayan insanlardan gelen yorumları bir tarafa bırakın ve sizin yok edilemeyen, gerçek siz olan bir yanınız olduğunu bilin. 3. Boyuttaki fiziksel insan varlığı olarak deneyim geçirmek büyük bir maceranın parçasıdır ki, bu macera şimdi ikilik(dualite) döngüsünün tamamlanmasıyla sona ermektedir. Yükselenler için bu macera, daha büyük derecede bilinçlilik sağlayacak olan kristalin temelli hücrelerden oluşan bir bedende yeni deneyimlere doğru taşınacaktır. Yaşlılık gibi sizi etkileyen önceki engellerin tümü, artık meydana gelmeyecektir ve yaşam çok daha keyifli ve ödüllendirici olacaktır.

Kendinizde bir değişim görmeseniz de değişimin söz konusu olduğu bir yerde olduğunuz gibi duramazsınız. Etrafınızdaki herşey evrilmektedir ve siz yardım edemezsiniz, ancak olan şeylerden etkilenirsiniz. Uzun vadede bir deneyimden diğerine geçerek mevcut düzeyinizden ileri gitmek isteyeceksiniz. Önünüzdeki değişiklikler eski paradigmanın değer yitirdiğini gösterecek ve yeninin gelişiminizi için çok daha fazla fırsat sunduğuna şüphe duymayacaksınız. Bu rastgele bir olay değil, kaynağa geri dönmüş varlıklar tarafından yürütülen, Yaratıcının planının bir parçasıdır. Galaktik Federasyondan olarak bizler, nihayetinde göründüğümüz ve sizlerle görüşebildiğimiz zaman bu size sorularınızı cevaplandırma fırsatı verecek. Biz sizin bu zaman döneminizin rehberleriyiz ve daha önceki temaslarımızla zihinlerinizi ve yüreklerinizi buna çoktan açtık.

Sizin ruhsal gelişiminiz için daha fazla sorumluluk almanıza ve bu konuda daha fazla bilgi edinmenize ihtiyaç var. Şimdiye kadar, bu konuda diğerlerine daha çok bağımlı oldunuz ve birçok örneklerde gerçeğe doğru ilerleme yeteneğinizi çok geciktiren yanlış yollara yönlendirildiniz. Biz inançların çok güçlü olduğu yerde değişime direnci kırmanın güç olduğunu, ancak gerçeği reddetmenin çok zor olacağı zamanların gelmekte olduğunu biliyoruz. Tarihiniz hakkındaki gerçekleri inkar etmenin çok güç olacağı şekilde açıklayacağız. Çünkü çürütülemez deliller bu gerçeklere eşlik edecek. Bu tanrı tarafında verilen ve kimsenin geri alamayacağı bir hediye olduğu için özgür iradenizi etkilemez.

Herkes için ikna edici olacak olan şey, geçmiş olayları gerçekte hemen orada oluyormuş gibi size gösterme yeteneği olacaktır. Bu şekilde gerçeklere itiraz olmayacaktır ve tarihiniz gerçekte nasıl olduysa o şekilde yeniden yazılabilecektir. Bu öyle önemlidir ki, böylece evreninizde meydana gelen negatif etkilerin yaşamlarınızı kontrol etme yolunu tam olarak anlayabileceksiniz. Bununla birlikte, yükseldiğiniz zaman, artık sizin üzerinizde bir güce sahip olmayacaklar, çünkü onların titreşimleri böyle bir düzeyde var olamayacak kadar düşük olacaktır.

Yavaş yavaş, içinde olduğunuz büyük resmi görmeye başlıyorsunuz ve karanlık güçlerin bunu önleme çabalarına rağmen, yükselişin etkili olduğu yerde başarılı olmak alnınıza yazılmıştır. Gerçekte, daha yüksek boyutlara ilerlemek dışında deneyimleriniz de yükselişinizin doğal bir parçasıdır. Biz önceden de çok sayıda yükseliş sürecine katıldık ve sizinki fiziksel bir bedenle birlikte yükselmenize fırsat verdiği için en benzersiz olanıdır. Muhtemelen hayallerinizin ötesinde bir deneyim olsa da bilinç altlarınızda bir yerlerde, önceki zamanlardan, buna benzer derin hatıralara sahipsiniz. Her zaman, çok daha yüksek varlıklar olduğunuzu ve daha fiziksel bir varoluşta deneyim kazanmak için bu boyutları bıraktığınızı hatırlayın.

Sevgililer, şimdi olduğunuz yerden daha yüksek bir boyuta sıçramanız çok hızlı olacağı için bu olağanüstü olacaktır. Biz bu sürecin çoğundan sorumluyuz ve buna çok yakında başlamak zorunda olmamız bundan. Zamanlama esnektir ve biz gecikmelere sizle aynı tepkileri vermiyoruz. Belirli olayların ne zaman başlatılması gerektiğini tam olarak biliyoruz. İşte bu yüzden harekete geçmemize izin verilene kadar sabırla bekleyebilme avantajına sahibiz.

Dünya bilinçlilik düzeylerinin katlanarak artmasına ve sizi karanlık güçlerin etkisinden uzak, ileri bir düzeye çekmeye neden olacak olan son bir ışık akımının ihtiyacı içindedir. Bu sizi son adımlara tümüyle yoğunlaşabileceğiniz bir pozisyona sokacak ve yükselişte size yol gösterecektir. Halen, o yoldasınız ve biz ileriye doğru gitmeye devam ederken ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü yardımı size vereceğiz. Bu çok uzun zamandır üzerinde çalıştığınız olağanüstü zafer hep bildiğiniz gibi sizin olacaktır.

Ben Sirius’tan Salusa’yım ve uzayınızda bizim mevcudiyetimizi daha fazla farkında olmanız için verdiğimiz sözleri tutmakta olduğumuzu söylüyorum. Bizim niyetimiz sizinle daha fazla bağlantı kurmak ve bizim gemilerimizin daha fazla görünmesidir. Bunlar bizi ifşaate götürmeye yardım edecek ilk adımlardır.





Teşekkürler SaLuSa.
Mike Quinsey.



Çeviri: BDost/Emreskopi 




Translations 





Originals and translations of Galactic Messages available on

 http://www.galacticchannelings.com/












First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com