Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Thursday 19 July 2012

18 Temmuz 2012


SaLuSa 18 Temmuz 2012

Bir süredir, karanlık Bireylerin Yükselişe doğru ilerlemenize müdahale edebilme derecelerini sınırlamaktaydık. Müttefiklerimizle çalışarak, onlara değişikliklerle devam etmek için onlara her fırsatı verdik. Bununla birlikte, hala bazı kesimlerde tereddüt var, ancak biz sizin için harekete geçme zamanın geldiği güvencesini vermek istiyoruz. Biliyoruz ki, başarılı olabilirsiniz ve biz gerçekleşen şeyi izliyor olacağız. Işık Güçlerinin hepsi karanlık bireylere karşı saf tuttu ve biz yolunuzda duranları ortadan kaldırma hedeflerinizi tamamlayabilmenizi sağlayacağız. Bu ölçütler sizi Yeni Çağa sevketmek için bütün girişimlerin başlangıcı olacaktır. Olup bitenler ölümünüzü planlayanlara karşı mücadelenizin bir parçasıdır ve onlarla mücadele etmekle ilgilenmeniz önemlidir. Uyguladığınız yol ne olursa olsun, başarılı olacaksınız, ancak belirlenmiş olan kurallara uymanızı istiyoruz. Ateşe ateşle karşılık vermenize gerek yok, çünkü bizimle ve pek çok büyük Işığın varlıkları ile birlikte sizin tarafınızda Kanunlarınız var.


Size erişen çok fazla Işıkla, biz bilinçlilik düzeylerinin yükselmekte olduğunu ve pek çok ruhun bunun sonucunda uyanmakta olduğunu anlıyoruz. Bu harika bir haberdir, çünkü bu Işığın Güçlerinin her zaman artmakta oldukları ve karanlık Bireylerin besledikleri daha düşük enerjilerin dağılmakta oldukları anlamına gelir. Işık işçileriyle karşılaştığınız zaman, onların çok yukarı çeken sakinliğin bir havasını taşıdıklarına dikkat etmelisiniz. Sevgili Bireyler bu gerçekten kendinizi bulacağınız yerdir ve sonunda aradığınız barışı bulduğunuzu anlayacaksınız. Hiç kimse sizi bundan alıkoyamaz, çünkü bu aynı zamanda sizin koruyucunuz olan güçlü bir varlık durumu olur. Yüksek benliğinize dürüst olun ve yükselmiş olan birini imgeleyerek yaşamınızı sürdürmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Yine düşüncelerinizin ne kadar güçlü olduğunu hatırlatıyoruz ve bu kendi geleceğinizi yaratanın siz olduğunuz anlamına gelir. Özelde, zorlu durumlarla karşılaşıldığında duygularınızın sizden uzaklaşmasına izin vermeye karşı korunun. Olayın heyecanına kapılarak, İnsanlar huzurlarını kaçırmaya ve vazgeçmeye ve daha sonra pişman olacakları şeyleri söylemeye meyillidirler. Olumsuz tepkiler kendi auranıza zarar verir ve Işık düzeyinizi düşürür. Bunu düzeltmek zaman alır. Bazen, kişisel bir iddiaya katılmamak ya da sonunda çekilme zamanını bilmek en iyisidir. Böyle girişimlerde çoğunlukla kazanan yoktur ve acı duyacak olan sadece egonuzdur. Sükunetin kaybolduğu uç durumlarda karma formunda size dönecek olan öğrenilecek kaçınılmaz dersler de vardır. Bu, gerçekte yaşamın ne hakkında olduğudur ve size yalnızca evrimci yolunuzda yardım etmek amaçlanır.

Şimdi kendinizi nasıl taşıyacağınız, böylece en yüksek beklentilerinize göre yaşamaya çalışacağınız her zamankinden daha fazla önemlidir ve böyle yaparak diğer insanlara iyi bir örnek olacaksınız. Benzer benzeri çeker ve siz yükseldikçe bunu göreceksiniz, böylece benzer düzeyde olanlar size doğru çekilecekler. Kaba olanlar ve daha düşük enerjileri olan şeylere çekilenler artık sizi ilgilendirmeyecek ve siz kendinizi yaşamdaki daha ince şeylerden keyif alıyor bulacaksınız. Örneğin müzikteki zevkiniz değişebilir, çünkü size daha hoş gelen ve tatmin veren şeyleri arıyorsunuz. Size eğlence olarak sunulan şeylerin çoğundan artık tatmin duymazsınız ve kesinlikle ruhsal yükselişi arayacaksınız. Bir okuyucu olarak, şüphesiz yeterince aydınlanmış olan iyi yazarlardan bunu aramaktasınız.

