Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Monday 13 August 2012

13 Ağustos 2012


SaLuSa 13 Ağustos 2012

Karanlık Bireylerin başka fikirleri olmasına rağmen Olimpiyatlar herhangi bir olay olmadan kapandı. Ulusların bir araya getirildiği bir fırsat olduğunu büyük görünüşüyle ispatladı, insanları bağladı ve bir tür olarak barış içinde yan yana yaşayabileceğinizi kanıtladı. Üretilen pozitif enerji bütün dünyada Işık ile bağlantılandı ve sizi Yükselişe bir adım daha yaklaştırdı. Başlamak üzere olan yoğun Işık periyoduyla zaten var olanın üzerine inşaa edecektir ve bilinç seviyeleriniz belirgin bir şekilde genişleyecektir. Sevgili Bireyler siz net olarak Yükseliş yolundasınız ve sizin gelişmenizi durdurabilecek tek insan da sizsiniz. Düşük enerjilere bağışıklık kazanmış hale geldikçe biz sizi bir sonraki boyuta doğru götüren görkemli bir yol olduğunu görüyoruz. Sabırsızlıkla beklenen çok şey varken geriye bakmak için bir sebep yoktur.


Etrafınızda ne olursa olsun göz önünde bulundurunuz ki sizin kendi gelişiminiz ileriye doğru gitmek için devam ediyordur, ve sizin Yükselişe ulaşmanızı hiç bir şey durduramayacaktır. Ancak, bizim size karşı sorumluluklarımız var, ve sizi yeni çağa taşıyacak olan köprüyü yerleştirmek için değişik eylemleri hızlandırıyoruz. İfşaat gibi kesin hedeflerimiz vardır ki sizi yukarı kaldırabilmemiz için gerekli olan koşulları yaratacaklardır. Bugün için bütün bu gibi hayat değiştirici açığa çıkartmalar için zamanımızı sabırla beklemeliyiz, devam etmek için en uygun fırsatı yakalamak her zaman gereklidir. Ancak, tekrar teyit edeceğiz ki İfşaatın açıklanmasındaki herhangi bir geçikme sizin ilerlemenizi geride tutmaz.
Her ne kadar Olimpiyatlarda bir görünme yapmış olsak da bu olağanüstü bir şey değildi göz önünde bulundurun ki şimdi sizin göklerinizde ne kadar sıklıkla görünüyoruz. Tam İfşaat aslında illuminati için bardağı taşıran son damla olacaktır ki bu onların örtbas etmeye devam ettikleri şeyleri büyük ölçüde , hatta derinlemesine onların sırlarını bırakmakla tehdit eden insanlardan nasıl kurtulduklarını da ortaya çıkaracaktır. Dahası, aynı zamanda ortak bilgi haline gelecek olan kendi geliştirdikleri Uzay Gemisi ile de bağlantılı olacaktır. Bilinir hale geldiğinde onların Uzay Programı hakkında en şaşırtıcı, onların Aya ve Marsa yapmış oldukları seyehatlerin sonuçlarının size karşı engellendiği anlamına gelen çok büyük sırlarının açığa çıkarılmasını getirecektir.

Gerçek ortaya çıktıkça Hükümetleriniz ve Askeri otoritelerinizi ET'ler ile sık sık temasları hakkında daha net olmaya zorlayacaktır, hiç yapmadıkları kadar size karşı inkar etmelerine rağmen. Örneğin Roswell kazası hakkındaki gerçekler genel bilgi haline gelmiştir, ama hala karışmış olan ET'lere ne olduğu hakkında çok az bilgiye sahipsiniz. Yani İfşaat böyle önemli bir konudur en azından söyleyebileceğimiz onu hafife almadığımızdır, biz niyetlerimizden geri durduğumuz zaman bu iyi sebeplerden ötürüdür. Bütün mesele hayatınızın bir çok alanına ulaşacak olandır. Düşen geminin geri mühendisliği bir çok yönden sizin hayatınızın yararına olmuştur, ama diğer taraftan askeri uygulamalar da size karşı kullanılmak üzere gizlice geliştirilmişlerdir. Olağanüstü gizli büyük projeleri finanse etmek, çoğunlukla illimunatinin gücünü ve sizin üzerinizdeki kontrolünü arttırmak, için ülkelerinizin zenginliklerinde de hatalı kullanımları olmuştur.

