Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Tuesday 17 July 2012

16 Temmuz 2012


SaLuSa 16 Temmuz 2012

Müttefiklerimiz çok cesurdur ve siz de onların gerçeği ortaya çıkarmak ve karanlık Bireyleri temizlenmek için vadesi çoktan geçmiş olan planı eyleme koymak için yaptıkları çalışmaların çok fazla delilini görmektesiniz. Bu devam etmeli ve daha da yaygınlaşmalı. Bu bize sizin aranızda olanların hala onların etkileri altında olduğunu göstermektedir. Diğerlerini onların kontrolleri altında tutan bu korku ve kayırmadır ve biz bu durumları değiştirme niyetindeyiz. Aynı zamanda görmekte olduğunuz gibi, dünyanın her yerindeki politik partiler bankalardaki yasa dışı faaliyetlerden kaynaklanan, insanların üzerindeki ağır yüklerle uğraşmak için çok az merhamet ya da çabayla kendi gerçek yüzlerini göstermektedirler. Borç affını başlatmalıyız, çünkü bu açık olarak her ülkenin ve çok kötü etkilenen bireylerin belini doğrultabilmesi ve her şeye yeniden başlayabilmesinin tek yoludur. Bu Yeni Çağda ayaklarınızı yere sağlamca basacak olan yeni teknolojiler ve diğer yeniliklerle başlayacaktır.


İnternet en iyi bilgi kaynağınız olmaya devam eder, ancak insanlar hala yanlış bilgi veren websiteleri tarafından aldatılmaktadır. Sevgili bireyler, eğer onların verdikleri bilgi doğru gibi gelmiyorsa bir kenara koyun ve eğer şiddetin kullanımını savunuyorsa, kesinlikle Işıktan değildir. Güvenilir olarak gördüklerinize ve çok iyi deneyip test ettiklerinize sadık kalın. Zamanla İnternet üzerinde çok fazla güvenliğe ihtiyacınız olmayacak, çünkü kendi yayınlarımızı yapmamız çok uzun sürmeyecek. Böyle gelişmeler için her şey hazır ve alışıldığı gibi bu sadece zaman meselesi. Bu meselelere katılımınız önemlidir, ancak eğer bir gereklilik olursa, değişiklikler çok yakında planlandığı gibi başlamak zorunda olduğu için tek başına devam ederiz. Bununla birlikte, durum ne zaman ortaya çıkarsa çıksın, tüm olasılıkları hesaba kattığımız için bu bizim için gerçek bir problem oluşturmaz.

Eğer daima ileriye gidecekseniz şimdi din yoluyla ifade edilen sorunların tamamen yeniden değerlendirilmesi gerekir. Bir yanda, tüm bilgi içinde olduğu için, mutlaka öğretmenlere ihtiyaç duymazsınız, ancak size gerçekler verilemiş olduğu için de, sizi doğru yola götürmesi için yardım edecek. Şu anki durumuyla, hiçbir gelişme gösteremezsiniz ve hala kusurlarla ve mutlak yalanlarla çevrilidir. Kiliselerde çok fazla saygın ve sevgi dolu ruh vardır ve onların gerçek potansiyeli dini kontrollerden kurtulmalarına kadar serbest kalmayacaktır. Kendi anlayışınız gelişirken, zaman ve enerjiniz daha iyi kullanılacaktır. Bu tüm dini öğretilerin yararsız oldukları anlamına gelmekle kalmaz, aynı zamanda gerçekle karşılaştırıldığında kafa karıştırıcı ve yanlış yönlendirici oldukları anlamına da gelir. Özgür seçimlere sahipsiniz ve Gelecekteki gelişmenizin nasıl ilerleyeceğine karar vermek de size bağlı olacak.

