Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Friday 22 June 2012

22 Haziran 2012


SaLuSa 22 Haziran 2012

Bizim teknolojimizi anlamayan bazı insanlar Yükselişten önce gerekli tüm değişiklikleri yapmak için kalan zamanın yeterli olmayacağına inanarak, hareket geçme zamanının “şimdi ya da hiçbir zaman” olduğunu düşünmektedirler. Bizim için zamanın önemli bir faktör olmadığını yeniden vurgulamalıyız. Bize izin verilen zaman ölçeği ne olursa olsun ona uyarlanabiliriz. Mevcut planımız haftalar değil, günler içinde harekete geçmeye başlamaktır,ancak ilerleyiş hakkında asla bir şüphe olmamalıdır. Ama sizin de öğrendiğiniz üzere daha doğrudan dahil olmak anlamına gelse bile başlamak zorunda olduğumuz start çizgisinin önündeyiz. Başından beri, Yükseliş için hazırlıklara katılımınızı teşvik etmeye çalıştık, bu değişmedi ancak yetki verildiği zaman harekete geçeceğiz. Müttefiklerimiz önceden halka bir duyuru yapmayı amaçladıkları için harekete geçmenin an meselesi olduğunu bileceksiniz.


Görevlerimiz karanlık olanların artık yetkili konumda olmadıklarını şimdi çok daha kolay yoklamaktadır. Müttefiklerimizin çalışmaları onların güç yapılarını kırmada son derece başarılı olmuştur ve artık onlar önceden olduğu gibi çok büyük güçlere kumanda etmemekteler. Gerçekte onların teslim olmaları ismi var cismi yok şeklide gerçekleşmiştir ve biz onların yenilgilerini kabul etmelerini bekliyoruz. Duyduğunuz haberler ne olursa olsun, sonuçlarından korkmayın, çünkü onları kontrol altında tutuyoruz. Ve küçük kızgınlıklardan başka, çabalarımıza müdahale edilmesine izin vermeyeceğiz. Hala felaket olaylarının resmini boyayanlar vardır, ancak kimi fiziksel değişikliklerin yerel değişiklikler şeklinde olacağından ve dünya çapında olmayacağından emin olun. Depremlerin etkilerini ılımlı hale getirdiğimizi ve yalnızca minimum zararların olmasını sağlamak için onları kontrol altına aldığımızı unutmayın. Uzun zaman önce, kahinleriniz kitlesel değişikliklerin geldiğini gördüler ve buna göre tahminlerde bulundular, ancak zamanla bu olasılıklar daha az yıkıcı oldu. O halde, insanlar onları referans aldıkları zaman, fiziksel değişikliklerin mevcut görüşüyle artık hatta olmadıklarını hatırlayın.

Şimdi dualitedeki yolculuğunuz artık son aşamasına çok yakındır ve birçoğu halen bu realiteden yükselmiştir. Hiçbir şey abartısız kavrayışınızın dışında olmadığı, halen içinde var olduğunuz daha yüksek titreşimlerde her şey mümkün olduğu için amaçlarınızı yüksek tutun. Bu mesajın size aktırıldığı gibi, enerjiler Yaz Gündönümünün bir sonucu olarak yine artmaktadır. Gelinecek daha yüksek noktalar ve her ruh için titreşimlerini yükseltecekleri pek çok fırsatlar vardır. Bunlar Yükselişe hazırlanmak için her türlü desteğin size verilmesi niyetiyle yoğun zamanlardır. Buna rağmen, ne olursa olsun bu değişikliklerin tek hedefi size güvenli bir şekilde Yeni Çağı getirmektir. Bu amaç gerçekleşecek diğer olaylara bakmaksızın başarılacaktır.

