Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Saturday 30 June 2012

29 Haziran 2012


SaLuSa 29 Haziran 2012

Çoğunuzu meşgul eden sıcak gündem tutuklamaların başlamasıdır, bu nedenle kabalın son günlerinin geldiğine şüpheniz olmasın. Dünyanın her yerinde bir sansasyona neden olacağını ve medyanın yanıt vermek zorunda kalacağını söylemek gereksiz. Medya insanlardan gelen telefon ve soru sağanağı altında kalacaklar ve en suskun olanlar bile olanların gerçek nedenlerini vermek zorunda kalacaklar. ABD’de resmi açıklamalar yapılacak ve insanların tutuklamaların nedenini doğru anlamasını sağlamak için dikkatli adımlar atılacak.


Karanlık bireylerin elinden kurtulabilenler aracılığıyla bir senaryo sağlayarak, bu hareketin tüm insanların yararına olduğunu görülene kadar, şüphe olacaktır. Hala Illuminati’nin kontrolünde olanlar tarafından yayılan kasıtlı yanlış bilgiler olacaktır, ancak biz tutuklamaları yapanların arkasında Askerin yer aldığını açıklayacağız. Onlar idam ekipleri değildirler ve yalnızca onların yasal takipleri esnasında, kendilerine ya da komutanlarına saldırılırsa silah kullanacaklar.

İlk gerçek hareket, şimdi ilerlemeyi geciktirme niyetiyle yapılan müdahaleler olmaksızın, planlarımızın sonraki kısmına geçmeyi mümkün kılar. Dürüst ve güvenilir olduklarını ispatlamış olan geçici hükümet temsilcileri oluşturmak acil bir ihtiyaç olacak. Onlar size karşı sorumlulukları yerine getirmek için hazırlanmışlardır. Sonunda bizim size karşı vaatlerimizin gerçek olduğu gösterilebilir ve haklarınız geri verilebilir. Daha ileri bir tehlikenin olmadığına emin olduğumuz zaman, planımızın diğer aşamalarına geçebiliriz.

Gördüğünüz ve duyduğunuz şey gerçek olduğu için gözünüzü ovuşturmanıza gerek yok. Artık kaderinizin egemenliği Işık İşçilerindedir. ABD’nin dışında yaşayanlarınız bile planların bir parçasıdırlar ve temizlik bütün dünyaya yayılacaktır. Nihayetinde, bu yükselmeye hazır olanlar için bir plandır, ancak gelecek için başka planları olanları da etkileyecektir. Seçim özgürlükle gelir ve hepiniz nihayet olarak kendinizi tam olarak olmanız gereken yerde bulacaksınız.

Yakında, ifşaat yoluyla sizinle uzun zamandır beklenen temasımız vardır. Gerçekleşen şeylerle birlikte, sır tutmaya yemin etmiş olan bu personel sorumluluğundan kurtulmuş olacak ve size bizim varlığımızı destekleyen deneyimlerini aktarmakta serbest olacaklardır. Halen pek çok şey biliyorsunuz, ancak halka açıklandığı zaman, bilgiler böyle konuları normal karşılamayanlar ya da bazı durumlarda inanmayanlara da erişecek. İnsanları, yalnızca dostlarınız olduğumuza değil, aynı zamanda aileniz olduğumuza ikna etmek için yapılacak çok şey var. Bununla birlikte, inanıyoruz ki, yakında varlığımızın amacı bilinecek ve sizin sevgili Dünyanıza inmeye davet edileceğiz. Temizleme güçlerinin bir parçası olacak çalışma takımları kurmak için temasa geçmeye ihtiyaç vardır.