Uyanması yavaş olan ruhlar her zaman olacaktır, ancak zamanla yarışarak, başlamak için bir itici güce ihtiyaçları var. İnsanlar dünyanın dört bir yanında kendi kurtuluşlarını arıyorlar ve rehberlik yardım edecek olmasına rağmen, öğüdümüzü tekrarlıyoruz ki, tüm bilgi içinizdedir. Bu nedenini açıklamadan “bilme” meselesidir. O halde sezgilerinizi izleyin ve, çıkarlarınızı kollamak için programlanmış olmanız sizin bir parçanız olduğu için, müdahale edecek olan sadece ego olduğu için yanlışa düşmeyeceksiniz. O halde, harekete geçmeden önce düşünün ve alışılmış çıkışlar ve inişlerin çoğu olmadan çok daha sakin bir yaşam süreceksiniz.

Biz çoğunlukla size karanlık Bireylerin faaliyetleri hakkında haberler getiriyoruz, çünkü kulağınıza başka bir şey gelmez. Bununla birlikte, odağımızın Işığın daha da fazla büyümesine doğru değişmekte olduğu bir zaman yaklaşmaktadır. Karanlık Bireyler artık güç ve tehdit kaynağı değildirler ve kendi eylemlerinin sonuçlarıyla yüzleşmeye terk edilmelidirler. Yolun açık olduğunu ve hiç kimsenin niyet edildiği gibi bu döngünün tamamlanmasından alıkonulamayacağını bilerek Yükselişiniz için kendi hazırlıklarınıza yoğunlaşın. Sizden ricamız şu ki, şimdi önemli olan ortalıkta son zamanlara sahip olmanızdır. Pek çok yaşamlara sahip olduğunuz ve içinde yaşadığınız dualiteyi arkada bırakabileceğiniz gün yaklaşmaktadır. Bu düşünceden keyif alın, çünkü dört gözle beklenecek ve tamamen hak ettiğiniz böyle harika bir geleceğe sahipsiniz.

Günlük yaşamınızı normal olarak sürdürün ve herhangi bir değişiklik yapmaya ihtiyaç duyduğunuz zaman size öğüt vereceğiz. Yaklaşık olarak 300 aile tarafından elde tutulan dünyanın zenginliğinin paylaşımının olacağını akılda tutarak, para çok fazla öneme sahip olmayacak. Bunların çoğu yasa dışı yollardan sağlanmıştır ve bilgimizin dışında gizli bir yer olmayacağı için onun nasıl kurtarılacağını tam olarak biliyoruz. Borç affıyla, Dünya üzerinde üretilen ne varsa bir paya sahip olabilmekten keyif alma şansı herkese verilecek. Aynı zamanda, ekipmanın yardımcı parçaları yaşam kalitenizi yükseltmek için ücretsiz olarak verilecek. Bu başlangıçta çok ihtiyacı olanların etrafında merkezlenecek.

Her gün size gelecek olan faydaların başlamasına neden olması gereken hükümet duyurularını bir parça daha yaklaştırıyor. Bu planlarda araklama olmayacak ve sadece bizim görevli ve güvenilir müttefiklerimize kendini gözetme sorumluğu verilmeli. Bu çok yakında başlamak zorunda ve Yükselişten sonra da devam edecek. Yapmak için sıraya koymakta olduğumuz şey, durumları hareket geçirmektir, ancak bizim eylemlerimize karşı olanları güvenli bir şekilde uzaklaştırmadan önce değil. Birkaç gün fazladan beklemek ve meselelerin planlandığı işlediğini görmek açık olarak değerlidir.

Ben Sirius’tan Salusa’yım ve kendi vizyonunu çok aşarak olmaya devam eden şeyin bir görüşüne sahip olmaktan dolayı şanslıyım. Işığın Galaktik Federasyonu herhangi birinin faaliyetlerini izleyebilen ve gerekirse konuşmalarını kaydedebilen teknolojilere sahiptir. Bu nedenle güvende olmanız ve bizim tarafımızdan korunmanız garantidir.




Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: BDost
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com