Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Saturday 2 June 2012

01 Haziran 2012


SaLuSa 01 Haziran 2012

Bu yıl kısa bir zamanda uzun bir yol katettiniz ve müttefiklerimiz kendi çabalarının karşılığını aldığı bir noktaya ilerlemiştir. Bazen istikrarsız bir yolculuk olmuştur, çünkü dünya’ya ışığı demirlemede ne kadar başarılı olduysanız, karanlık olanlar da ilerlemenizi durdurmak için o kadar kararlı olmuşlardır. Ancak meydan okumaya kalktınız ve amacınıza erişmeden önce durdurulmanız olasılığı geçmiştir. Böylece planlarımızı açıkladıkça ve hemen her şey son hücum için yerini aldığı için, bunun üzerinden düzlüğe çıkılmaktadır. Zamanlama her zamanki gibi, şimdi en büyük faktördür ve ilerlemek için sinyali aldığımız zaman, meseleler çok hızlı bir şekilde ilerleyecek.


İnsanlar Işığın içinde uyandıkça Dünya’nın üzerine inen Işık katlanarak artmıştır ve en güçlü düzeyine erişmiştir. Sonuç düşük titreşimlerin dönüştürülmesi ve öncekinden daha yüksek bilinçlilik düzeyinin yürürlükte olmasıdır. Bu planlanan her şeyin ve böyle düzeylere yükselme işinin büyük bir başarıyla gerçekleştiği anlamına gelir. Çoğunuz ansızın ortaya atılan, uygarlığınızı henüz bitirmiş olduğunuz karanlık dönemin dışına çıkararak yükseltecek olan yeni fikirleri kavrayacak durumdasınız. Yaşamınızdaki, kökleşmiş alışkanlık ve inançlarınızdaki dramatik değişiklikler aniden hoş karşılanır olmuştur, çünkü getireceği faydaları görebiliyorsunuz. Hiçbir şey bazı fedakarlıklar olmadan gelmez, ancak sizi sık sık bilgilendirdiğimiz için, gelecekteki mutluluk ve refah durumunuz candan desteklenir.


Mevcut pozisyonunuzu, kolayca başa çıkabileceğiniz bir pozisyon olarak görüyoruz ve bunu henüz tamamen farkında olmayan ya da bilgilendirilmemiş olan insanlara taşımak için size güveniyoruz. Yaptığımız hazırlıklar, bazı aşamalarda, insanları meydana gelen şeyle ilişkili tutma sorumluluğunu üstlenecek. Bu, daima sizin en çok yararınıza işleyeceğini görmek zorunda olduğumuz için, çok önemli olarak görülür. Gerçekte düğmesi açılmadığı zaman bile, televizyon alıcılarınızda mesajlarımızı göstermek bizim için çok kolaydır. Bununla birlikte, sizinle açık olarak bir araya gelmemiz mümkün olduğunda koşullar değişecektir, çünkü o zaman canlı görünebileceğiz ve biz kendi kanallarımızı faaliyete geçireceğiz.


Pek çok yıllardır gerçeğin ne ölçüde örtbas edildiği bize tamamen şaşırtıcı gelmiştir, çünkü Hükümetleriniz bu amaç için kullanılan örgütleri desteklemeye çok büyük paralar harcamışlardır. Şimdi zeki yaşamın işaretleri için evreni araştıran SETI ile devam ederler, ancak hükümetinizin Griler olarak bildiğiniz dünya dışı varlıklarla sürekli diyalogu olmuştur. 70 yıldır, düzenli bir şekilde devam etmiştir. Işığın Galaktik Federasyonundan bizler de liderlerinizle temas halinde olduk ve bizim dünyanıza barışı getirme tekliflerimiz reddedildi. Bu bize sürpriz olmadı, çünkü karanlık olanların gündemi dünyayı ele geçirmek ve insanları köleleştirmekti. Onların planları çok iyi ilerledi ve aniden Işığa yanıt vermenize ve gerçeği anlamaya başlamanıza kadar başarılı görünüyordu.


