Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Friday 27 July 2012

27 Temmuz 2012


SaLuSa 27 Temmuz 2012

Kulaklarınızı ve gözlerinizi açık tutup etrafınıza bakın ki dünyaya yayılmaya başlayan tutuklamaların delillerini görebileceksiniz. Müttefiklerimizi sık sık eylemlerini hızlandırmaya çağırıyoruz ama aynı zamanda herşeyin gerekli olduğu şekilde devam ettiğinden emin olma ihtiyaçlarına da izin verdik. Banka sistemini çökertenlere karşı olan delillerin ağırlığı ezicidir ve bu yüzden de bu vuruş için doğru zamandır. Bunlar üstesinden gelinmesi gereken en önemli sorunlardan bazılarıdır ve bizim bir sonraki hareketlerimiz sonuçlarına bağlıdır. Eski sistemin tamamen değişmek zorunda olduğu nettir ve şu anda bankalar çok büyük ve kuvvetliler. Sonuçta onlar küçülmek zorundadırlar ve hizmet ettikleri insanlara karşı daha çok sorumlu olmalıdırlar. Şu ana kadarki en büyük problem borçlardır ve daha fazla kefalet verip kurtarmalar şimdi var olan ve tamamen çökme tehditi altında bulunan durumu sadece karıştıracaktır. Bu bununla birlikte kılık değiştirmiş bir lütuftur çünkü pozisyon onarılamazdır ve onların kabul etmeye zorlanacakları çözüm bizdedir. Bütün bu ödünç para almaları felce uğrayan ülkeler için borç affından başka hiçbir yol yoktur. Daha sonra bir çok kişisel duruma da uzanabilir ama paranın sağlanan hizmetler için borçlu olunduğu yerler hariç.


İlk önce çöp uzağa süpürülmediği sürece siz devam etmeyi ve sizi yukarı kaldıracak olan değişikliklerin olmasını bekleyemezsiniz. Yani Sevgili Bireyler eğer kabalın entirikalarının ölümünün tadını çıkarmayı mümkün buluyorsanız, size daha fazla yaşam sitilinizi dikta etmelerinin mümkün olmayacağını bilerek, öyle yapın. Bolluğun gelmesiyle ızdırap, yoksulluk ve mahrumiyet beraberinde sizin özgürlüğünüzün restorasyonuyla değişecektir.Bu sizin beklediğiniz şeydir ve bir kez idari değişimler meydana geldiğinde ilerleyeceksiniz. Zamanınızı sadece sabırla bekleyerek geçirin ve felaket olaylarının kehanetlerinin yanınızdan geçmesine izin verin ki; sizin pozitif olan ve çok yararınıza olacak mesafe kaydetmiş daha fazla sabırsızlıkla bekledikleriniz var. Size herşeyin iyi olduğunu ve çoktan dualitenin sonunu göreceğiniz Yükseliş yolunda olduğunuzu bir çok kez söylemedik mi. Şimdiden bunu bilmelisiniz ki eğer yükselişe hazırsanız gerçeğinizi başarıyla yaşayacaksınız ve bütün ruhların Bir olmasının anlayışı pozisyonundan hareket edip buna göre onlara davranacaksınız. Hala vibrasyonunuzu yükseltmeyi öğrenme sürecinde mükemmellik beklenemez, bu nedenle niyet çok gerekli bir ihtiyaçtır.

Dünyevi enkarnasyondan geçmemiş olan ruhlar sizin sahip olduklarınızı deneyimlememişlerdir ama yine de gelişmek için kendi planları vardır. Ancak onların ilerlemeleri sizinkinden çok daha yavaştır ve bu onların seçimidir. Onunla meşgul olmanın zamanı daha gelmemiştir ve her ruh bireyler olarak kendilerine uygun olan yolu almakta serbesttir. Bütün diğerleri gibi sizinde deneyimleriniz diğerlerinin kullanımı için bilgi havuzuna gidiyor ki herşeyi kişisel olarak deneyimlemeye gerek yoktur. Bu sizi bu kadar zor bir seçim yapmış olduğunuz konusunda takdir etmemizin sebebidir ki dualite yukarıya yükselmenin zor olduğu en çok test eden bir boyuttur. Açıkça gelişmekte olduğunuzun deneyimlerini biriktirdikçe ve hatta bu yavaş ilerliyor gibi görünse bile eninde sonunda kendinizi yukarı çekeceksiniz.Tabii ki her zaman yardım sizin için mevcuttur ve bütün yapmanız gereken düşünceyi yayımlamaktır ve bir cevap alacaksınızdır.

