Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Monday 23 July 2012

23 Temmuz 2012


SaLuSa 23 Temmuz 2012

Biz kendimizi daha uzun geri tuttukça siz kendinizi karanlık kabalın tutuşlarından serbest bırakmaya yönelik aktivitelere daha çok dahil ediyorsunuz. Bu aslında istenendir ki sizi dahil olmanız için her zaman yüreklendiriyoruz. İnsan Irkı olarak ihtiyacınız olan deneyimleri bitirmek zorundasınız, ve sizin halen ilerleyebilmeniz mümkünken müdahele etmek bizim yapacağımız şey değildir. Ancak, bizim kendi ajandamız var ve bizim eylemlerimizin bir araya gelmek zorunda olacağı bir nokta kısa sürede geliyor. Yani sizin hala devam eden ivmeniz varken ve sonuçlar elde edilirken yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. İlerlemeniz yavaş ama gerçekte çok iyi kazançlar yapıyorsunuz ve insanlar eğer gerekli olursa diye seferber olmaya başlıyorlar.


Bu kapanış zamanlarında tedbirli olun, karanlık Bireyler şiddetle zayıflatılmış olmalarına rağmen son bir nefesle size saldırmayı planlıyorlar. Bunları püskürtmeniz ve eylemlerinin sonuçlarını azaltmak için size yardım edebiliriz, ve sizde yolu açabilirsiniz. Yapabileceğiniz en büyük pozitif yardım ışığa odaklanmanızı devam ettirmektir ve bir çoğunuz bunu yaptığı zaman bu, düşük enerjilerin etkilerini en aza indirgeyecek güçlü bir kuvvettir. Duyacağınız herhangi bir söylentinin karanlık Bireylerin arzusu olan şartları yaratmasına yönelik yanlış bilgilendirmelerden dolayı sizi endişelendirmesine izin vermeyin. Açıkçası bazıları gerçeklere dayalı olacaktır ama yine de not etmelisiniz ve herhangi bir önemli olayı önlemek için bizim de içinde olduğumuz yüksek güçlerin çalıştıklarına güvenebilirsiniz.

Şimdi de kendilerini risk altına alarak boyunlarını uzatmış olan ve öncülük eden bir kaç cesur ruha sahipsiniz ve biz onların arkasındayız. Bu yüzden lütfen onlarla özdeşleşin ve yardım edebileceğiniz yerde yardımda bulunun, ve eğer başka birşey kelimeleri yaymazsa böylece diğerleri ne olduğuna karşı biraz daha güven duyabilirler. Işığın Galaktik Federasyonu şimdi Batı çapında genellikle biliniyor, ama ister istemez son zamanlar içinde oynadığı role göre anlaşılmış değildir. Eğer insanların hepimizin Bir olduğumuzu ve kelimenin gerçek anlamıyla bizim yabancı olmadığımızı anlamalarına yardım edebilirseniz bu bizim için çok yararlı olacaktır. Biz siziz, ama sizin geleceğinizdeniz ve sizin gibi kökenimiz bu Evrenin Tek Tanrısındandır. Biz size karşı kesinlikle bir tehdit oluşturmuyoruz ve diğer gezegenlerdeki bizim kız ve erkek kardeşlerimiz tarafından da bilinen yüksek seviyede bir ruhsal anlayışa sahibiz. Olduğu gibi ve yanlışsız veya kasten çarpıtmalar olmadan tarihi yazma fırsatını elde ettiğiniz zaman son derece dert içinde olduğunuz zamanlarda çok sık size yardım ettiğimizi bulacaksınız. Bununla birlikte geçmiş medeniyetlerin Uzay Varlıkları tarafından saldırıya uğradıklarını veya hatta devralınmış olduklarını da bulacaksınız, ama bunların hiç bir şekilde bizim Federasyonumuzla bir bağlantıları yoktur.

Biz Tanrı'ya bütün ruhların seçtikleri şekilde yaşama haklarını destekleyeceğimize, bir diğerinin özgürlüğünün üzerinde itham edilmemesini sağlamayacağımıza yemin ettik. Her birinizin gelişiminizi ilerletmek için ihtiyacınız olan deneyimleri kazanacağınız kendi yolunuzu yaratmakta hür irade sahibi olduğunuzu da kabul ettik. Sevgili Bireyler bu neden, içeri atlayıp ve sizin işlerinizin kontrolünü alamayacağımızdır ki bu sizin seçmiş olduğunuz ilerleme fırsatınızı engeller. Bununla birlikte sizin medeniyetinizi gözetleyen ve Tanrı'nın Planının iyi bir şekilde gittiğinden emin olacak Tanrı'ya karşı kendi sorumlulukları olan Yüksek Varlıklara cevap veririz. Tabii ki yükselme fırsatı ile bu dualite döngüsünü tamamlamakta sizin kaderinizdir. Biz sizin herhangi bir dış müdahele veya illuminatinin faaliyetlerinden dolayı bunu inkar etmediğinizden emin olmak için buradayız.

