Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Wednesday 25 July 2012

25 Temmuz 2012


SaLuSa 25 Temmuz 2012

Çok çok uzun zamandır sizinle birlikteydik ve sizin gibi dualitenin sonunu bekliyorduk. Çok büyük meydan okumalarla karşılaştınız ama size bir çok değişik kaynaktan yöneltilen Işık ve Sevgiyle cevap verdiniz. Sizin aydınlanmanız Planın arkasındaki yüksek güçlerin doğru kararı aldığını kanıtlandı ki siz şu anda yükselişin eşiğinde duruyorsunuz. Sizlerden ikisi bile benzer deneyimlere sahip değildir, hatta bir çoğunuz şimdi canlanmanın ve yükselmenin son adımlarını atmaya hazırsınız. Sizin ırkınızın kayarak düştüğü çok az ışığın var olabildiği Karanlık Çağlar bastırılmıştı ve bireyler konuşmalarına karşı ölüm tehditi altında sessiz tutuldu.


Bugün daha çok konuşma özgürlüğünüz var, yine de çok fazla gerçeklerden bahsedenler hala hayatlarından endişe ederler. Doğal olarak bu gibi Varlıkları biz destekleyeceğiz ve koruyacağız, onların yaşam planlarına müdahale etmediği sürece. Eğer gerekirse biz ve Melek Krallığı tamamen koruma verebiliriz ve bazı son derece önemli ruhlar sizin bekleyebileceğinizden çok fazla bir şekilde korunmalıdırlar. Tabii ki sizinde kendi şeklinizce, hepiniz önemlisiniz ve herbirinizin hayatınız boyunca yanınızda olan Meleklere sahipsiniz. Sizin için çok büyük önem taşıyan olaylarda herhangi bir tesadüf yoktur, hatta gerçekleşmekte olan şeyin farkında olmasanız bile. Siz sakin ve huzurlu bir durumda olduğunuzda Yüksek Benliğiniz ile bağlantı kurabilirsiniz, ama sorun insanların çok sık olarak verilen tavsiyeye kulak asmamasıdır. Yani eğer yaşam planınızdan ayrılıyorsanız bu sizin Rehberlerinizin yardım eksikliğinden olmayacaktır. Sonuçta ne yapacağınıza karar verecek olan sizsiniz, ama sizin kararınızla birlikte sonuçlarının sorumluluğuda geliyor. Genellikle konuşan sizin ilgi alanlarınıza göre hareket etmeye programlanmış egodur ki sizin bütün eylemleriniz üzerinde kontrol sahibidir. Bu değişim sürecinde ve özellikle titreşimlerinizi yukarı çıkarttığınız zaman sizi eski yöntemlerle devam etmek için ikna etmeyi deneyebilir.

Yükselişe şimdi bu kadar yakın olmanız inanılmaz değil mi ve yine de dıştan çok fazla şey değişmiş gibi görünmüyor. Ancak, hiç bir şey bir sürü planlama olmadan elde edilemez ve olaylar ortaya çıkmasına rağmen zamanlama değiştikçe biz daima ayarlamalar yapıyoruz. Sahne arkasında çok fazla şeyler oluyor ve yapmanın güvenli olduğunu gördüğümüz zaman hareket etmek zorundayız. Bu sizin açınızdan çok sabır gerektirir ki bir çok durumda hareket etme fırsatımızın geldiğini düşündük sadece son anda engellendi. Herhangi bir senaryoya karşı hazırlıklı olduğumuzdan dolayı bu uzun adımı atabiliriz, ve ne olacağına önem vermeden sizin yükselişe ulaşacağınızı biliriz ve bu meydana gelir. Sık sık vurguladığımız gibiSevgili Bireyler gerçekten hesaba alınan sadece budur ve ona erişmek için hangi yolu aldığınızın önemi yoktur. Sakin kalın ve korku dolu mesajlarla meşgul olmayın ki bu döngü için felaket bir son arzu eden kaynaklar vardır. Bu doğanın bir çok kehanetlerine karşı son bir kaç ayda, sizin inanmanıza yol açılandan, çok daha sakin olacağını bulacaksınız. Tabii ki Dünya Ananın değişim de eli vardır ve volkanik püskürmeler fiziksel hareketlere sebep olacaktır ki bu hasara sebep olabilir ve bazı zamanlarda da yaralanma veya ölüme. Çok daha erken kehanetler denize batan kara kütlelerinden bahsederlerdi, ancak bu olasılığı geçeli uzun zaman oldu. Sadece yerel zayıflıklarınızın farkına varın ve eğer kıyı şeridinde yaşıyorsanız su baskınına karşı nasıl savunmanız olduğunu araştırın. Bu yolla güvenliğiniz için gerekli olabilecek işlemlerin ne olduğunu kendiniz değerlendirebilirsiniz.