Hatta böyle başkalarına hizmet etmek gibi sorumlulukları üzerine almış diğer bir çok Varlıklar gibi Işığın Galaktik Federasyonu olarak biz de şimdi sizinle birlikteyiz. Yüksek seviyede olanlar her zaman diğerlerine yardım etmek için vardır ve bu gayet normaldir. Düşük vibrasyonlardaki bir çok yaşamlardan sonra hiç bir zaman yalnız olmadığınızı o şekilde görünmesine rağmen sonunda farkediyorsunuz. Ruhunuz için karanlık ve Işık arasındaki savaş bitmiştir ama bakışlarınızı hedefinizden ayırmayın ve korku tüccarlarının cahillikten dolayı olan eylemlerine yol vermeyiniz. Onların sadece Dünyada hayat olduğu inancıyla beyinleri yıkanmıştır ve ağır işçilik ve kölelikten daha ilerisini göremezler. Bundan kopmuş olanlarınız şimdi Gerçeğin Işığının zevkini alabilirler. Siz yeterince bunu sadece tutmaya çalışmamanın ama Yeni Çağa doğru devam etmenin anlayışındasınız.

Yükselişten önce biz açıklamalarla tamamen sizin hayatlarınıza gireceğiz ve gerçek sizin önünüze serilecek. Ne kadarını kabul edeceğiniz tamamen size kalmıştır ki öyle yapmanız için sizin üzerinize yapılacak herhangi bir baskı yoktur. Siz kendi kişisel anlayışınıza ne uyuyorsa onu alacaksınız ve bu yolla kendi hızınızda gelişeceksiniz.Bu dinsel düzenleri geliştirmek için daha iyi yollar olduğuna inanıyoruz ve biz sizin üzerinize başka bir tanesini yerleştirmek için gelmiyoruz. Basitçe belirtilmiştir Gerçek Olduğu gibidir ve yolculuk için her ne yol seçmiş olursanız olun nihayetinde sizi ona çıkarır. Gelişiminiz için ihtiyacınız olan yeteneğe sahipsiniz ve bilinç seviyeleriniz arttıkça ki artacaklar gerçeği destekleyen inançları tanımlamak daha kolay gelecektir.

Gelecek yıllar için nelerin planlandığına daha çok insanın dahil olmaya başladığına dikkat ettik, ki bu döngünün çok az zamanının kalmış olması gerçeğini gözden kaçırmıyorlar. Bunlardan şimdi sizi endişelendiren bir çoğu asla gerçekleşmeyecektir bu yüzden bir neticesi olmayacakken enerjinizi bunlara sokmayın. Bakışınızı hemen olan olaylarda tutunuz ve karanlık Bireylerin ne oldukları ortaya çıktıkça onlara yeterli şefkatle bağışlama ve Işık gönderiniz. Unutmayın ki siz dualitenin yüksek ve düşük bütün deneyimlerine sahipsiniz ve geçmiş hayatlarınızın tamamen hatırlanmasına sahip oluncaya kadar ne kadar düşmüş olabileceğinizi bilemezsiniz. Yine de bugün burada Işıkta duruyorsunuz ve bu aşamaya gelememiş olan diğerlerine yardımcı olabiliyorsunuz.

Sevgili Bireyler, hayatınızın bakışını veya şeklini değiştirmeniz için asla geç değildir. Bununla birlikte bir kez anlamaya başladığınızda kendinizi yukarı çekersiniz ve Işığın bir ruhundan istenmiş olduğuna inandığınız gibi yaşarsınız. Daha yükseğe ulaştıkça daha fazla barışın ve huzurun hayatınıza girmeye başladığını bulacaksınız. Bunun kontrolünü sağlayacaksınız ve diğerlerine hizmet etmek Işığınızı parlatmak kadar kolay olacak. Bundan daha fazlasını yapmaya çağrıldığınızı hissetmediğiniz sürece daha fazlasını yapmaya ihtiyacınız yoktur. Eğer bu son zamanlarda oynayacağınız özel bir rol varsa fırsatın size kendini göstereceğine emin olun.

Ben Sirius'tan SaLuSa, ve bizim teknolojimiz ve sizin ihtiyaçlarınızla başa çıkabileceğimiz yeterinden fazla personelimiz olduğu kadar sizin üzerinize çok fazla sorumluluk yerleştirmeyi de arzu etmiyoruz. Aynı zamanda size yardım edilebilecek fırsatların talebini aldık ve bunu kabul etmekten memnuniyet duyarız, ve buna karşın tamamlanmasına gerek olan arzulanan değişimlere sizi bağlayan bir karmaya da sahipsiniz. Size meydan okumalarınıza uyandığınızdan dolayı teşekkür ederiz, ve hepinize yardımcı olması için sevgimizi yolluyoruz. 

Teşekkür ederiz SaLuSa.
Mike Quinsey.
 

http://galacticchannelings.com/turk/mike27-07-12.html

Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: Pinar
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com