Henüz gerçeğin taraftarı olmayanlarınızdan bile haberleri duyurma ve Dünya’nın dört bir yanına yayma konusunda kayda değer yardımlar gördük.

SaLuSa 11-January-2012

Followers


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT

Wednesday 8 August 2012

8 Ağustos 2012


SaLuSa 8 Ağustos 2012

Biz bu özel mesajı Olimpik oyunlar ve bir ifşaat olasılığı ile birleşmiş olan tanınma miktarına bakış açısı yapmak istiyoruz. İnsanları daha önce hiç olmadığı kadar bir araya getirmesiyle muazzam bir miktarda iyi niyet yaratıyor. Faydaları bütün dünya üzerinde izler bırakarak karanlık Bireyler tarafından yaratılmış ve oynanan önyargının üstesinden gelmeye yardımcı oluyor. İnsan gücü kadar alakalı olsa bile daha fazla değildir, ki siz gerçekten olduğunuz güçlü Varlıklar olan kendi potansiyelinize uyanıyorsunuz. Enerjinizi yerleştirdiğiniz yer sizin üzerine odaklandığınız şeydir, ve bu yolla Işık için mücadeleyi kazanıyorsunuz. Negatif mesajları uzak tutun ve sizi aşağıya çekmelerine izin vermeyin.


4 Ağustos ve düzenlenen Olimpiyat oyunlarının olduğu dönem üzerine odaklanmanızdan nasıl kazanıldığını size açıklama zamanı olduğunu hissediyoruz. Size söz verilen ve beklediğiniz değişikliklerin mümkün olabileceği bir tarih verildiğinde bu anlaşılabilir ki siz heyecanlanıyorsunuz ve bütün dikkatinizi onun üzerine yerleştiriyorsunuz. Bir çok defa yalnızca hayal kırıklığına uğradığınız bu pozisyonda oldunuz, ama başardığınız şeyin kalıcı bir değeri olduğunu birkaçınız farkettiniz. Belirli bir amaç için gönderdiğiniz düşünceler, dualar ve arzular onun tezahürü için koşulları sağlayan çok güçlü bir enerji havuzu oluşturur.


Yani sonuç sizin üzerine odaklandığınız şey olmasa bile amacına ulaşmasına çok yaklaşmasına yardımcı oldunuz. Bu yüzden bunu muhtemelen anlayacaksınız ki Dünya üzerinde Işığı kuvvetlendirme potansiyelini gördüğümüz zaman ne yaptığınız üzerine kuşku duymadan hatta sizi öyle yapmanız için cesaretlendireceğiz. Örneğin 4 Ağustosun özel bir gün olması fikri karanlık olanların sahte bir bayrak saldırısı için olimpiyatları önermeyi akıllarına getirdikleri söylentilerinin bir zamandır dolaşmasından doğmuştur.

Sizin böyle bir fikre karşı çıkma yolunu gördüğünüz konusundaki düşüncelerinizi öngörerek, ve sizin cesaretinizi kırmaktansa bir kenarda durup sizin serbest ifadenize izin verdik. Bunu yaparak kısa sürede çok sayıda Işıkişçisi İfşaatın o yada bu şekilde Olimpiyat oyunları sırasında ortaya çıkması arzusunu paylaştılar. Bu onların etrafında büyük bir Işık aurası yarattı ve karanlık Bireylerin niyetlerini dengeledi ve onlar için başarılı olmayı çok zorlaştırdı. Yani bizim neden müdahale etmeyeceğimizi veya yapıyor olduğunuz şeyden dikkatinizi başka yöne çekmeyi denemeyeceğimizi anlıyor musunuz.

Bizim onun hakkında ne bildiğimizin hiç bir önemi yoktur çünkü her ne kadar farkında bile olmasanız sizin eylemleriniz büyük bir amaca hizmet ediyorlardı. Gerçekte eğer sizden yeterli sayıda aynı sonuca odaklanmış olan olsaydı pozitif bir sonucu başarabilirdiniz. Buna önyargıda bulunmayacağız veya yapılamaz olduğunu söylemeyeceğiz ki bu olmasını engelleyecek bir şekilde sizin üzerinizde etkili olur. Yani şimdi Olimpiyat oyunları hakkında söylediğimiz şey onun korunması için bir Işık bariyeri oluşturduğunu bilerek pozitif odaklanmalarınızı onun üzerinde tutun. Elde edilecek herhangi bir şey harika olacaktır ama ne yaparsanız yapın bu sizi İfşaata bir adım daha yaklaştıracaktır.

