Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Monday 9 July 2012

09 Temmuz 2012


SaLuSa 09 Temmuz  2012

Dıştan, devam ettiğini gördüğünüz ya da duyduğunuz ne varsa oluyor, bilin ki farkında olduğunuzdan çok daha fazla şey olmaktadır. Biz sürekli olarak müttefiklerimizin amaçlarını başarmalarına yardım etmekteyiz ve zamanlama acil duruma gelinceye kadar, doğrudan müdahale etmekten sakınıyoruz. Kesinlikle müttefiklerimizin güvende olmalarını sağlamak için tetikte olacağız, çünkü Karanlık Bireylerin zamanlarının dolduğunun farkında olduklarını bilmemize rağmen, onlar tehdit etmeye devam ediyorlar. Her ne kadar gecikmeler yaşanmış olsa da, planlarımızı değiştirmediğimizden ve tüm amaçlanan eylemlerin tamamlanacağından emin olun. Bizim için zaman aynı öneme sahip değildir ve doğrusal zamanı kullanma sizin yaşamlarınıza yol göstermek için zorunlu olsa da, bizim çalışma tarzımız değildir.


Başlangıç olarak, halen başarmış olduğunuz için, zaferinizi görüyoruz, bu nedenle biliyoruz ki ne olduğuna bakmaksızın geleceğiniz güvence altındadır. Şirketler bocalamakta ve yozlaşmış uygulamalara dayanan işlerin ne oldukları meydana çıkarılmaktadır. Onlar üzerinde geliştikleri daha düşük enerjileri dönüştürmekte olan, Dünya’ya ışınlanan yükselmiş enerjilere direnemezler. Gerçek her geçen gün açığa çıkmaktadır ve insanları gözleri İlluminati’nin sizi köleleştirme planlarıyla aldanma yollarına açılmaktadır. Bu artık mümkün değildir ve uygarlığınız size taktıkları prangalardan sizi kurtaracak olan yoğun değişikliler için dünya çapındaki bir talepte rol almaktadır. ABD olmakta olan şeylerin ana odağıdır ve örnek olarak dünyanın özgürlüğe ve bolluğa geri dönüşüne yol gösterecektir. Bu bir gecede meydana gelmeyecek, ancak yine de bizim varlığımız nedeniyle hızlandırılacak.

Evrenin gözleri sizin üzerinizdedir ki böyle bir ilgiyi çekmek böyle bir küçük gezegen için harikadır, ancak size ve Dünya’ya olan şey onun üzerinde kocaman bir etkiye sahip olacaktır. Siz bu değişim duvarındaki son parçasınız ama size ve Dünya’ya olanların bunun üzerinde bir etkisi olacaktır. Düşük boyutlara girdiğinizde biliyordunuz ki diğerleri için sizin rolünüz çok önemliydi ve onlar için yaptığınız fedakârlıklardan dolayı çok sevildiniz. En başta karanlığı görmesine rağmen evinin yolunu bulabilen tam yetkili Işık ruhlarıydınız. Bu yüzden yanınızdaki seyahatçilere baktığınızda önemle hatırlayın ki onlar da aynen sizin gibiler. Tanrının gözlerinde hiçbir ruh diğerinden daha iyi değildir, sadece daha tecrübelidir.

Sevgili Bireyler, görüşünüzü geleceğinize odaklamaya devam edin ve mümkün olduğu kadar zamanınızı ve enerjinizi gitmekte olan eski rejimin meselelerine harcamayın. Onların kaderi mühürlüdür ve ilerleyen planlarımızı engellemek isterlerse yok edileceklerdir. Hâlihazırda bizi geciktirmek için planlar içindeler ama onların tam olarak ne yapacaklarını bildiğimizden bu çabalar başarılı olamayacaktır. Karanlık Bireylerin öncü oyuncularına hala teslim olma şansı veriliyor ve şu veya bu şekilde silineceklerdir. Onların gücü ve etkisi durdurulduğunda bütün Kabal dağılacak ve halen temsil ettiği tehditler artık geçerli olmayacaktır.

