Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Friday 20 July 2012

20 Temmuz 2012


SaLuSa 20 Temmuz 2012

Günler geçiyor ve müttefiklerimizin çalışması daha koordineli olmakta ve sonuç almaktadır. Faaliyetlerin ölçeği daha büyük olmaktadır ve yakında çok dikkate değer olacak büyük bir ileri itiş olacak. Şimdi pek çok cephelerde çalışmaktayız ve çok kısa sürede hızlı gelişmeler bekliyoruz. Olmakta olan şeydeki rolünüz çıktı olarak algıladığınız şeye odağınızı korumak, böylece ihtiyaç duyulduğu yerde ona daha fazla enerji vermektir. Aynı zamanda güçlü enerji akımları pek çok kaynaktan ve galaksilerden dünyaya erişmektedir. Size verilen ilgi ve destek çok büyüktür ve yükseliş olan amacınızı başarmanıza yardım etmek kesindir. Bizim rolümüz için, bunu önlemeye yönelik çabaları durduruyoruz ve hem sizin hem de dünya ana’nın menzilinize erişmenizi sağlamak için teknolojimizi kullanıyoruz. Karanlık bireyler, kendi varlıklarını tehdit etse bile, her çareye başvuracakları için bu gereklidir. Korkmayın, biz kontrol ediyoruz ve onlar yollarında durduğumuzun çok iyi farkındalar.


Son zamanların farkında olmayan ruhlar, açık olarak kendi etraflarında devam eden olaylar hakkında farklı bir yorum yaparlar. Sonuçlarından korkmaları anlaşılabilir, ancak müttefiklerimiz kendi eylem yollarını izledikleri için, iyi için bir zorlamanın varolmayacağının açık olacağından emin olun. Sizin gibi biz de haklarınızı gaspetmekten sorumlu olan suçların büyüyen bir tasfiyesini görmeyi istiyoruz. Bu kamuya maledildikçe, şeytana karşı savaşınızda yalnız olmadığınız fikri güçlenecek. Gerçekte, bu çok uzun zamandır süren bir dava olmuştur ve Işığın Galaktik Federasyonunun üyeleri yaşamınızı devam ettireceğiniz şekilde deneyimlerinize rehberlik etmek için kendine pay çıkarmıştır. Ek olarak, dünya üzerindeki enerjilerin dengesini korumak için uzun bir zaman döneminde dikkatli planlanmıştır. Bu kısmen sizi ışığa doğru yönlendirmek için uygun zamanlarda bedenlenmek için yüksek derecede aydınlanmış ruhları ayarlayarak başarılmıştı.

Deneyimlerinizin, daha düşük titreşimleri olan ruhların sizinle birleşmesine izin veren Çekim Yasasının sonuçları olduğunu anlayın. Son zamanlarda dünyadaki titreşimlerin kayda değer bir şekilde düşmüştür ve özgür iradeye sahip bir gezegen olarak kendi düzeyini bulmaya terkedilmişti. Bununla birlikte, titreşimleri artırmaya karar verildiği zaman biz yükselişinize daha fazla dahil olduk. Bugün dik duruyorsunuz ve çok sıka bir dönemde, özellikle de son 40 yıl esnasında çok dikkate değer bir devri başardığınızı farkediyorsunuz. Geri dönüş olmayacak, çünkü ışık şimdi dünyanıza çok iyi yerleştirildi ve hala büyümekte. Bu katlanarak artmaktadır ve yakında yükselişin gerçekleşebileceği bir noktaya erişecektir.

İnsanlar değişikliklere katkı sağlamak amacıyla yeteneklerini göstermek için bazı çıkış yolları arıyorlar. Bizce tanınıyorsunuz ve doğru zamanda onları kullanma fırsatı bulacaksınız. Şimdiki zamanda, sadece bir ışık noktası olarak ve barışı etrafınıza yayarak diğerlerine yardım edeceksiniz. Aynı zamanda cevaplarını verebileceğiniz sorular soruların sorulacağı girişimler olacak, bu nedenle, böyle yapmaktan çekinmeyin. Açıkçası, bazı insanlar gerçeği duymaya hazır değiller, ancak artık onları gizli tutmak için zaman kalmadı. Nihayetinde tek bir gerçek vardır ve bu uygun zamanda tamamen bilinir olacak, çünkü bunu almaya hazır olan ruhlar vardır. Şimdiye kadar eğilimlerinizi izlediniz ve kendi anlayışınızı gerçekleştirdiniz, ancak gerçekle bir araya getirilmeniz gereken bir zaman geldi.