Bazı yönlerden durumlar şimdi sahip olmuş olduğunuz herhangi bir hayatta ne olduğundan biraz daha değişik ki herkes bir hayat planıyla geldi ve genel anlamda bunu benzer şekilde tamamlayacaksınız. Sizin geçişinizinde planın bir parçası olduğundan beri inanın veya inanmayın ayrıca her yaşamdan nasıl ve ne zaman çıkmanız gerektiğini de kabul ettiniz. Bu bağlamda bu yaşam zamanı da planlanmıştır ve sizin kendi hayat sürenizi alarak kısaltmadığınız sürece, Yükselişle birlikte gidin, Yükselişten önce geçebileceğiniz veya 3D deneyiminize devam etmek üzere başka bir gezegene taşınabileceğiniz için bu hiç tavsiye edilmez. Planlamış olduğunuz her ne olursa olsun bu aklınızdaki sizin en iyi çıkarlarınız için olmuştur ve eğer bu sizin geleceğiniz içinse ruhsal alemlerden yukarı çıkabilirsiniz. Yani ihtiyaçlarınızın doğrultusunda deneyim yapacağınızı anlayın ve kabul edin ve bunun ilerlemesindeki anahtar da sizin evriminizin söz konusu olduğu yerdedir.

Anasından emdiği sütü burnundan getirmek hakkında espritüel bir sözünüz var, ancak bu sizin üzerinizde arzu edilen ya da yaşamın ilgili olduğu şey değildir. Tanrı size hür irade verdi ve takip ettiğiniz yolu yaratanlar sizlersiniz. Bunun kolay yada zor olup olmadığı ise size kalmıştır, ama insanların eve zor yoldan gitme gibi bir alışkanlıkları var. Ancak bu sizin çok sayıda ders öğrendiğiniz anlamına gelir ki bu size uzun vadede çok yardımcı olmak zorundadır. Eğer bu şekilde ele alırsak dualiteyi deneyimleme fikrinin hepsi meydan okumaya karşı ayağa kalkmak olduğu için işlenmiş herhangi bir günah yoktur. Elbette ki böyle bir 'günah' yoktur ve siz kesinlikle onun içine doğmuyorsunuz. Sizin karma ile geldiğinizi ve sizin yapmış olduğunuz hatalarınızın üstesinden gelmenize fırsat verdiğini söylemek daha doğru olur. Bu Tanrı'nın neden devreye girerek ve size verdiği hür iradeye müdahele etmediğidir. Yükseldikten sonra artmış bilinç düzeylerine sahip olacaksınız ve Işığın bir Varlığı olarak düşük vibrasyonların cezbediciliğinin ötesinde taşınmış olacaksınız. Aslında onlar sizin daha fazla ilginizi çekmeyecekler ve siz çok daha yüksek vibrasyon seviyelerinde başarı ve memnuniyet arayacaksınız. Sizin duyularınız yükseltilecek ve yüksek alemlerin keyfi herhangi bir düşünülmüş kaybı telafi edecek. Aslında düşünceleriniz daha yüksek bir plato üzerine nasıl olsa taşınmış olacak ve sizin dualite deneyimleriniz yavaş yavaş arka planda solacak. Yani bulunduğunuz boyuta yapışmamayı deneyin tabii ki yükselmeye hazır olmadığınızı hissetmediğiniz sürece. Bu sizin kararınızdır ve siz gelecek hayatlarınızı nerede ve nasıl deneyimleyeceğinizi seçeceksiniz.

Ben Sirius'tan, ve Işığın Galaktik Federasyonundan, SaLuSa, ve biz Batıda bir çok ülkenin finansal sektöründeki yolsuzluğa karşı yasal eylemlere geçtiklerini görüyoruz. Bir çoklarının kanserin nereye kadar yayıldığı hakkında daha derin araştırmalar yürüttüklerini de not ediyoruz. Bu sadece iyiyi yapabilir ve politikacıları da kapsayan otoritelerin eylemlerinin cevaplarını verecekleri zamanı hızlandırır. Işığınızla güçlü kalın ve sürekli bir çok kaynak tarafından Sevgi yağmuru ile yıkanmaya devam ettiğinizi bilin. 

SaLuSa teşekkür ederiz.
Mike Quinsey.

http://galacticchannelings.com/turk/mike25-07-12.html


Website: Tree of the Golden Light


Çeviri: Pinar
   

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com