Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Monday 20 August 2012

20 Ağustos 2012


SaLuSa 20 Ağustos 2012

Sizin için en büyük buluş bilinç düzeylerinizin son yıllarda önemli ölçüde artmış olduğudur. Bilgi kullanılışlıdır ancak Yükseliş için kendi içinde pasaportunuz değildir. Kendinize ait sahip olduğunuz en yüksek kavramın içerisinde yaşıyarak hedefinizi o hale gelmek için ayarlıyorsunuz ki bu sizin kaderinizdir. Ayrıca Toplu Bilinç düzeylerini yükseltmeye de yardım ediyorsunuz ve bu daha çok ruhu çekiyor ki sonunda sayıca çok fazlanız yükselecek. Düşük enerjilerin cazibesini veya aşağıya çekmesini de yukarı çıkartabileceğinizi keşfedeceksiniz. Kendinizin daha yüksek bir ifadesini aradığınızda onlar artık sizin bir parçanız değillerdir. Bu yaşam boyunca sizi hoşnut etmiş şeylerin daha fazla tatmin etmesi zorunlu olmayacaktır ki siz düzensizlik ve memnuniyetsizliğe daha hassas hale geldiniz.


Siz kendinizi daha düşük titreşimlerden ayrı tutmaya devam edeceksiniz ve bu diğer insanlarla olan arkadaşlığınızın doğasını da etkileyebilir. Ahengi bulduklarınızı ve hayata karşı bakışınızı paylaşabileceklerinizi arayacaksınız. Bunun doğal bir ayrılık olduğunu anlayacaksınız ki kendiniz gibi olanlarla sevinç ve mutluluklarınızı paylaşmayı daha kolay bulacaksınız. Üçüncü boyut uzunca bir süre ilaçlar, alkol ve seks 'keyiflerini' yüceltti, bütün bunlar aşırı kullanıldığında son derece bağımlılık yaratır ve titreşimlerinizi düşürür. Karanlık Bireyler bunun farkındadırlar ve böylesine bağımlılıkları teşvik ederler ki bu sizin üzerine konsantre olacağınız hayatın gerçek konularından sizi uzaklaştırır. Siz hayata kesinlikle deneyim için geldiniz, ancak bir çoğunuz daha düşük yönlere kilitli kaldınız ve devam etmediniz.

Artık bildiğiniz gibi, benzer benzeri çeker ve kendinizle benzer seviyelerde olan ruhları cezbediyorsunuz. Seçim sıklıkla birbirinizi daha aşağıya mı çekeceksiniz veya birbirinizi yükseltebilecek misinizdir. Doğal olarak genellikle orada karmik durumların karışması vardır, ancak ' düşmüş' olan her bir ruha her zaman geri dönüş yolu için fırsatlar vardır. Asla kendinize değersiz veya yardımdan uzak olarak bakmayın ki eğer kendinizi tekrar yukarı çekmek için ilk adımı atarsanız, o her zaman oradadır. Bu son zamanlarda bir çok ruh onları yükseltmek için hazırlayan çeşitli zorlukları üzerlerine almışlardır. Bu bir çok hayatlar boyunca toplanmış olan karmanın son temizliğidir, ve bazen bunu temizlemek için güçlü olmak zorundasınızdır. Akılda Yükseliş ile ortaya koyduğunuz her türlü çaba faydalıdır.

Zorluklarınızın üstesinden geldiğiniz zaman bunu hissedeceksiniz ki ani bir sakinlik hayatınıza girecek ve omuzlarınızdan sanki büyük bir yük kaldırılmış gibi fazlaca rahatlama deneyimleyeceksiniz. Genellikle barış yapmak zorunda olduğunuz diğer ruhları da içerir ve bir bağışlama eylemi başarılıncaya kadar da ilerlemeniz mümkün olmaz. Yargılamayı bir kenara bırakın ve bağışlayın ve unutun, ki ondan alacağınız dersler sizinle kalarak o deneyimden öğrenmeye devam edersiniz. Hayata bir oyun sahnelenmesi olarak bakın ve perde bir kez indirildiğinde tekrar arkadaş olacağınızın farkına varın. Gelecekte bulunacağınız boyut tamamen ahenkli ve dengeli olan olacağı için böyle sorunlar var olmayacaklardır.

