Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Wednesday 4 July 2012

04 Temmuz 2012


SaLuSa 04 Temmuz 2012

Dünyada olup bitenler hakkındaki anlayışla bağlantılı adeta iki kamp vardır. Bunlar bilmeyenler ya da umursamayanlar ve bilenler, ancak çeşitli açıklamalarla bunlara izahat getirenler. Bu yaşamın ne olduğuna dair bütün kavramların yerini alan değişiklikleri kabul etmek için çok açık inanç sistemlerine sahip olan birilerini gerektirir. En sert kısım sizi onların esaretinde tutan yalanları ebedileştirerek, saygı duyduklarınızın çoğunun İlluminati’nin kuklaları olduğunu kabul etmektir. Yine de, yükselen titreşimler insanların karanlığın dışına, yukarıya çekmektedir ve onların bilinçlilik düzeyleri arttıkça, inançlarını sorgulamaya başlamaktadırlar. Şimdi pek çok doğru bilgi vardır ve sezgilerinizi izleyerek, emin bir şekilde gerçeği anlamaya başlayacaksınız. Kendinizi aramak sizi daha büyük bir anlayışa da hazırlayacaktır, çünkü diğer ileri varlıklarla birlikte bizim gelişimizle, gerçek yüzünüze çarpacaktır.


Gerçeği sezmek zekayla yapılacak bir şey değildir ve gerçekte sıklıkla engelleyici olabilir ve birçok insan için sezgi meselesi basittir. Dini akımlara dönerek gerçeği garanti edemezsiniz, çünkü insanları aydınlatmak için dürüst olarak başlatılan şey yozlaştırılmıştır. Gerçeği öğretenlerin bunu size empoze etmediklerini, ancak sadece sizin kendi gelişiminiz ve arayışınız için yardımcı bir araç olarak onu sunduklarını göreceksiniz. Belirli inançları izlememenin korku dolu sonuçları yoluyla kontrolün kullanımı gerçeğin korkunç bir şekilde çarpıtılmasından daha çok bir şey değildir.

Bilmeniz gereken her şey bilinçaltınızdaki derinlerde tutulmaktadır. Bu nasıl kendiniz olacağız ve neyin kabul edilebilir olduğu ve gerçeğin halkasına sahip olduğunu nasıl sezgisel olarak bileceğinizdir. Bununla birlikte, her zaman anlayışınızın genişlemesine açık olun, çünkü yükseleceğiniz için göz açıp kapayıncaya kadar yukarıya doğru gideceksiniz. Eğer size verilen şey sizinle aynı titreşim düzeyinde değilse ya da Sevgi ve Işığın daha yüksek enerjilerini taşımazsa, gerçekten gelmesinin ihtimal dahilinde olmadığını unutmayın.

Sizinle karşılaştığımız zaman, muhakkak size verdiğimiz şeyi sorgulayın, çünkü biz Tanrılar değiliz ancak anlayış yolunda çok daha aşağıya indikçe öyle görünebilir. Mucizeler yapamayız ve bizim ileri teknolojilerimiz daha büyük anlayışımızın ve Evreni dolduran doğal enerjilerin kullanımının sonuçlarıdır. Bilim adamlarınız çoğu zaman potansiyel ilerlemelerin farkındadırlar, ancak onları var edecek bilgiden yoksundurlar. Bununla birlikte, bazıları yıllardır, bozuk gemilerden ileri teknolojileri geri/arka mühendislik yoluyla sağlanan bilgiyle, diğer dünya dışı varlıklardan yardım almışlardır. Böyle gelişmeleri paylaşmak yerine, onlar dünya üzerindeki güç ve kontrol nedeniyle sırlarını saklamışlardır. Bizim gelişimizle, bunların hepsi değişecek ve bizim teknolojilerimize serbest erişimle birlikte, böyle sırlar herkesin yararına ortaya çıkarılacak.

