Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 19 June 2012

18 Haziran 2012


SaLuSa 18 Haziran 2012

Dünyanın üzerindeki koşullar finansal kriz beklentisiyle kaosa dönmektedir. Bununla birlikte, son çöküşle, ortaklarımız cevaplarıyla geldikleri için böyle etkileri dengelemek için alınmakta olan önlemlerin arkasındayız. Sizi içinde bulunduğunuz pozisyona getirmiş olan eski yollara geri dönüş olmayacak. Bunları uzatmak için atılan diğer adımlar yalnızca çok hızlı bir şekilde uyarlanması gereken çözümü ve can çekişmeyi uzatacak. Bankaların işleyiş şeklinin tam kontrolünü alan yeni sistemler önemlidir ve madeni karşılığı olmayan kağıt paraya artık izin verilmeyecektir. Yıllardır para pazarlarının yönlendirilmesi ve yozlaşmış uygulamalar ortadan kaldırılması zorunlu olan bir canavar yaratmıştır. Küçük güzel olacak ve büyük şirketler parçalanacak. Borç affı bankaların umursamazlığı tarafından yaratılan mevcut problemleri ortadan kaldıracak ve tekrarlanmamalarını sağlayacak olan Yeni Çağın vaatleri nedeniyle güveniniz yeniden kurulacak.


Yükselişin kapısı sonuna kadar açık, ancak daha yüksek titreşimlere sahip olmayan hiçbir şeyin girmesine izin verilmeyecek. Savaş makinelerinin sökülmesi de ileriye doğru atılan büyük bir adım olacak, çünkü bilinçlilik düzeyinin yükselmesiyle, geleceğinizde bunun yeri olmayacak. Bu size kabul edilebilir bir yaşam standardını vermek için kullanılmış olan hayal bile edilemeyecek kadar büyük bir paraya maloldu. İnsan yaşamlarındaki maliyet de çok yüksektir ve pek çok ülke için sizi geri tutmakta olan çok fazla negatif enerjiye de yol açmıştır. Dualitede yaşamak çok zorlu bir deneyim olmuştur ve sizin tarafınızdan pek çok şey öğrenilmiştir. Bu evriminizi çok hızlı bir şekilde geliştirmiştir. Bazı ruhlar hala yaratmış oldukları karanlıkta tutulmaktadır ancak bununla başa çıkmak için yardım alacaklarından emin olun. Daha yüksek titreşimler sizi yükseltmekte ve daha düşük enerjileri dönüştürmeye yardım etmekte olsa bile, herkes bunu yapamayabilir.

Şimdi Dünyaya daha çok Işığı çeken, harika bir uyanışı görüyoruz ve pek çok ruh başkalarına yolu gösteren Işığın işaret fişekleri olarak hareket etmektedir. Gerçekte, çoğunuz özellikle bu zaman döneminde başkalarına yardım etmek için bedenlendiniz, ve daha yüksek düzeylerden geldiniz. Böyle ruhlar özel bir misyonu gerçekleştirmek için gelmiş olduklarını erken yaşlarında öğrendiler ve şimdi liderleriniz olarak dikkat çekerler ve Yükselişe son hamle için rehberlik ederler. Ruhsal olarak ilerledikçe, tümüyle bir olduğunuz anlayışını kolayca kabul edeceksiniz ve kendilerini yükseltmek için diğerlerine yardım etmeyi istemek çok doğal bir dürtüdür. Karanlık olanlar tarafından yaratılan ayrışma, diğerlerinin boğazına yapışmanız için sizi kışkırtma çabalarına rağmen, artık işe yaramamaktadır. Onların sizi ayıran bir korku iklimi yaratma çabalarını görmektesiniz ve din de suçtan payını almak zorundadır.

Zaten yüksek enerjiler daha düşük olanları dönüştürmektedir ve Işık da pek çok ülke için karanlığın devam ettiği dünyanın bu bölgelerine nüfuz etmeye başlamaktadır. Bunların içine düştükleri kan gölü ve çığlıkları şimdi sadece ortadan kaldırılabilme imkanı olan bir mirası bırakmıştır. Dünya Ana bir kez daha ilk koşullarına geri dönünceye kadar temizlik devam edecektir. Yükselişten önce başlayacak koşulların geliştirilmiş olacağı zamandan sonra da devam edecektir. Hala yapacak pek çok şey vardır, ancak bizim bir araya gelişimizle görevler hızla yapılacak ve bizim gelişimizin duyurulması çok uzun sürmeyecek.