Açılış seremonisi olurken tabii ki bir Uzay Gemisi vardı, ve bizim bir şekilde orada olduğumuzun görülmesi amaçlanmıştı. Bu az yayınlandı ama milyonlarca insan bunu gözlemledi ve bu Hükümetlerin bizim varlığımızı tanımaları üzerine biraz daha baskı getiren ileri pozitif başka bir adım olacaktır. Biz böyle bir eylem için baskı yapıyoruz ve bizim müttefiklerimiz otoritelerin üzerine cevap vermeleri için baskı uyguluyorlar. Sevgili Bireyler biliyorsunuz ki o gün gelecek, yani lütfen akışla devam ediniz ve Işıkişçilerinin işini zaten olduğundan daha da zorlaştırmayınız.

Biz oldukça çok sayıda kaynağın sahte bayrak saldırılarının an meselesi olduğu fikrini yayarak korku yarattıklarının farkındayız ama böyle yaparak karanlık Bireylere beslendikleri kesin enerjiyi veriyorlar. Sahte bir uzaylı saldırısıyla insanları çok fazla korkutma girişiminde bulunulabileceği zaman müdahale edebileceğimiz İlahi yetkimiz var, nükleer araçların kullanılmasına izin verilmeyecektir. İlluminatinin sıkıntıya sebep verebilecek herhangi bir girişimde bulunabilmesini değerlendirmeye hazır olmalıyız, ve bu şimdi hepsine yorum yapmaya hazırlandığımız şeydir. Bu dualite döngüsünün kapanma ayları karanlık Bireylerin faydasına değildir ama siz yükselişin talep ettiği eğitime kendilerini uyarlamış olanlarınız içindir. Bu sizin geleceğinizin yükümlülüğünü alma vaktinizdir ve bu şekilde biteceğini de göreceğiz.

İfşaata götürmesi mümkün olan başka bir girişimde daha bulunulacağını da biliyoruz, ve bizim aklımızda olan şeye tercih edilebilecek bir alternatiftir. Sizi herzaman böyle eylemlerin ön saflarında görmek istediğimiz konusunda sizi bilgilendirdik, ama şu anda size detay veremeyiz ki yer almaya devam eden şey hakkında peşin hüküm vermek istemeyiz. İfşaatı getirmekle ilgili olan başka gelişmelerde olabilir, ve Steven Greer'in genel olarak bilinen yapmış olduğu film de tam İfşaatı getirmekle ilgili bir hareketi de getirebilir.

Yani Sevgili Bireyler İfşaatın olmasını onaylayabilecek olanların baskı üzerindedir, ve daha fazla geri tutulamaz. Yani eğer sizin beklediğiniz gibi olmazsa lütfen bir çeşit başarısızlığı temsil ettiğini düşünmeyin. Bize iyi bağlılığı talep eden çok fazla şey oluyor, bilin ki biz her zaman sizin karanlık Bireylerden serbest kalmanız için çalışıyoruz. Ayrıca hatırlayın ki Dünya üzerinde olan biten şeylere daha büyük bir bakışımız var, ve kendilerini sunan fırsatlara göre hareket ediyoruz. Size bize sizin en iyi çıkarınız olacak şeyde karar vermemize izin vermenizi istiyoruz, ve tüm kalbinizle bizi destekleyin. Bundan daha az olan bir şey sizi Yükseliş yoluna kararlı bir şekilde eriştireceğimiz sebep veya hedefe yardımcı olmaz.

Ben Sirius'tan SaLuSa, ve biz değişimlere yardım etme vasıtasıyla olan sizin özel işiniz hakkında yorum yaptık. Nispeten kısa bir zamanda başarı sağladınız, ve bunun ne kadar doğru olduğunu görmek için sadece yüzyılın başlangıcına doğru geriye bakmalısınız. Şimdi tereddüte düşmeyin ve değişimlerin karşısında ve sizin üzerinizde eski yöntemleri uygulamayı sürdürmeye çalışacak olanların son bulunacakları girişimlere karşı tetikte olunuz. Hiç olmadığı kadar hızlı oluşan değişimler vardır ama bazıları devasa büyüklüktedir ve bir gecede olmazlar. Kendi kısmınızı yapın ve bizde kendimizinkini yapacağız, ve birlikte biz muzafferiz. Siz yıldızlardan kız ve erkek kardeşlerimize sevgilerle kapatıyorum.
Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey


http://galacticchannelings.com/turk/mike08-08-12.html





Çeviri: Pınar Gelişir

No comments:

Post a Comment

PTG







Instructions HERE




gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

invoc


Lütfen alt yazı için video çerçevesinin sağ altındaki kareyi tıklayınız

BİR ÇAĞRI

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 –01:00h ISTAMBUL, TURKEY

http://24timezones.com/



Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

Evrenin Dinamikleri

Evrenin Dinamikleri
Evrenin Dinamikleri

GCT


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com