Pek çok nedenle size geliyoruz ve hepimizin Bir olduğumuz hakkında sizi bilgilendirmeye önem veriyoruz. Biz tamamen farklı ve bazı açılardan size farklı görünen uygarlıklardan gelebiliriz, ancak sizin gibi biz de sizin ruhsal evriminiz için yaptığınız gibi, yaşamı deneyimlemekteyiz. Bir Sirius’lu olarak, tamamen bana benzeyen, Işığın Galaktik Federasyonu üyelerinden birkaç kişi doğrudan sizinle bağlantılıdır, çünkü hizmet etmek için onların uygarlıklarından Dünya’ya geldiniz. Dualitenin dışında daha yüksek boyutlara ilerlediğinizde, “başkalarına hizmetin” anahtar kelime olduğunu göreceksiniz. Biz sadece Evrendeki milyonlarca ruh için değil, aynı zamanda gezegenleri kapsayan tüm yaşam için de yaptığımız her şeyde Biriz, çünkü onlar daha yüksek bilinçlilik düzeyine de sahiptirler. Dünya’dan Dünya Ana olarak bahsetmemiz nedensiz değildir ve onun rolünü anladığınız zaman, sizin için yaptığı şey için saygı ve minnettarlık onun hakkıdır.

Şimdiye kadar tamamen açıklanmamış pek çok konu vardır, çünkü bilinçlilik düzeyiniz ileri bilgiyi almaya hazır olduğu uygun bir zaman olmak zorundadır. beyninizi mevcut anlayışınızın çok ötesinde olan materyalle aşırı yüklemek iyi olmaz. Şimdiye kadar ruhsal gelişiminiz yavaşça ilerlemiştir ve kişisel gelişiminiz yoluyla bu bilgiyi anlayışınızla bütünleştirmenize izin vermiştir. Bununla birlikte, bu süreç Yükselişe doğru ilerlemenize ivme kazandırmak için hızlandırılmıştır. Bu nedenledir ki, sizin aranızda ilerlemiş olan ve daha da ileri gitmeye hazır olanlar vardır.

Dualite bazı yönlerden sapla samanı birbirinden ayırdı ve biz uygunsuz bir şekilde bunu kastetmiyoruz, ancak ilerlemiş olanların kendileri ile ilerlememiş olanların arasında büyük bir uçurum vardır. Açıkçası, hazır olanların Yükselişi için zaman geldi ve artık geri tutulmamalıdır. Yükselme amacına sahip olmak bir başlangıçtır, ancak genişleyen bir bilinçle devam etmelisiniz. Böylece titreşimleriniz yükseltilir ve bakışınızı kendinize daha fazla Işık getirmeye odakladıkça, kesinlikle yükselen biri olursunuz. Bu fırsat her ruha açılmıştır ve eğer henüz o noktaya erişmemişseniz, bu ayıp değildir. Kendinizi hazırlamak için alabileceğiniz zamanın bir sınırı yoktur ve herkesin aynı düzeye erişmesi beklenmez. Her fırsatta titreşimlerinizi yükseltmek için doğal olarak teşvik edilmenize rağmen, bu özgür iradenizin dahil olduğu yerdir. Bir grup olarak, deneyimleriniz en son ruh geri döndürülene kadar tamamlanmaz.

Şu anda, Karanlık Bireylerin dikkatinin üstesinden gelmede ne kadar büyük bir başarı kazandığınızı bilme yolunuz yok. Onlar tekrar Işığa dönmenizi ve yükselmenizi önlemek için kitaplarındaki bütün numaraları denediler. Siz karşı bir şeylerin yüklendiğini söylemek doğru olurdu, ancak bu tasarım yoluyla olurdu ve ilerlemenin zor olduğu biliniyordu. Bununla birlikte, eğer savaşı kazanırsanız, kazançlarınızın büyük olacağının da farkına varıldı. Sevgili Bireyler şimdi durduğunuz yer ve bilinçliliğin harika genişlemesini başarmanız sizinle devam edecek. Bütün yükselmiş varlıklar sizin seçmiş olduğunuz, aynı olağanüstü yolu almadı. Şimdi niçin Evreninizde çok özel ruhlar olarak dört gözle beklendiğinizi gördünüz. Bu tür bir övgüyü kabul etmek bencilik değildir, çünkü siz başarılarınız için sırtınızın sıvazlanmasını hak ettiniz.

Ben Sirius’tan Salusa’yım ve sizi temin ederim ki, olaylar ne kadar yavaş ortaya çıkmaya başlasa da, yine de birden hızlanmaktadır ve durdurulamaz olduğunu ispat eden bir ana kadar yükselmeye devam edecektir. Siz Sevgili dostlarınıza ve hemcins meslektaşlarımıza, ki böyle olduğunuz için sevgilerimizi gönderiyoruz.



Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: Bdost/Pınar Gelişir
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com