Harika bir geleceğin, gerekli olmayan kontrolden ya da özgürlüğünüz üzerindeki sınırlamalardan kurtuluşunuzun beklentisiyle heyecanlanma hakkına sahipsiniz. Bununla, çok uzun zamandır hissetmediğiniz mutluluk gelecek. Bu amaçla, karanlık bireyler tanımlanmış olur ve halen uygarlığınızı tahrip etmiş olan kanserden sizi kurtarmak için ortadan kaldırılmaktadır. Bunu onların negatif enerjilerinin ve size kendilerini empoze etme yeteneklerinin tüm kalıntılarını ortadan kaldıracak olan bir temizlik izleyecek. Barış yakındır ve huzursuzluk veren noktaların tümüyle meşgul olunacak ve savaşın tüm belirtilerinin ve askeri güçlerin ortadan kaldırılmasına imkan vermek için temizlenecektir. Barış bir seçenek değildir, kendi yolunuzu uygulamak ve kültürünüze göre yaşamak için müdahale olmadan yaşamak hakkınızdır.

Karanlık Kabalların yapısı ortaya çıkarıldığı zaman büyük kızgınlık olması anlaşılabilir ve sakin kalmak ve kontrolünüzü kaybetmemek için bir deneme zamanı olacak. Yeteneklerimizin ve teknolojilerimizin tek bir suçlunun bile suçlarından dolayı hesap vermekten kaçamayacağı türden olduklarını unutmayın. Sizin adaleti elinize almaya ve çabalamanıza ihtiyaç yoktur, ancak sadece meselelerin kendi yolunu izlemesine izini verin. Etrafınıza istikrar getirmek için yardım etmeye ve ihtiyaç duyulan yerde sükuneti yaymaya daha fazla ayıracaksınız. Bununla birlikte, her şeyi kendiniz yapmak zorunda değilsiniz, çünkü müttefiklerimiz önemli roller üstlenecekler ve sonunda biz de sizinle olacağız.

Karanlık bireyler karşısında tarihi bir zaferin eşiğindesiniz ve çok yakında onların eylemlerine bir son vereceğiz. Onlar her zaman nurun alevinden ayrılma niyetine sahiptiler, ancak biz mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde faaliyetlerini keseceğiz. Bazı koşulların gelişmesine izin verilir ve böyle yaparak, biz karanlık bireyleri suçüstü yakalamayı ümit ediyoruz. Onların zamanının sınırlı olduğunu ve tedavülden kaldırılıp bir kenara atılmalarına çok az kaldığını biliyorlar. Birçok insan için yaşam bir süreliğine telaşlı olacak ve değişikliklerin kapsamı nedeniyle bazı karışıklıkların olması kaçınılmazdır. Bu konuda endişe etmeyin, çünkü nispeten kısa bir zamanda bunların telafi edilmesinden daha fazlası olacak. Daha az etkilenenleriniz yapabildiğiniz kadar paylaşarak, yardıma ihtiyaç duyan herkese yardım etmeye çabalamalısınız.

Ne büyük bir macera karşınızda duruyor ve siz şimdi Yükselişinizin güvence altına alındığını biliyorsunuz. Bin yıllık dönemden sonra, yaşamış olduğunuz en karanlık dönemlerden birini ifade etmiş olan dualiteniun sonuna geldiniz. Aynı zamanda, evrim düzeyiniz için çok önemli olan bir dönemdi. Bu size daha düşük titreşimlerdeki zamanını esnasında önceden eşi benzeri görülmemiş olan bir oranda gelişme fırsatı vermiştir. Neyse ki, eğer isterseniz, en yüksek düzenden olmayan pek çok yaşamları hatırlamak yerine, onun hatıralarından kurtulabilirsiniz.

Ben Sirius’tan Salusa’yım ve Işığın Galaktik Federasyonu adına sizi selamlıyorum. Biz Dünyanızın etrafında, Yükselişinizle ilişkili olan bir olaya şahitlik etmek için toplanan pek çok gruptan yalnızca biriyiz ve sizin gelecek sevinciniz ve yaranınız için tüm olay kayıt altına alınmaktadır. Diğer Evrenlerden gelen uygularlıkların temsilcileri vardır, çünkü onlar sizin Evreninizde olup bitenlere ilgi duyarlar. Dünyanızı tam anlamıyla aydınlatacak olan büyük bir Evrensel şovun yıldızlarısınız.


Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: BDost
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com