Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 3 July 2012

02 Temmuz 2012


SaLuSa 02 Temmuz 2012

Başlayan tutuklamaların teyitlerini aldıkça gerçekten heyecanlı zamanlar geldi. Size karşı haince eylemlerde bulunanları ortadan kaldırma yetkisine sahip olmanız hakkınızdır. Bunlar sizi planın bir sonraki aşamasına geçirecek önemli değişikliklerin olmasına izin vermek için çok gerekli adımlardır. Eylemlerin artık daha fazla dikkate alınmamasının yolu yoktur ve müttefiklerimiz olmakta olan şeyi tamamlamaya hevesli olan kaynakları aramaktadırlar. İnsanların yüreğine su serpmek için düşünülen bir duyuruyu medyanın üzerine almasını kesin olarak bekliyoruz. Haberlerin artık gizlenemediği ya da görmezden gelinemediği bir noktaya yakında gelinecek ve biz buna karışık bir karşılama olacağını biliyoruz. Bununla birlikte, Başkan Obama’nın dünyaya hitap etmesini, eylemlerin olumlu olduğu ve herkesin yararına olacak şekilde dünyaya barışı yeniden getireceği konusunda insanlara güvence vermesini bekliyoruz. Bu dünya çapında olacak ve karanlık olanların bunu engelleme çabalarının ötesine geçecektir.


Işığın Galaktik Federasyonundan olan bizler, belirli bir süre arkaplanda çalışmaya devam edeceğiz, ancak ilk fırsatta ifşaatı başlatmayı düşünüyoruz. Bu sizin için çalışma tarihimizi kapsamakla kalmaz, aynı zamanda binlerce yıllık bir dönemde evriminize genel ilgiyi de gösterir. Bununla birlikte, karşılaştığınız farklı uygarlıkların bazılarını sunma şansını da bize verecektir. Sadece genetik evriminize bir el atmak olsa bile, hepsinin sizinle bazı bağlantıları vardır. Bir ruh düzeyinde, hepimizi kaynaktan geliyoruz, ancak deneyim seçimlerimize göre farklı yolları izledik. Bu nedenle aramızda farklılıklar vardır, ancak bazı ruhların diğerlerinde daha yüksek düzeyde olması hariç, sizin gibi gelişmekteyiz.

Bir göz açıp kapayıncaya kadar, hızla kendinizi yükselişinizin bir sonraki aşamasına çekişmiş bulacaksınız. Çoğunuz halen yeni bir yaşam yolu için hazırlandı ve bu sizi Yükselişinizle gelecek olan daha yüksek boyutlara dönüşünüz için ayarlayacaktır. Harika bir tatmin edici yaşam sizi bekliyor ki bu, dualitedeki deneyimizden sonra size cennet gibi görünecek. Yaşamlarınıza enerjinin nasıl geldiğini anlamakla kalmayacak, aynı zamanda ihtiyaçlarınız için bunu nasıl kullanabileceğinizi de anlayacaksınız. Vurgu bu enerjinin kullanılabileceği farklı yollar üzerinde, özellikle de uzay yolculuğunun bir aracı olarak nasıl kullanılabileceği konusunda olacak.

Dünya’da taşımacılığın çok eski formları olarak gördüğümüz şeyle seyahat etmeye çok büyük zaman harcıyorsunuz. Artık bu şekilde çok fazla zaman harcamanız gerekli olmayacak ve hemen anında seyahate izin veren teknolojiyle ödüllendirileceksiniz. Tüm bunlar temiz olan ve kirletmeyen serbest enerjinin kullanımına dayandırılır. Karanlık bireyler halen bu tipte bazı gemiler geliştirmişlerdir ve uzun zamandır bu teknoloji onlar tarafından bilinir. Geleneksel seyahat yöntemlerinin devam etmesini etkilememek ve diğer ülkeler üzerinde güçlerini korumalarını sağlamak için kullanımından yoksun bırakıldınız.

