Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Wednesday 20 June 2012

20 Haziran 2012


SaLuSa 20 Haziran 2012

Bazı gerçek hareketlere o kadar yaklaşıyorsunuz ki, Karanlık olanların sonunun başlangıcına şahit olmaya yakın olduğunuza şüpheniz olmayacak. Tam olarak düzenlenmiştir ve çok daha uzun süre ertelenemez. Ortaya çıkması yakın olan şeye siz bile şaşıracaksınız ve böyle büyüklükteki bir operasyonun başladığına şaşıracaksınız. Tutuklamaların mümkün olduğu kadar kısa bir zamanda yerine getirilmesini garantilemek titiz bir planlama olmuştur. Her bir birey tarafından yapılan suç eylemlerinin kanıtının dikkatli bir şekilde belgelendirilmiş ve yapılacak suçlamaların uygunluğunun yeterli olduğundan emin olun.


Illuminati kendi talihlerinin değişmiş olmasının hızından şok olmuşlardır ve İnsanlığa karşı suçları için hesaba çekileceklerini hiçbir zaman düşünülmez. Onların nihai adaleti engellemeye çalışmaktan akılları başlarından gider, ancak onların kaçış yollarını kesme yolunu bulduk. Müttefiklerimizin hızlı bir şekilde toplanabilmesi için her birinin izini sürdür ve tüm operasyonu gözden geçiriyoruz. Karanlık olanlar için, kaçınılmaz olan bir hesap verme zamanıdır, ancak onların durumunda, ölümden sonraki yaşamlarının ve eylemlerini gözden geçirmek yerine, adaletin yerini bulmasını arzu eden insanlarla sizi yüzleştirirler. Yüzyıllardır nasıl kendinizi tuttuğunuzu ve yaşamın büyük kayıplarını içeren hemen hemen her olayın arkasında onların rollerinin olduğunu anlamak da önemlidir. Ceplerini doldurmak ve her zaman amaçları olan nüfusu azaltmak için savaşlar düzenlendi.

Bununla birlikte, geleceğe yoğunlaşmanızı ve Illuminati’ye ve onun destekçilerine kızgınlığınızı yönelterek enerjinizi kaybetmeden, ilk olarak Dünya üzerinde Işığın devam etmesine çalışmanızı istiyoruz. Bunlar, yaptıklarının sonucu olarak son zamanlardan sevdiklerini ve arkadaşlarını kaybeden biri için çok zor zamanlar olacaktır. Bununla birlikte, bu Işığın içinde kalabilme yeteneğinizin bir testi olacaktır ve bu sorumluları affederek gücünüzü gösterecek. Eğer böyle yapmazsanız ve intikam almaya çalışırsanız, olduklarından daha az iyi sonuç alırsınız ve onlarla bir enerji bağı kurarsınız. Onlar çok fazla sempatiye layık olmayabilirler, ancak onları kötü bir şekilde yoldan çıkan ve hemen hemen Işık kıvılcımlarını kaybeden ruhlar olarak görün. Onları tekrar yükseltmek için çok fazla Işık gerekecek, ancak yapılabilir. Yine düşeni kaldırmanın, daha negatif enerjiye onları bağlayarak durumlarını şiddetlendirmekten çok daha iyi olduğunu göreceğinizden eminiz.

Hepiniz Işığa karşı gittiğiniz aşamaları yaşadınız. Bununla birlikte, çok az istisnayla, bunu meydana getiren nedenleri anladınız ve bugün dualitenin mücadeleleriyle başak çıkmış olanların örnekleri olarak duruyorsunuz. Bunun için daha güçlüsünüz ve bu, aslında daha düşük boyutlarda pek çok yaşamlar harcamak için seçtiğiniz nedendir. Şimdi Işığın ve ustalığın bir düzeyine erişmiş olanlarınız arasında en güzel ruhları görüyoruz. Onlar her nereye giderlerse gitsinler, diğerlerinin uyanmasına yardım eden harika Işık fenerleridirler. Gördüğümüz gibi, kitlesel bilinçlilik hızlı bir şekilde büyümektedir ve bu Yükselişin kesin bir yoluna sahip olduğunuzun başka bir garantisidir.

