Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Saturday 7 July 2012

06 Temmuz 2012


SaLuSa 06 Temmuz 2012

Bu kadar uzun zamandır kendinizi Işığa yükselttikten sonra, tedbiri elden bırakmayın. Şimdi yayılan pek çok yanlış bilgi vardır, ancak her zaman kasıtlı değildir ve bazen sadece cahil olan iyi niyetli insanlar tarafından yayılır. Aynı zamanda, çok genç yaşta zihninize ekildikleri zaman, güçlü inançları değiştirmek zordur. Sizi yanlış yönlendirmeye çalışanlar çok zekidirler ve öğretilerinin doğru olduğuna sizi ikna etmek için tarihinizi bile değiştirirler. Bu nedenle yanlış olduğu halde, size gerçekmiş gibi gösterilen pek çok şeyi doğrulamak için elimizde epeyce önemli bir görev var. Bu aynı zamanda, yaşamın daha ruhsal yönleri ve onlarla nasıl uyum içinde olduklarını anlamadan onların duyurularını yapmış olan bilimlere de uygulanır. Sezgileriniz en iyi rehberinizdir ve öyle de olacaktır, ancak şüphesiz herhangi bir bilgi kaynağını bir doğrulama aracı olarak tatminkar bulduğunuzu dikkate alın.


Tarihinizin hesabını size verdiğimiz zaman, belirleyici olacak olan şey ilk elden olaylarla ilgili olan insanlarla sizi tanıştırarak, kesin bir delille bunu destekleyebileceğimiz gerçeğidir. Zamanda geri bile gidebiliriz ve size gerçek bir sahne tekrarı gösterebiliriz, böylece gerçeklere ilişkin olarak yargılama olmayabilir. Bazılarınızın tarihinizin herhangi bir döneminde geriye gitmesine izin verilecek ve ne olduğunu kendi gözlerinizle göreceksiniz. Bu bir tarafa, neyin konuşulmakta olduğunu anlayacaksınız. Zamanla yalnızca gerçeğin kalacağından emin olun ve kesinlikle bilginizde büyük ilerlemeler yapmış olacaksınız.

Bizim gelişimiz size gerçeği getirecektir ve bu aranızda Birliği yaratmaya yardım edecektir, oysa şimdi çok fazla ayrılıklar içindesiniz. Çok önemli bir alan dinlerle ve sizi tek tanrı altında yerleştirme çabalarıyla ilgilidir, ancak böyle yapabilmek için gerçekler ya da gerçek bir anlayış yoktur. Gerçek onların kendilerine konuşan Üstatlar tarafından verilecektir, ancak bu her bir inanç grubunun, eğer gerçekle bazı benzerlikler taşıyacaklarsa büyük ölçüde değiştirilmek zorunda olacaklarını gösterecek. Eğer bazı ruhlar bu değişiklikleri daha fazla aydınlanmış bir duruma getiremezlerse, doğal olarak eski inançlarını sürdürmeye devam etmelerine izin verilecek. Biliyoruz ki, eğer ilerleyeceklerse, zamanla onların ötesine bakmak zorunda kalacaklarını fark edecekler.

Dünya dışı varlıkların kılık değiştirmiş şeytanlar oldukları ve onları ele geçirmek için fırsat kolladıkları öğretilmiş ruhlar vardır. Galaktik tarih gezegenleri işgal eden ya da tahrip etmiş olan şeytani varlıklar tarafından başlatılmış savaşların olduğunu gösterirken, siz şimdi böyle bir olayın tehlikesi altında değilsiniz. Zamanın sonsuzluğu için bizim tarafımızdan korundunuz ve bize Dünyayı ziyaret etmeye izin verilenleri kontrol etme yetkisi verildi. Biz Tanrı’nın adına Evrenin hizmetindeyiz ve iyi gerekçelerle Işığın Galaktik Federasyonu olarak adlandırıldık. Sizi önceden bilgilendirdiğimiz gibi, karmik nedenlerle Grilerle temasa izin verildiği istisnalar vardır, ancak yine de hiçbir zaman dünyanıza gerçek bir tehdit olmadı.