Kendi aranızda mevcut dönem hakkında konuşmanızı teşvik ederken, aynı zamanda diğer insanların bakış açılarına hoşgörü göstermenizi rica ediyoruz. Kademeli olarak bir araya gelen çok sayıda zaman hattı olduğunu ve ruhların kendi çabalarıyla ilerlemesine imkan verilmesi gereken yardımı amaçladıklarını unutmayın. Öğrenilen dersler ya da toplanan bilgi en iyi kişisel deneyimden gelir. Doğal olarak, siz farklı düzeylerde pek çok ruhun bir karışımısınız ve keşfettiklerini paylaşmayı sevenler vardır. Kendinizle rezonans halinde olan şeyleri almanızda bir sorun yoktur ve sezgisel olarak kabul edilebilir. Bu dönemde bir çok doğru var fakat nihayetinde herkesin “Tek Üstün Bir Varlığın” parçası olarak anlaması gereken TEK BİR GERÇEK vardır.

Sevgili Bireyler, harika bir ışık varlığı olan gerçek sizi gördüğümüzden size hayranlık duyuyoruz. Ayağa kalkıp gerçekte kim olduğunuzu hatırlamak için yeteneğinize bir zorluk olarak Evreninizin en düşük titreşimlerine geçtiniz. Çoğunuzun başardı ve diğerleri de Dünya üzerindeki ışığın en yüksek seviyeye gelmesiyle sonuçlanan uyanışını hızlıca gerçekleştiriyor. Düşük enerjileri dönüştürmek ve karanlık olanlardan daha fazla güç almak, onların süregelen çabalarının başarısızlığa mahkum olmasını sağlamak adına etkilidir. Onların hiçbir olayda tekrar ayağa kalkmalarına izin vermeyeceğiz ve günleri bitmiş olacak. Şu veya bu şekilde silinecekler ve İlahi plana müdahale edemeyecekleri bir yere yerleştirileceklerdir.

Bir dereceye kadar oturup önümüzdeki dönemin tadını çıkarabilirsiniz, ama eğlence bir kez başladığında yoğun ve hızlı gelecek. Asıl nokta şu an yaşanan her şey temelde sizin iyiliğiniz içindir, bu yüzden hiç olmadığı halde düzensizlik ve tehlikeyi görmeyin. Bu anları çok beklediğimiz ve sizi iyice bilgilendirme niyetinde olduğumuz için müttefiklerinize ve varlığımıza inancınız olsun. Şimdiye kadar, düşmanlarınız fazla şey bilmesini engellemek için bazı kısıtlamalar denemek zorundaydık. Bununla birlikte, onlar planımızı etkilemeyecek yerlerde hapsedildiklerinde size daha fazla detay vermekten çok mutlu olacağız.

Dünya’da hala Orta Doğu’daki problemler gibi karanlık olanlar tarafından araştırılan şeyler olmaktadır. Bu çok uzun sürmeyecek ve gerekli olduğu takdirde barış bizim tarafımızdan açıklanıp zorlanacaktır. Ülkelere ve zenginliklerine en konması da amaçlardan biri olmasına rağmen, Silah tacirleri haricinde çok az kişinin faydalandığı çılgın savaşlarda milyonlarca insan öldü veya yaralandı. Bu tarz deneyimleri tamamladınız ve savaşları engellemek için düşük seviyelerde hizmet etmeyi tercih etmezseniz bu tarz deneyimlere tekrar ihtiyacınız olmayacak. Diğerlerine hizmet sevginin en yüksek formudur ve yükseldikten sonra her ruha doğal gelen bir yaşam şeklidir. Ama önce kendi ilgilerinizi takip etmek ve yüksek boyutlarda olmaktan keyif almak için bir aralık gözleyin. Er ya da geç hizmet çağrısını dayanılması güç bulacak ve hangi şekilde yapacağınıza karar vereceksiniz. Şüphesiz ki beraberinizde iyileştirme gibi farklı yetenekler getirdiğinizi fark edeceksiniz ve onları deneyimlerinizi geliştirmek için kullanacaksınız. Doğal olarak kendinizi gruplar halinde çalışırken bulacaksınız ve bu gruplar dünyada zaten beraber çalıştığınız kişilerden oluşabilir. Arkadaşlıklar birçok hayatta devam edebilir ve ilk görüşteki etkileşimin açıklamasıdır.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve her geçen gün size daha fazla yaklaşan Işığın Galaktik Fedarasyonu’ndan en iyi dileklerle.


Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: BDost
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com