Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Thursday 12 July 2012

11 Temmuz 2012


SaLuSa 11 Temmuz 2012

Arkadaşlarınızla ve dostlarınızla ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanıdır. Çoğu zaman, yeniden bedenlendiğinizde, önceki yaşamlardan tanıdığınız ruhlarla bir arada oldunuz ve bu nedenledir ki, muhtemelen sizin aranızda yeniden yüzleşmeye ihtiyaç duyduğunuz sorunlarınız vardır. Çünkü sizin aranızda çözülene kadar her yaşama nakledilen bir blok vardır. Yeniden bir ailede bir araya geldiğiniz zaman, nedenini bilmezsiniz, ancak birbirinize düşmanlık besleyebilirsiniz. Çünkü aile üyelerinden birbiriyle geçinmeleri ve çaba göstermeleri beklendiği için, farklılıkların çok daha kolayca çözülebileceği umut edilir. Bununla birlikte, bu her zaman böyle değildir ve daha kötü de olabilir.


Bu nedenle, eğer kendinizi böyle bir durumda bulursanız, bunun nasıl meydana geldiğini fark edin ve ilişkinize verilen zararı onarmak için bir hamle yapın. Bazen en güç rol affedebilmektir ve bu rolünüzdeki zayıflığın bir işareti değildir. Bir zeytin dalı uzatmada ilk olan siz olun ve bu içinizde tuttuğunuz negatif duyguları salıverecektir. Onlarla kalmak ve irin bağlamalarına izin vermekten ziyade, şimdi problemi ifade etmek daha iyi olacaktır. Mağdur oldukları fikrinde olanlar karmanın iki insan arasındaki problemlerin destekçileri olduğunu ve her ikisinin de eşit olarak yer aldığını anlamalıdırlar.

Onlara karşı yapılan eylemleri affetmeyi kolay bulan bu ruhlar kendi ruhsal gelişimlerini göstermektedirler ve böyle yaparak diğer ruhların gelişmelerine yardım etmektedirler. Bu intikamla ilgili düşüncelerden sakınmanın yoludur, çünkü bir ruhun aynı noktada ruhsal adaletle karşı karşıya gelmek zorunda kalması kadar zorunlu gerekil değildir. Bu cezanın olmayacağı anlamına gelmez, bu karmadır ve karşıt sonuçlar olmadan problemlerinizle uğraşabilmenizi göstermek için başka bir fırsatı kabul edeceğiniz bir çözümü yapmaktadır.

Kontrol edilmeyen duygular yaşadığınız ve çoğunlukla da egonun ve gurur olarak adlandırılan şeyin neden olduğu pek çok bozgunun kökündedir. Eğer barış ve uyumun olduğu boyuta yükselmek isterseniz, o zaman şimdi bu yolu yaşamaya başlamalısınız. Yüksek Benliğiniz olarak gördüğünüz şey olun ve Işığın olmadığı ve daha düşük titreşimlerle yüklenmiş olan eski benliğinizden kurtulun. Yaşamı devam ettirmek için savaşma zamanı sona eriyor ve yokluğun olmadığı, ancak bolluğun olduğu yeni bir aşamaya girmek üzeresiniz. Orada karanlıktan olanlar artık sizi aşağıya çekemeyecek ve haklarınızı elinizden alamayacak. Özgürlük ve barışın kapısında duruyorsunuz ve tüm diğerlerine sizinle Bir olarak davranmanız hariç karşılığında çok azı sizden talep edilir.

Keşke zamanın efendileri/sonsuzluğu için bu dönemi beklediğinizi anlamış olsaydınız. Geçmiş sizden kopmakta ve siz onun yaşamlarınızın taşınmasına izin vermelisiniz. Sizi yükseltmiş olan deneyimlerle devam edin ve bilin ki, sevmiş olduğunuz ve onlarla yaşadığınız bu ruhlar da aynısını yapmaktadırlar. Eğer onlarla tekrar karşılaşmak gelecek planlarınızdaysa, bu meydana gelecek, ancak kesinlikle, yükseldikçe pek çoğu sizinle yolculuk edecekler. Hiç kimse kasıtlı olarak ilişkilerini koparmaz, ancak sizin kendinizin olduğu gibi, diğerlerinin de tam olarak özgür seçimlere sahip olduklarının farkında olmalısınız.