Yükselişinizin çok hızlı bir şekilde yaklaşmasıyla birlikte aklınızda tutunuz ki bu Dünyada gerçekleşen fiziksel değişikliklere bağlı değildir, ancak Dünya Ana kendi Yükselişine hazır olursa alınması gereken esas olan adımlar vardır. Yükseliş devam ediyor ve meydana gelmesi önlenemez, bu Galaktik ölçüde bir süreçtir ki siz yine de önemli bir role sahipsiniz. Siz bir kez ilerledinizmi diğer herşey de aynısını yapabilir ve buna tamamlamak için yapboz bulmacasının son parçası olarak da bakabilirsiniz. Bu Evrenin her yerinden Uzay Varlıklarının sizin Yükselişinize tanık olmak için toplanmasının sebebidir.

Çeşitli eylemler ilerleme kaydediyor ve biz onların nasıl ilerlediklerini yakından izliyoruz. Emin olunuz ki Yükselişten önce nelerin tamamlanmasına ihtiyaç varsa öyle yapılacaktır, hatta başlangıçta ihtiyaç olduğu düşünülenden daha büyük bir rol oynamak zorunda kalsak bile. Biz sizin uygun zamanda hazır olmanıza yardımcı olmak için ilahi talimatlar altındayız ve bir çok diğer Yüksek Varlıkla işbirliği içindeyiz. Hiç bir kaynak bunu tamamen kendinizin yapmanız gerektiğini varsaydırmamıştır ve bu her zaman ortak bir çaba olacaktı. Herşeyden öte binlerce yıldır biz açık ve kapalı hep sizinle birlikte olmuşuzdur, ağırlıklı olarak Dünya Anaya yardımcı olmak için içe ve dışa sapmışızdır. Lemurya ve Atlantisin ölümleri tahmin edebileceğiniz gibi bizim deneyimliliğimize ihtiyaç duyulan zamanlar olmuştur.

Sizin medeniyetinizin döngüsünü tamamlamasının kesin olarak felaketlerle birlikte olması gerekli değildi ve bir çok kez kendi kendisini yok etmeye çok yaklaştı. Siz aslında daha öncekilerin yapmış olduğunu yaptınız ve güç ve kitle imha silahlarına aşık oldunuz. Bunun sonucu nükleer silahların ne kadar tehlikeli olduklarının kıymetinin anlayış eksikliğini getirir ve ilk önce sonuçlarının ne gibi olacağını anlamadan bir bilimsel dernek tarafından deney yapılır. İlk atom bombası patlatıldığı zaman sizin bilim adamlarınız onun dünyayı havaya uçurma şansının olduğunu biliyorlardı ancak gene de devam ettiler. Normalde inadınızın aptallıklarını deneyimlemek zorundasınızdır aksi takdirde yaptığınız her hangi bir şeyden ders alamazsınız. Ancak eylemleriniz diğer medeniyetleri tehdit etmeye başladığı zaman biz müdahale etmek zorunda kaldık.

Sizin Nükleer Çağa gelişiniz Evren için açık bir sinyal oldu ki sadece kendinizi değil Dünya Anayı da havaya uçurma yeteneğini de ele geçirdiniz. Bu zaman dizisinde buna izin verilmeyecekti ki her ruha yükselmek için bir fırsat verilecekti. Biliyoruz ki etrafınıza baktığınızda bazı ruhların ne olmak üzere olduğunun farkında olmadıklarına ikna oldunuz. Ancak sizi temin ederiz ki zamanın bu dönemine enkarne olmadan önce her ruh onun öneminin farkına vardırıldı. Hatta bazı ruhlar yükselmemeyi seçmiş olsalar bile onlar hala enerjileri deneyimlemek istediler. Bu sizin diğerleri hakkında kendinizi endişelendirmenize gerek olmamasının sebebidir ki onlar yapmış oldukları seçimlerin tam anlamı olan yerlerde olarak sona geleceklerdir.

Ben Sirius'tan SaLuSa, ve daha fazla gemimizi ortaya çıkarma niyetinde olduğumuzdan söz edeceğim, böylece bizim büyük filomuzun tamamen etrafınızda olduğunun farkına varabilirsiniz. Göreceğiniz şey Işığın Galaktik Federasyonu üyelerinin daha açık görülmeye hazırlanmalarıdır. Bu hepiniz için dualarımız ile bizim tarafımızdan yapılan bir dostluk eylemidir.
Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey


http://galacticchannelings.com/turk/mike20-08-12.html




Çeviri: Pınar Gelişir

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com