Biz hala meseleleri kendi ellerimize alıyoruz, ama artık belki şimdi bizim için veya herhangi yüksek yetkili için İfşaatı açıklamanın küçük bir konu olmadığını ve neyi kapsadığını anlayacaksınız. Bu sıklıkla diğer ülkelerde yönetilen, muhalif olmaya sebep ve sivil savaş görünümündeki, kara operasyonları bir sona erdirecek. Bu sizi ve sizin hayatınıza pek aldırış etmeyenlerin dünya nüfusunu azaltmak gibi bir gündeme sahip oldukları silahlarıdır. Bu şeytan sizin toplumunuza derinden nüfuz etmiştir ve gerçek daha fazla sır olarak saklanamaz. Bu olduklarından daha büyük görünen sorumluların ve tiranlığın sonudur, ve biz ve müttefiklerimiz gerçeği ortaya çıkarma niyetlerimizi başarılı bir sonuca getirmek için olağan üstü çalışıyoruz.

Şimdi ve geleceğin yolunu yapan periyottaki fark İfşatın resmi açıklaması için baskı yapmamızdır. Biz haklı olarak inanıyoruz ki bu bizim tarafımızdan yapılmasından çok daha fazla ağırlığı kaldıracaktır ve biz hala o eylem rotasını tercih ediyoruz. Hepiniz bizim burada sizinle birlikte olduğumuzu bildikten sonra Liderlerinize uygulanan baskının kaçınılmaz bir görüntüsü olarak yavaş yavaş İfşaat ile sonuçlanacak yollar açılıyor. Yani sizden olayların olmasına izin vermenizi istiyoruz ki onların en iyi şekilde ortaya çıkması bütün insanların yararına olacaktır. Belirli olguların ortaya çıkartılacağı bir nokta açıkça geliyor ve bazı insanlar bunlara hazırlıklı değillerse bu onları hazırlamaya çalışma ihtiyacından değildir. Bizim ve varlığımız hakkındaki bütün aydınlanma süreci çok uzun zamandır devam etmektedir, ve hemen hemen hepiniz Uzay Çağı ile büyüdünüz ve ona aşina oldunuz.

Realitenizin gerçeği insanların üzerine doğarken onlar cevaplar arayacaklar, ve bu Işıkişçilerinin ne olduğunu açıklayarak sivrilecekleri yerdir. Hatta çoktan aydınlanmış olanlar için bile daha büyük bilgi kaynakları vardır, ve bunlar şimdi yeni ortaya çıkıyorlar. Eğer onlara hazırsanız, emin olabilirsiniz ki Rehberleriniz onlara sizi götürecek bir yolu ayarlayacaklardır. Onlar sizin de söyleyebileceğiniz gibi size karşı servislerinde hiç bir tanınma aramayan duyulmamış kahramanlarınızdır. Ancak eğer onların varlığının farkındalığına sahip iseniz, sizin için yapmış olduklarının onaylanmasını takdir ederler. Siz hayatta size yararlarını ispatlamış bir çok tesadüf diye adlandırdıklarınıza sahipsinizdir. Onlar kaçınılmaz bir şekilde bunların arkasındadırlar, ve bazen bir ölüm kalım meselesi ile ilgili olurlar. Ancak, unutmamamız gerekir ki sizin Meleklerinizde size bakarlar ve gerekirse talep edilen oysa bir 'mucize' gerçekleştirebilirler.

Ben Sirius'tan SaLuSa, ve faaliyetlerimizin sizin hayatınıza nispeten huzurlu bir dönem getirmiş olmasından memnunum. Bu şekilde devam etmesine niyetliyiz, ve biz sonunda kalıcı barışın Dünya üzerinde kurulmuş olduğundan emin olmak için harekete geçeceğiz. Yüksek boyutlarda yeri olmayan hayatınızın o yönlerini kaldırmak istiyoruz. Temizliğin o formunun parçası çoktan başlamıştır ve çok yakında tam hızına ulaşacaktır. Bütün Işığın Galaktik Federasyonunun ihtiyacı olan sizin otoritelerinizin eş-operasyonluluğudur ki bizim işimiz resmi olarak tanınsın. Bu İfşaatın ilk kısmı olabilir ki bize sizinle hala peşinden koştuğumuz daha büyük bir iletişime izin verir.

Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey


http://galacticchannelings.com/english/mike13-08-12.html




Çeviri: Pınar Gelişir

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com