Herşey doğru zamanda başlayacak, ancak birkaç ay içinde yapılacak şey olduğu için başlar başlamaz hızlanacak. Kontrol eden güçlerden kurtulacağınız ve yaşamlarınızın Işığa yükseltileceği düşüncesiyle heyecanın arttığını hissediyoruz. Bu döngünün son zamanları çok çok uzun zaman önce planlanmıştır ve karşıt düşüncelere rağmen, yardıma ihtiyaç duydğunuz zaman, yardım gelmiştir. Bizim ve Ruhsal Hiyerarşinin çabaları bu zamanda ve bu noktaya doğru size rehberlik etmiştir. Şimdi Yükselmek için muhteşem fırsatı kapmak üzeresiniz. Derinlerde, her zaman deneyimlerinizin daha yüksek boyutlara dönüşünüzle sonuçlanacağını bildiniz. Bu geldiğiniz ve Işığın Varlıkları olmaya hak kazandığınız yerdir. Daha düşük boyutlar, onları içine çekmiş olan karanlığa bulanmış olanların yuvasıdır, ancak onlar Işığı kabul etmeseler bile, sizin etrafınızda olmaktan faydalanmışlardır.

Yükselmeyen pek çok ruhun mutlaka kendilerini yükseltmede başarısız olmadıklarını anlayın, ancak kendi deneyimlerini bu şekilde planlamışlardır. Bu nedenle sizden farklı bir yolu izleyenleri yargılamayın ve siz nasıl ki kendi kaderinizi çizmek zorundaysanız, onların da aynı seçimleri yapmalarına izin verin. Özgürlüğünüz bazen sizden alınabilir ancak her zaman ilahi bir hak olarak geri verilecek. Tanrı’yı hazırlayın ve Ana Gaia’yı hazırlayın, her ikisi de ebeveynleriniz gibi oldukları için, her zaman sizi görmekte ve size yardım etmekteler. Eğer onun kaynağını bilmiyorsanız bile yardım edilmiştir ve şimdi onu kabul etmek ve minnettarlığınızı göstermek sizin için hoş olur. Sevgi dolu bir düşünce ya da dua size daha çok Sevgi ve Işığı geri getirir ve bu da onun en yüksek düzeyinde Çekim Kanununun çalışmasıdır.

Sevgili Bireyler, buradan itibaren yavaş yavaş daha kolaylaşacak ve siz bu kadar yol almışken, biz son anda başarısız olmamanızı sağlamak için sizin yanınızda olacağız. Kesinlikle fiziksel değişiklikler olacaktır, ancak titreşimler yükseldikçe bazılarının algıladığı kadar şiddetli olmayacak. Dünya Anayı kendi ilk koşullarına döndürmek için büyük ölçekli yıkıma ihtiyaç yoktur. Yapılması gereken şeye izin vermek zorundayken, yaşama büyük zarar vermeye neden olacak faaliyetleri kesinlikle istemeyen Dünya Anayı destekleyebiliriz. Yeterli düzeyde uyarıyla, insanlar zararlardan uzak tutulabilir ve biz yardım etmek için orada olacağız. İç Dünya Varlıklarının yeryüzüne çağrılmayı beklediklerini unutmamalıyız. Onların size sunacakları çok şey var. Onlar, aynı zamanda sizin binlerce yıl öncesinden ailenizdirler ve sizinle tekrar temas kurmaktan memnun olacaklar.

Siz, kesinlikle temelde insansı bir orijinden gelen çeşitli Yıldız Uygarlıklarıyla ilgili olan Varlıkların bir karışımısınız. Bunlar kendilerinden olanlarla karşılaşmak için Dünyaya gelecekler ve siz eski hatıralar geri döndükçe onlarla pek çok yükseliş toplantıları yapacaksınız. Herhangi bir olayda, siz Kaynakla Birsiniz, bu nedenle lütfen diğerlerine de kendiniz gibi muamele edin ve her zaman düşünceli ve nazik olun. Ben Sirius’tan Salusayım ve dualitedeki derin ve sürekli bir deneyim olan şeyin yolunun sonuna yaklaşmakta olduğunuz için memnunum.


Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: BDost
   

1 comment:

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com