Hayalleriniz gerçekleşecek ve özgürlüğün size geri dönüşüyle en muhteşem değişimler olacak. Neredeyse yaptığınız her şeyde kontrol edilmeye öyle alıştınız ki, özgür olmanın nasıl bir şey olduğunu unuttunuz. Yükselişten önce onun tadını alacaksınız, ancak özgürlükle birlikte tehlikeye ya da diğerlerine zarar vermeye neden olan faaliyetlere izin vermeme sorumluluğunun da geldiğini unutmayın. Bilinçliliğin daha yüksek düzeylerine gelişinizle birlikte, diğer ruhlarla ne kadar ilgili olduğunuza ilişkin daha şefkatli ve dengeli bir anlayış gelecek. Bu bir araya gelecek olduklarınız arasında yerinizi almanızı mümkün kılacak olan tüm yaşamla Bir olma arzusudur. Biliyoruz ki, Dünya titreşimlerinin şiddeti barışçıl bir varoluşa elverişli değildir ve sürekli olarak sakin kalmak ve duygularınızı kontrol altında tutmak için mücadele edeceksiniz.

Binlerce yıldır aynı dersleri pek çok kereler tekrarlayarak çabaladınız ve test edildiniz. İleri bir uygarlık içinde olabileceğinizi ispatladınız ve daha yüksek boyutlara davet edildiniz. Titreşim düzeylerinizi yükselttiniz ve bu yükselişe hazır olmanızı sağlayacak. Hazır olmayanlar dualiteyi bırakma eğilimine sahip olmayacaklar ve tercihen aynı düzeyde deneyimlerine devam edecekler. Size açık olan yol net olarak tanımlanmıştır ve durumunuzun ötesine geçemezsiniz. Bununla birlikte, herkes sürekli olarak bir değişim durumundadır ve siz tüm ruhların yaptığı gibi ilerleyeceksiniz.

Dünyasal bağlarınızın kopmasına izin verin ve bunun yerine yeni bir yaşam yolu olacak şeye katılmak için bilinçliğinizin genişlemesine hazırlıklı olun. Bizin hakkımızda pek çok şey öğrendikçe ve gemilerimizde bizi ziyaret etme fırsatı elde ettikçe, ilk elden diğer uygarlıklarla nasıl birlikte yaşadığımızı ve birbirimize karıştığımızı göreceksiniz. Herkes birbirine hizmet eder ve bu böyle yapmaya imkan vermek bir lütuftur. Egolar terbiye edilmiştir ve benliğin ihtiyaçları diğerlerinin önüne geçirilmez. Biz uyum içinde olan ve enerjimizi Yüce Yaratıcıya hizmete adayan bir topluluğuz. Böyle yapmaktan büyük bir tatmin duyuyoruz ve bunun herhangi bir şekilde özgürlüğümüzü kısıtladığını bir an bile düşünmeyin. Biz işimizi seviyoruz ve tüm varlığa yaptığımız katkı diğer yaşam formlarının yükselmesine yardım etmektedir.

Yaşamlarımız doludur ve çok tatmin edicidir. Bu tercihen kendi özel yolumuzda hizmet etmemizdir. Kendi kız ve erkek kardeşlerinize yardım ederek yaptığınızdan ne fazla ne de eksiktir. Biz nihayetinde Baba/Anne Tanrımız tarafından bize verilen yaşamın hediyesini kabul eden büyük bir aileyiz ve varoluşumuzdan keyif almaya ihtiyaç duyduğumuz her şey bize sağlandı. Biz aynı zamanda daha yüksek bir varlık durumuna erişmiş olan, Tanrıyla birlikte eş yaratıcılarız ve tam sorumlulukla bu güçleri kullanabiliriz. Dünya’da çok az kişi gerçekten sahip oldukları potansiyel gücü anlayabilir ve kendi uygarlıklarının gelişme yolundan sorumlu olduklarını farkına varmazlar. Sonuç olarak siz aynı zamanda ektiğinizi biçiyorsunuz, bu nedenle dualiteyi boyladınız. Bununla birlikte, bir yolunu buldunuz ve çoğunuz şimdi yükselme fırsatını alabiliyorsunuz.

Ben Sirius’tan Salusa’yım ve dualitenin getireceklerinden sizi kurtaran en mutlu zamanları size diliyorum.



Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: BDost
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com