Binlerce ışık gücü ilk büyük değişiklikleri başlatmak için hareket geçmeye kendilerini hazırlamaktayken, size hala Işığı yaymaya yoğunlaşmanızı öneriyoruz. Tam zamanlamaya bakarak, belirsizlik olmasına rağmen, tereddüt etmeyin, çünkü şu ya da bu şekilde bizim yardımımız görülmüş olacak. Çok azınız meydana gelmesi yakın olan şeye doğrudan katılacak, ancak sakinliği yayarak ve diğerlerine herşeyin iyi olacağı güvencesini vererek yardım edebilirsiniz. Hiçbirimiz temizlenmesi devam eden engellerle savsaklanmak için gelmedik. Gerekirse, ilahi bir müdahale olacak, bu nedenle biz başarılı bir sonucun tamamen kesin olduğunun farkındayız.

Galaktik Federasyondan bizler pek çok gelişmenin anahtarını elimizde tutuyoruz ve sadece koşulların ve fırsatların kendini göstermesini bekliyoruz. Böylece daha ileri gidebiliriz. Bizim varlığımıza karşı olanlar tarafından şekillendirilen tablo ne olursa olsun, misyonumuzu tamamlamamızın durdurulamayacağından emin olun. Güçlerimizin katıksız üstünlüğü Dünyada sahip olduğunuz herşeyin ötesindedir, ancak sizin çıkarlarınıza olsalar bile, hedeflerimizi güçlendirmek için onları kullanmıyoruz. Bununla birlikte, gerekirse son zamanları gözleyen daha yüksek Işık Varlıkları tarafından öyle yönlendirilirse, bu güçler kullanacağız. Sonuçtan bu kadar emin olmamızın nedeni budur ve bu sizi Yükselişe ve ötesine taşıyacaktır.

Sevgililer, karanlık olanların kendi eylemlerini planladıkları gizli yerleri yokladığımızı unutmayın. Bu nedenle bize karşı birdenbire meydana gelebilen bazı sürprizler varsa da bunlar çok azdır. Onlarla mücadele etmek için yapılması gereken şeyler konusunda müttefiklerimize baskı yapabiliriz ve onlar da bunların etkilerini en aza indirebilirler. Biraz zaman önce tahmin edildiği gibi, pek çok karanlık operasyonun arkasındaki gerçeğin sızdırıldığına dikkat ettiniz. Titreşim düzeyleri çok dikkate değer bir şekilde arttıkça, bunun için çok fazla övgü alabilirsiniz ve Işık önceden gizlenmiş olan şeyi açığa çıkaracak. Gerçeği gizlemek için atılmış olan adımlara bakmaksızın, gerçek ortaya çıkacak ve biz Illuminati’nin size karşı taahhüt edilen suçları için delilleri yedekleyeceğiz.

Sizinle bir araya gelmek için bizi davet eden görüşleri yaymaya devam etmenizi istiyoruz ve bu onun meydana gelmesine izin verecek olan enerjiyi sürdürmeye yardım edecek. Bizimle ilgili korku her zamankinden daha azdır ve Uzaydaki sizin kendi gezintileriniz diğer Varlıkların da Uzayda yolculuk yapabildiğini insanların kabul etmesine yardım etmiştir. Size ne kadar çok benzediğimize ilişkin olarak hoş bir şekilde şaşıracağınızı bilerek, kim olduğumuzu ve ne olduğumuz size gösterme fırsatını dört gözle bekliyoruz. Gerçekte sizin savaşçı tarzınız ve güç ve kontrol arayışınız nedeniyle İnsan Irkının daha çok korkusu olmuştur. Bununla birlikte, biliyoruz ki, bu dualite döngüsünün kapanışıyla bir sona gelen evriminizdeki bir aşamadır.

Ben Sirius’tan Salusa’yım ve size söyleyebilirim ki, Dünya’daki meselelerin bir dönüm noktasına gelmekte olduğu aşikar olduğu için, heyecanımız da büyümektedir. Bunun bir parçası olun ve tarihinizdeki bu önemli zamanın tadını çıkarın.


Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: BDost
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com