Bizim Federasyonun üyelerine sizi tanıştırdığımız zaman, burada varolma amaçlarını sorgulamak için bir neden bulamayacaksınız. Bizim bütün tavrımız size barış içinde yaklaşmaktır ve hiçbir şekilde konuşmalarımız ya da tutumlarımız en hafif bir tehdit bile içermeyecek. Herhangi bir uygarlığın sizi ele geçirme niyetiyle vurguladığı gibi, kolayca böyle yapabildiler. Çok yakın zamana kadar bu haklıdır, ancak şimdi kendinizi daha fazla koruyabilirsiniz. Dünya üzerindeki Işık çok fazla dikkat çeker ve belirli karanlık gruplar Yükselişinizi önlemek için ellerinden geleni yaptılar, başarılı olamadılar. Size yine söylüyoruz ki, Yükseliş İlahi emirledir ve hiç kimse onun gerçekleşmesini engelleyemez. Bizim varlığımız da yalnızca minimum müdahalenin olmasını sağlamak amaçlıdır.

Böylece Sevgili Bireyler, Yükselişiniz olmaya başlamakta olan pek çok değişikliklerin farkına varmanıza bağlı değildir. Onlar sizi çok hızlı bir şekilde geliştirecek, böylece Işığa yükselmiş olan ruhların uygun olmakta olduğu yeni bir yaşama hazırlanmaktasınız. Dünya Ana Yükselişe hazır olsun diye, gördüğü zararları ve tahribatı iyileştirmeniz gerekiyor. Bu görevde, biz halen gerekli olan yoğun temizlik çalışmasını yapmak için hazırlandık. Bu bizim ileri teknolojilerimizi bilenler için problem oluşturmaz.

Herşeyin ilerlemesini sağlamadaki gecikmelerden dolayı hayal kırıklığınızı biliyoruz, ancak halen sadece küçük bir ölçekte de olsa başlamıştır. Hazırlıklar tamamlanmıştır ve her zamanki gibi, önemli olan zamanlamadır, ancak bildiğiniz gibi, tam hızla başlaması gereken bir nihai zaman vardır. Böyle olmasından endişe duymayın, çünkü çalışma şeklimizi henüz görmediniz ve ne kadar hızlı ilerlediğimizi gördüğünüz zaman çalışma şeklimiz sizi çok şaşırtacak. Kendi yeteneklerinize dayalı değişiklikleri açık olarak görme eğilimindesiniz, ancak hatırlayın ki, Galaktik Federasyon binlerce yıldır sizin karşınızdadır. Geleceğinizi kontrol altında tutmaktayız ve size Karanlık Bireylere karşı muhteşem bir zafer vaat ediyoruz.

Büyük bir olayın gerçekleşmek üzere olduğu zaman hakkında ipuçları verebiliriz, ancak İnsanların onları kesinlikler olarak almaya, meydana gelmediği zaman da isyan etmeye meyilli olduklarını öğrendik. Ayrıca, her zaman size gecikmelerin nedenlerini söyleyemeyiz ve koşullar gerekli kıldıkça, kısa sürede yolu değiştirmek için hazırlanmak zorundayız. O kadar ki, sizin gerçekten neyin geldiğini bilmeniz gerekiyor, biz size sözümüzü tutacağız. Farkediyoruz ki, sabrınız taştı ve bunu anlayabiliyoruz, çünkü şimdiye kadar, biraz önce size söylenen şeye dayalı eylemleri haklı olarak beklediniz. Bununla birlikte, tüm ilerlemeleri pekiştiriyoruz ve sonunda herhangi bir problemin çıkmasını tahmin etmiyoruz. Herhangi bir olayda, biz Yükselişe kalan dönemi güvenli bir şekilde size getirmek için gerekli olan şeyin olası değiştirimlere hazırız.

Ben Sirius’tan Salusa’yım ve size kabalın tepedeki üyelerinin tutuklanmasından bahsetmenin yeni bir umut duygusunu getireceğini söyleyebilirim. Bundan başka Dünya üzerindeki tüm koşullar hızlı bir şekilde kötüleşmekteydi ve uygarlığınızın tam bir çöküşünü hazırlamaktaydı. Siz iyi haberlere olumlu bir şekilde tepki gösterdiniz ve bu koşullarınızdan sorumlu olanların ortadan kaldırılacağını bilerek bir yükselişi size verdi ve bu böyledir.


Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: BDost
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com