Yükselenlerin karşısına çıkan her şey daha yüksek bir titreşimden gelir ve böylece bu daha düşük titreşimlere eğilimli değildir ve formunu korur. Anladığınız şekliyle yaşlanma artık meydana gelmez ve gerçekte her şey kendi ilk durumunda kalır. Yaşlanma ya da ölüm olmadığı zaman, bunun ne kadar harika olduğunu hayal edebilir misiniz. Ancak koşullar durağan değildir ve değişim arkasında bir atık izi bırakmadan meydana gelebilir. Hatırlayın Sevgili Bireyler düşünce gücüyle yaratabileceğiniz ve eğer gerekliyse yaratmayabileceğiniz alemler vardır.

Kazanmak zorunda olduğunuz şeyi düşündüğünüz zaman, yükseldiğinizden emin olmak için gerekli olan her türlü çabaya değer. Niyetiniz bir şeydir, ancak şimdi gerçeğinizi yaşamaya başlamanız gerekiyor. Evrenin kerametleri hayal ettiğinizin ötesindedir ve yaşam işgal ettiğiniz için aynı uzayda bile her yerde bol miktarda bulunur. Tüm ruhlar titreşimlerini yükseltmenin bir aracı olarak seçtikleri şeyi yaşamaktayken, aynı zamanda tüm diğer ruhların yararlanabildiği bir bilgi havuzuna bu deneyimi eklemektedir.

Boyutunuzun ötesinde, tüm yaşamın Birliğinin takdir edildiğini ve anlaşıldığını göreceksiniz. Sonuç olarak, tüm uygarlıklar arasında sevgi ve dostluk vardır. Bununla birlikte, asi adını verdiğiniz istisnaların olduğu bireysel gruplar da vardır, ancak çok az zarar doğururlar ve başa çıkılabilir. Bazen, diğer Evrenlerden sızmalar olur, ancak geldikleri yere geri gönderilebilirler. Dünya’da bu çok farklı olmuştur, çünkü siz benzer bir titreşime sahip olan Varlıkların uzayınıza girmesine izin veren çok düşük titreşimdesiniz. Bunu söyleyerek, yetkisi olmayan ziyaretçileri Dünya’dan uzak tutmak için koruyucularınız olduğumuz vurgulanmalıdır. Eğer sizinle seyahat eden Işığın Galaktik Federasyonu olmasaydı, bugün olduğunuz yerde olmazdınız. Şimdi mevcut döngünüzde, bir rehber ele ve korumaya ihtiyaç duyan genç bir çocuk gibisiniz.

Biz sizinle olan tecrübelerimizden keyif aldık ve karşılaştığınız problemler hakkında çok şey öğrendik. Bizim için bu çok tatmin edici bir macera olmuştur ve çok hızlı bir şekilde yaklaşmakta olan harika bir yeniden bütünleşmeyi dört gözle bekliyoruz. O zaman siz zamanın sonsuzluğundan önce geldiğinizden dolayı gerçek ailelerinizle karşılaşacaksınız. Uzun bir yolculuk olmuştur bu, ancak Atlantis gibi daha önceki uygarlıklarda, çoğunuz bizimle karşılaştınız, çünkü titreşimler daha yüksek olduğu belirli dönemlerde, biz düzenli olarak sizin aranızda yürürüz. Atlantis yüksek ve düşük titreşimlere sahipti ve sonunda kendi yıkımından sorumluydu. Bu Dünya’nızda öyle kolay bir şekilde oldu, ancak bizim varlığımız ve müdahalemiz nedeniyle.

Kaderiniz yükselmektir ve karanlık Bireyler tarafından müdahaleler bunu değiştirmeyecek. Sadece çok geç olduğu için değil, aynı zamanda onların güç üsleri şimdi dağıldığı ve hemen hemen işlemez hale geldiği için. Onlar sizin deyiminizle korkmaya başlamaktadırlar ve bu kadar kibirleriyle, planlarının başarısız olduğunu hiçbir zaman hayal etmediler. Şimdi can havliyle saldırıyorlar, ancak hepsi bu kadar, çünkü zaptedilemez olarak düşündükleri pozisyonlarından atılmak üzereler. Asla korkmayın Sevgili Bireyler, biz işbaşındayız ve son ana kadar sizi koruyacağız.


Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: BDost
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com