Bunu hatırlayın ki burnunuzun dibine dürtülen ve sizi daha çok kontrol altına almak için tasarlanmış bir çok meselenin aslında hiç neticesi bulunmamaktadır. Yani lütfen sizin özgürlüğünüze olan bu tehditlere enerjinizi boşuna harcamayın. Karanlık Bireyler de gerçeği biliyorlar ama planlarında ilerlemeye devam ediyorlar, öylesine korku yaratarak sizin gelişiminizi geçiktirmeyi umuyorlar. Sizin yolunuzun gidişatı sizi böylesine olasılıklardan uzaklaştırıyor ve Dünya üzerine daha çok ışığı güçlendirdikçe siz daha çok korunuyorsunuz. Karanlık Bireylerin hayata miyop bir bakışları var ve kendi çılgın hedeflerinin ötesini göremiyorlar. Onların kendi kuyularını kazmaya devam etmelerine izin verin çünki onlar onun içine düşecekler ve onların ışığa geri dönüşleri onlar için biraz uzun bir zaman alacak. Bu onların seçmiş oldukları deneyim olduğundan dolayı onları yargılamıyoruz ama bu onların diğerlerine karşı olan suçlu hareketlerinin bahanesi değildir.

Yaşam ve onu kapsayan Yasalar Tanrı tarafından yazılmıştır, ve kimse kendilerine karma yaratmadan onlara karşı hareket edemez. Başkalarına karşı eylemler yine de sizin boyutunuzun düşük vibrasyon seviyelerinden dolayı beklenendir ve bu bazı ruhlardaki Işığın çok düşük olmasından dolayı olur. Bu dualitenin meydan okumasıdır ve bunu gönüllü bir şekilde aldınız, onun dışına yükselmeniz için yardım edileceğinizi biliyordunuz. Şimdi son görünüyor ve yakında sizin uzun bekleyişinizin sonunun geldiğinin kutlamasının zamanı olacaktır. Her hangi bir pişmanlığınız olmayacak, aslında hür iradenin sonuçlarını deneyimleme fırsatına sahip olduğunuzdan dolayı memnun olacaksınız. Sizin ödülünüz geri yüksek alemler yoluna büyük bir ileri atlayıştır. Bu yüzden karanlık Bireylerle yüzleştiğiniz zaman meseleleri perspektifle ele alın ki onlar sizin yolculuğunuzu tamamlamadaki ilerlemelerinizi durduramazlar.

Size gerçeği getirmek için kendilerini spot ışıkları altına koyacak kadar cesur olanları destekleyin. Onlar hayatlarını riske ederek bunu yapıyorlar ise de onların hayat planlarının hala devam edecek zamanları varsa onları korumaya iznimiz var. Bununla birlikte büyük bir ruhun İnsanlığın gelişmesine yardımcı olmak için nihai fedakarlık yapacağı durumlar da vardır. Çok azınızın planında bu vardır ve siz sadece onun yaptığı etkilere bakarsınız ki John F. Kennedy bir örnektir. Bunu yaparlar çünki onlar Işığın muhteşem Varlıklarıdırlar ve yaşamın sonsuz olduğunu ve ölümün bir son olmadığını bilirler. Dünya üzerinde vibrasyonu yükseltecek çok büyük karşı konulmaz bir sevgi duygusu yaratırlar. Siz kendi yolunuzla buna benzer bir şey yapabilirsiniz, ve bir çokları diğerlerinin yukarı çıkarılması genel planına katkıda bulunmak için enkarne olmuşlardır.

Ben Sirius'tan SaLuSa, ve yeryüzündeki olaylar doğrultusunda sık sık güncellenen bir plan ile ilerlemek için çağrımızı bekliyorum. Bütün senaryo çok hızlı değişebileceğinden dolayı sürekli gözden geçirilmeye ihtiyacı var. Şimdi de karanlık Bireylere karşı olan savaşı taşıdığınızdan ve kazanıyor olmanızdan dolayı memnunuz. Sizden bütün istediğimiz budur ve bizim daha çok dahil olacağımız zaman çok yakında geliyor, aslında bu olmak zorunda çünki zaman geçiyor.

Teşekkür ederiz SaLuSa.
Mike Quinsey.

http://galacticchannelings.com/turk/mike23-07-12.html 

Website:
Tree of the Golden Light

 
Çeviri: Pinar
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com