Dünyanıza nüfuz etmekte olan Işık tamamen düşük titreşimlere yakalanmış olan pek çok ruhu yükseltmekte ve onlar yavaşça kendi yaşamları hakkındaki gerçeği fark etmektedirler. Onlar şimdi yaşamlarının amacına ilişkin doğru bir anlayıştan nasıl alıkonulduklarını fark etmekteler ve ortaya çıkarılmakta olan gerçeğe açık olmaktalar. Biz kesinlikle yaşamlarınızı yükseltecek her şey hakkında size bilgi taşımak için elimizden geleni yapmalıyız ve sizi Işığa açan bir yola koymalıyız. İlk olarak, siz gerçek olduğu iddia edilen pek çok farklı görüş nedeniyle onu kargaşa getirici bulacaksınız. Her zamanki gibi, biz sezgilerinizi izlemenizi önereceğiz, ancak Dünya üzerinde gerçeği aktarma yetenekleri nedeniyle saygı duyulacak ve izlenecek öğretmenler ortaya çıkacak.

Etrafınızda olan şey nedeniyle herhangi bir dikkat dağıtıcı olan şeyleri bırakın ve Yükselişe ve ondan sonrasına bakın, çünkü bu yaşamlarınızda muhteşem bir dönem olacak. Zorluk, yoksulluk ve kıtlık deneyimlerinden sonra siz artık hızlı bir şekilde kendinizi daha yüksek bir boyuttaki varlığın avantajlarından keyif alır bulacaksınız. Havanın, toprağın ve denizlerin temizliği ve saflığı, halen yaşadıklarınızdan sonra inanılmaz olacak. Parlak renkler ve sizin hakkınızdaki herşeyin güzelliği açık olarak, tüm yaratımın en yüksek formunda ifade edildiği yerde olduğunuza işaret edecek. Baktığınız her yerde uyum ve denge kurulacak ve barış ve neşe yaşamın doğal bir parçası olacak. Belki de en şaşırtıcı keşif birbiriyle, ama sizinle de henüz konuşmayan yaşam formları olacak. Alışkın olduğunuzdan çok daha farklı şeyler olacak ve daha yüksek alemler hakkında keşfedebildiğiniz kadar şeyi keşfetmeniz keyifli olacak.

Neden bu kadar kısa bir zamanda, bu kadar çok şey daha iyiye doğru değişmek üzere olduğu zaman mevcut koşullarınız hakkında endişe ediyorsunuz. Geldikçe alın, çünkü halen deneyimlediğiniz şeyle daha iyi başa çıkmak yeteneğine sahipsiniz. Geleceğiniz hakkındaki belirsizlik ortadan kaldırılmıştır, böylece sizin kafanızı karıştırmaya neden olacak herhangi bir çabayı görmezden gelebilirsiniz. Bazen bu henüz gerçeğin farkında olmayan insanlardan, gelebilir. Halen bildiğiniz gibi, Seçilmiş bireyler olarak Dünya’dan onları kurtarmanın bir aracı olarak son birkaç ayda meydana gelecek felaketleri bekleyen, katı inançlı bazıları vardır. Diğer ruhlar gibi onlar da kendileri için yarattıklarını deneyimleyeceklerdir. Böylece onlara ve diğerlerine, ondan etkilenmeden kendi doğrularını söylemelerine izin verebilirsiniz. Böyle yapmaya davet edilmeksizin, diğerlerinin inançlarını değiştirmek sizin yeriniz ya da gerçekte sizin sorumluluğunuz değildir.

Yaşam hakkındaki gerçeği ve onun nasıl işlediğini öğrendikçe, diğer ruhların niyetlerine müdahale etmemek gerektiğini anlayacaksınız. Bu nedenle, biz arka planda durmak zorundayız ve sizin kendi yolunuzu ileriye taşımanıza izin vermeliyiz. Bu sizin yaşamak için seçtiğiniz şeydir ve bu son zamanlarda bile, planlarınızı hazırlamış olacaksınız. Onların ileride omluklarını bilmeyebilirsiniz, ancak rehberlerinizin ve diğer yardımcıların sizin için çalıştığı şeyi sağlamakta olduklarından emin olun. Böylece evriminizde ihtiyaç duyulan doğru deneyimlere sahip olursunuz. Bunlar kaotik zamanlardır, ancak hala uygarlığınızın planını destekçisi olurlar.

Ben Sirius’tan Salusa’yım ve size Işığın Galaktik Federasyonundan bizlerin her şekilde Yükselişte ve ondan sonrasında da sizinle olacağımızı söyleyeceğim. Bu bizim sizi sağ salim evinizde görme arzumuz ve görevimizdir.


Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: BDost
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com