Yükselişe kişisel yolunuz önemli bir şeydir, bu nedenle daha genel olayların nasıl çözüleceği konusunda boş yere endişeli olmayın. Kesinlikle, size söz verdiğimiz değişiklikleri hayata geçmeye başlayacak, çünkü eski yapılar Yeni Çağınkiler için yolu yapmak zorunda. Farkındalığınız tüm yeni olasılıklara açılmıştır ve bunlar yaşamlarınıza gelecek, ancak bazıları daha uzun dönemlidir ve ilk değişiklikler meydana geldikten sonra bunları izleyecekler. Yönetimsel değişiklikler açık olarak size önderlik edecekler arasındaki çok daha ruhsal bir temsile izin vermek için önemlidir. Kendini öne çıkarmak yerine, onlar size hizmet etmeye yeminlerini onurlandıracaklardır ve bu nedenle seçileceklerdir. Dünyanın her yerindeki birçok hükümetler uzun zaman önce insanlara hizmet etmeyi durdurmuştur ve güçlü bankacılık ailelerinin köleleri olmalarına izin vermişlerdir. Onların ve dünyanın her yerinde bulunan destekçilerinin de, haksız yollardan elde edilmiş kazançlarına ek olarak güçleri de ellerinden alınmalıdır. İlluminati’nin gücü sizi şaşırtacaktır ve kraliyeti ve dini kapsayan en yüksek yerlere uzanır.

İlluminati gibi devasa bir imparatorluk bir gecede tasfiye edilemez, ancak şimdi parçalanarak zayıflatılmıştır. Üstte olanlar zamanlarının dolmak üzere olduğunu bilirler ve biz hala size karşı eylemlerine son vereceklerini ve pes edeceklerini umuyoruz. Onların planları korkunç ve dehşet verici olanlardan daha az görülemez ve kullandıkları her türlü araçla dünyanın nüfusunu azaltmaya kalkıştılar. Birinci dünya savaşı olduğundan beri, iki dünya savaşı ve diğer savaşlar milyonlarca canın kaybedilmesine yol açtı ve dünyayı karmaşa ve felaketlere garketmek için kasten çıkarılmışlardır. Üçüncü dünya savaşı planlandı, ancak devreye girdik ve orta doğuda savaş başlatmaya yönelik adımları önledik. Gerçekte, ilahi olarak emredildiği gibi, savaşın silahları olarak nükleer silahların kullanımına bir son verdik.

Etkisiz hale getirilecek olan tüm silahların kullanımını önleyerek barışı güçlendirme planı olduğu için, barış size hemen gelecek. Bizim taramalarımızdan kaçabilecekleri gizli bir yer olmayacak ve yer altı üsleri tekrar kullanılmayacak şekilde tahrip edilecek. Bizim tarafımızdan bilinen günahkarlar için herhangi bir kaçış olmayacak ve size karşı eylemlerine devam etmeleri önlenecek. Bir gün onlar illuminati planlarına ne kadar katkı sağladıklarını ve her bireyin etkilendiği her açıdan, nüfus üzerindeki toplam etkisini tam olarak anlayacaklar. Evrenin kanunlarına itaatsizliklerini derinlemesine düşünmek için zaman olacak ve onlar tanrıya hesap verecekler. Düşmüş ve böylece gerçek benliklerinin ışıktan olduğunu unutmuş olan herhangi bir ruha olduğu gibi, onlara da geri dönüş yollarını bulmaları için her şans verilecek.

Ben Sirius’tan Salusa’yım ve size düşmüş olanların da her ruhu yargılamayan, ancak onları sevgi ve ışıkla kuşatan tanrı tarafından eşit olarak sevildiklerini söylüyorum.


Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: BDost
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com