Geçmişte, sizi korumamız için bize başvurdunuz, ancak özgür seçimle sizi geliştiren ve kapana kıstıran koşulları yarattığınız için bu izin verilebilir değildi. Bu çekim Kanunuyla ilgilidir ve titreşimler çok düşük bir noktaya eriştiği zaman, benzer titreşimleri olan dünya dışı varlıkların Dünya ile temas kurmasına izin verdi. Bu ileri teknolojik bilginin alışverişi konusunda dünyanızda onarlın üslerine izin vermek için anlaşmalar yapıldığın zaman oldu. Kesinlikle gizli amaçlar için, özellikle de yıkım silahları için kullanıldı. Bunun çok azı büyük ilerlemelerin yaşamlarınıza nasıl fayda sağlamış olduğunu düşünmeniz için size aktarılmıştır. Bu karanlık olanların planlarına uygundu, çünkü normal bir yaşam sürmek için gerekli şeylerden yoksun olan insanların onların varlığına bağımlı olduğunu biliyorlardı.


Karanlık olanların planlarının en iğrenç yanı, sizi savaş halinde tutma niyetleriydi, yanlış araçlarla başlamış olsalar bile. Onların milyonlarca ruh üzerinde milyonlarca ölü için devam eden suçları vardır. Bazılarınızın bu koşullarda niçin müdahale etmediğimizi anlayamadığınızı biliyoruz, ancak bir uygarlığın evrimine müdahale etmemize izin verilmedi. Tek istisna böyle yapmak için bize ilahi yetki verilmesidir, bu da artık başka bir savaşa izin verilmeyeceği emredildiği zaman oldu. Buna artık dünya savaşlarının olmayacağını ekleyeceğiz ve uzun zaman önce, sizin büyük güçleriniz nükleer silahların Uzayda kullanılmasına izin verilmeyeceğini kesin olmayan terimlerle söylediler. Bizim uyarılarımızı dikkate almadılar ve gemileri tahrip edildiği ya da yok edildiği zaman sonuçlarına katlandılar.


Sevgili birler, eğer gerçekten yürütülmüş olan karanlık operasyonlar hakkındaki gerçeği bilirseniz, şok olursunuz ve kahredersiniz. Hayranlık duyduğunuz insanlar böyle olayların arkasında olmuşlardır ve dürüst ve iyi niyetli olanların kendilerinin ve ailelerinin yaşamlarından duydukları korku nedeniyle dile getirmeye cesareti olmadığı gücü kullanmışlardır. Bununla birlikte, çok yakın zamanlarda, her zamankinden daha fazla insanın gerçeği dile getirmeye hazırlandığını belirtmekten çok memnunuz. İlluminati’nin güçlü bankacılık aileleri tarafından yönlendirilen ve desteklenen gizli operasyonları açığa çıkmaktadır. Neyse ki, aynı ispiyoncular Işık için çalışanların karanlık olanlara, çoğunun tutuklama için işaretlendiği ve kendi suçlarından dolayı hesap vereceği bir noktada, ne kadar baskı yapmakta olduğu hakkında sizi bilgilendirebilirler.


Açıkladığımız şey, tam anlamıyla gizli tutulmamıştır ve eğer nereye bakacağınızı bilirseniz, İnternetinizde çok daha fazla bilgi bulabilirsiniz. İlluminati’nin en berbat faaliyetlerinden biri 9/11 (11 Eylül)’di ve bu olay meydana geldiğinden beri, birçok meslek kuruluşu tarafından özel olarak incelenmiştir ve İnternetiniz üzerinde tonlarca bilgi vardır. Zihniniz belki de tüm saldırının bir yanıltma operasyonu olduğuna ve bu konudaki soruşturmanın olayların İlluminati versiyonunu desteklemek için düzenlendiği şeklinde bile uydurma yapıldığına inanmanıza imkan vermeyecektir. Başkaları da vardır ve İngiltere’de 7/7, sahte olarak suçu üstlenmek için ayarlanan insanlarla, benzer bir senaryoydu. Bununla birlikte, tüm sorumlular ve katılanlar bilinir ve suçlarından dolayı yargılanacaklar.


Ben Sirius’tan Salusayım ve size barış dolu zamanların karşınızda durduğunu temin ederim.



Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: BDost
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com