Etrafınızda ya da doğrudan size ne olursa olsun, güçlü kalıyorsunuz ve bazı problemler hızla çözülmeli, çünkü şimdi siz, daha düşük enerjileri arkada bırakan ve açıkça yukarıya doğru bir çizgidesiniz. Gerçekte, çoğunuz kendiniz ile yaşamda saf şeylere arzunuzu artık tatmin etmeyen eski enerjiler arasında açık bir çizgi çizmektesiniz. Aile ve arkadaşlar arasında güçlüklere neden olabilir, ancak kendi ihtiyaçlarınızı izlemelisiniz. Şimdi kendinizi gerçekleştirme ve gerçekten kim olduğunuzu keşfetme zamanındasınız. Artık başkalarının görüşlerine tabi değilsiniz. Eğer gerekliyse, Yükselişe giden yolunuzu yapın ve başkalarının da aynı şeyi yapmalarına izin verin. Sevdikleriniz de katılabilirler ancak onlar da sezgilerini izlemek zorundalar ve biz sevgi bağının her zaman orada olacağını tekrarlıyoruz.

Yakın gelecekte, eğer böyle isterseniz, düşüncelerle seyahat edebileceksiniz ve bu hemen anındadır. Sevdikleriniz hiçbir zaman tümüyle sizin erişiminizin dışında olmayacaklar. Dünyada geçirdiğiniz her yaşamda, yakın ilişkileriniz fazlasıyla sınırlı olmuştur, çünkü özellikle ruhların aynı grubuyla dünyaya gelmeye meyillisiniz. Bununla birlikte, çok uzun bir zamandır kurulan pek çok ilişkilere sahipsiniz ve yükseldiğinizde, onları tekrar hatırlayacaksınız. Pek çoğunuz yükselişinizi bekliyorsunuz, bu nedenle arkadaşlıklar yenilenebilir ve özellikle aniden kim olduklarını bileceğiniz gerçek aileniz olabilir. Gösterişli bir şekilde kutlanacak pek çok şeyin olacağını anlayabilirsiniz. Vaat edilen şeyin olması nedeniyle yaşam hakkında daha iyi hissetmeye başlayabilirsiniz ve yükseldiğinizde, canlı olmak hoş olacağı için onu kalpten hissedeceksiniz. Şimdi yaşadığınız şeye çok az karşıtlık olacak, çünkü bazı tarzlarda olması düşünüldüğü gibi gerçekten yaşamadınız. Neşe ve mutluluk, sadece kısa bir anlık değil her zaman tadını çıkarmak için sizin olmalıdır. Daha yüksek boyutların enerjisinde olmak keyiflidir ve etrafınızdaki her şeyde sevgiyi hissedeceksiniz. Ayrılmak istemeyeceğiniz ve daima içinde kalacağınız bir şekilde canlandırıcı ve barış doludur.

Gemilerimizin güvertesinde bile, enerjiler sizi Sevgi ve Işığa yükseltmek için “ayarlanmıştır” ve her yerde varolan barışı ve uyumu hissedebileceksiniz. Bu sizin bazılarınızın bedenin dışına çıktığınız ve Işığın astral bölgelerine girdiğiniz zaman sahip olduğunuz deneyimlere benzer. Dünyanın titreşimiyle karşılaştırıldığında, bunlar dikkate değer bir şekilde yüksektir ve birçok ruhun bedenlerine dönmek yerine kalmaya çalışması sürpriz değildir. Bununla birlikte, Dünya Anayı kendi yönteminizle sevmeye başladınız, ancak onun sizin varlığınızla başa çıkma yolu için daha fazla sevgi ve daha fazla farkındalığa ihtiyacı vardır. Şimdi o sizden Dünyayı içinde bıraktığınız kirlilikten temizlemek için rolünüzü oynamanı ister ve kalanını o yapacaktır. Bildiğiniz gibi, sevgililer Işığın Galaktik Federasyonundan bizler radyoaktif atıklara ve nükleer serpintilere bulaşmış alanları da kapsayan, kirliliği temizlemenin dar zamandaki çalışmasını yapmak için teknolojimizi kullanacağız. Siz, doğa ve tüm diğer yaşam formları arasındaki dengeyi yeniden kurarak yardım edebiliriz. Kendi karları ve daha fazla kazanma açgözlülüğü için onları kullanmış olan kuşaklar nedeniyle çok büyük acılar çektiler.

Ben Sirius’tan Salusayım. Kalplerinizi ve zihinlerinizi yükseltmiş olduğumuza güvenin. Her zamanki gibi sevgimizi ve en iyi dileklerimizi size gönderiyoruz.



Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: BDost
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com